PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با اجرای php...لطفا کمک کنید!

mramin
23-01-2008, 21:16
سلام دوستان
من یه تازه کار توی پی اچ پی هستم و تازه شروع کردم به یاد گرفتن! چند روز پیش که ویندوزم رو عوض کردم دیگه فایلهای پی اچ پی توی اینترنت اکسپلورر کار نمیکنن! یعنی وقتی میخوام فایل پی اچ پی رو با اینترنت اکسپلورر اجرا کنم به جای اینکه نشون بده اونو دانلود میکنه و بعد بسته میشه! توی فایرفاکس هم همینطوره...توی اپرا دانلود نمیکنه ولی کدهای پی اچ پی رو نشون میده!
من هم پی اچ پی رو نصب کردم و هم ایزی پی اچ پی...منتها نمیدونم اشکال کار چیه که فایلهای پی اچ پی اجرا نمیشن!
قبلا که ویندوز عوض نکرده بودم خیلی راحت اجرا میشدن...حتی پی اچ پی هم نصب نکرده بودم!
لطفا اگه کسی میدونه مشکل چیه بگه چون خیلی اعصابم رو خورد کرده!

MAXXX
23-01-2008, 21:40
سلام دوستان
من یه تازه کار توی پی اچ پی هستم و تازه شروع کردم به یاد گرفتن! چند روز پیش که ویندوزم رو عوض کردم دیگه فایلهای پی اچ پی توی اینترنت اکسپلورر کار نمیکنن! یعنی وقتی میخوام فایل پی اچ پی رو با اینترنت اکسپلورر اجرا کنم به جای اینکه نشون بده اونو دانلود میکنه و بعد بسته میشه! توی فایرفاکس هم همینطوره...توی اپرا دانلود نمیکنه ولی کدهای پی اچ پی رو نشون میده!
من هم پی اچ پی رو نصب کردم و هم ایزی پی اچ پی...منتها نمیدونم اشکال کار چیه که فایلهای پی اچ پی اجرا نمیشن!
قبلا که ویندوز عوض نکرده بودم خیلی راحت اجرا میشدن...حتی پی اچ پی هم نصب نکرده بودم!
لطفا اگه کسی میدونه مشکل چیه بگه چون خیلی اعصابم رو خورد کرده!
باید فایل هاتو تو پوشه www (از پوشه هایه easyphp ) بریزی بعد تو مرورگرت این آدرس رو بزنی 127.0.0.1

saeed-magicboy
23-01-2008, 21:55
شاید کامپوننت IIS نصب نباشه. باید ببینی که خود easyphp ایندکسش کار می کنه یا نه. اگه کار کنه که پس سیستم نصب شده اما اگه احتمال خیلی زیاد IIS نصب نیست.

اگه کار با easyphp برات سخت هم باشه به نظر من از عرفان سرور استفاده کن. خیلی رادست و راحت میشه استفاده کرد. کار بچه های خود ایران هم هست. php 5.2 رو هم ساپورت میکنه.

neopersia
24-01-2008, 00:56
برای استفاده از PHP با نرم افزار EasyPHP نیازی به نصب IIS نیست حتی تا حدی با هم تضاد هم دارند! چون این نرم افزار سرور آپاچی رو نصب میکنه و در صورتی که به طور همزمان هر دو سرور اجرا بشه و از یک پورت استفاده کنند (که به صورت پیشفرض هر دو از پورت 80 استفاده میکنند) اونوقت فقط سروری اجرا میشه که زورش بیشتر باشه و اون یکی ارور میده!

mramin
24-01-2008, 10:29
در جواب اقای "MAXXX" باید بگم که همونطور که گفتم من تازه شروع به یادگیری پی اچ پی کردم...قبلا که کار میکردم (یعنی یکی یادم میداد...برای یه مدت کوتاهی) این چیزی که شما میگین در کار نبود! یعنی با ایزی فایلم رو توی شاخه www ایزی پی اچ پی ریختم و وقتی با دریم ویو تمرین میکردم و دکمه F12 رو میزدم تا نتیجه کار رو ببینم خود IE اجرا میشد...بدون هیج مشکلی! واصلا نیاز به تایپ 127.0.0.1 نبود...اینی که شما میگی درست ولی اگه مثلا یه جای کد اشتباه باشه اون پیغام خطا و متن مربوطه رو نشون نمیده! فقط یه صفحه سفید نشون میده (البته در صورتی که یه جای کد اشتباه باشه)...در صورتی که قبلا اگه یه جای کد اشتباه بود پیغام خطای مبروطه رو موقع اجرای IE نشون میداد و میگفت مثلا فلان خط ایراد داره.

در جواب اقای "saeed-magicboy" این کامپوننت رو هم دیروز از طریق سی دی ویندوز نصب کردم...ولی فایده که نداشت هیچی تازه به قول اقای "neopersia" ایزی پی اچ پی هم از کار اینداخت ارور port80 میداد! تاز اینکه امروز IIS رو پاکش کردم.

اصلا اینجوری سوالم رو میپرسم: اگه موقع اجرای فایلهای پی اچ پی توسط IE به جای اینکه اونا رو اجرا کنه, دانلود کنه, علتش چیه؟؟ بالاخره دو-سه تا علت که بیشتر نداره...این علتها رو بگین تا من بررسی کنم ببینم عیب ار کجاست...فقط خواهشا فرض کنید برای یه ادم بیسواد میخوایین توضیح بدین تا منم بفهمم!
چون من تازه کارم و هیچی هم از اصطلاحات نمیدونم!...فقط من از این تعجب میکنم قبلا که روی ویندوز قبلی کار میکردم نه خود برنامه PHP رو نصب کردم و نه این قضیه IIS و فقط مسیر فایلم رو توی شاخه www برنامه ایزی پی اچ پی ریختم و از طریق دریم ویو کار کردم و به راحتی هم توی IE کار میکرد!
اصلا کاری به ایزی پی اچ پی هم که نداشته باشیم, وقتی فایل PHP رو با IE اجرا میکنیم دیگه نباید دانلود کنه!
یکی میگفت برو از طریق رجیستری تنظیمش کن که خوب من نفهمیدم چی گفت.

یه سوال: توی تنظیمات دریم ویو موقعی که میخوای براش یه سایت رو تعریف کنی (توی بخش manage site) یه بخشی داره که مرحله دو ساخت سایت (یا تعریف سایت) هست که میگه:
Do you want to work with a server technology such as ColdFusion, ASP.NET, JSP, or PHP?
بعد زیر این سوال دوتا گزینه داره که باید انتخاب کنی:
No, I do not want to use a server technology
Yes, I want to use a server technology
کدوم این دوتا گزینه رو باید انتخاب کرد؟ من همون اولی یعنی No رو انتخاب کردم.
کلا من تنظیمات این دریم ویو رو یادم رفته...جایی نیست که از روش نگاه کنم؟؟
این Summary تنظیمات منه توی دریم ویو:
Local info:
Site Name: my_test
Local Root Folder: E:\Program Files\EasyPHP1-8\[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Remote info:
Access: Local/Network
Remote Folder: E:/Program Files/EasyPHP1-8/[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Check-in/check-out: Disabled

Testing server:
Access: I'll set this up later

saeed-magicboy
24-01-2008, 11:33
در مورد اینکه شما فرمودید که IIS بدتر کارتون رو خراب کرد باید بگم من به این خاطر گفتم که چون طبق گفته شما هم کلا PHP با دو سرور IIS و آپاچه کار می کنه. وقتی هم که easephp کار نکنه پس احتمالا مشکل از سرور آپاچه بوده. اگه آپاچه نصب نباشه IIS نگاه نمی کنه که شما نرم افزار داری یا نه کار خودشو می کنه. به این خاطر گفتم. دلیل اینکه easyphp رو هم از کار انداخت این بود که زورش خوب بیشتر بود اما دلیل بر کامل بودنش نبوده.

در مورد اینکه چرا دانلود می کنه شاید فایل php.ini تغییر کرده باشه که سرور نمیتونه پردازش کنه. برای منم همین مشکل وقتی می خواستم از xamp استفاده کنم پیش اومده بود. به خاطر همینم از عرفان سرور استفاده کردم. البته نمیگم عرفان سرور کامله اما من که تا حالا 1 سالی که ازش استفاده می کنم کارم رو راحت انجام داده.

در مورد Dreamweaver هم میتونم بگم که ببینید این نرم افزار برای اینکه بتونه فایل های PHP رو پردازش کنه میخواد مثل فایل های تحت Client کار کنه اما چون براحتی نمیتونه میگه میخوای برات سرور مجازی بسازم یا نه که همون لوکال هاست بهش گفته میشه. اما به نظر من به دردسرش نمی ارزه که بخوایم انجامش بدیم. اگه هم دقت کنی و مراحلش رو یه بار رفته باشی بعد از ایجاد لوکال هاست توسط Dreamweaver بازم فایل درست شناخته نمیشه و پیغام دانلود اجرا میشه که دقیقا همون مشکل شماست.

اما حالا نظر من برای رفع مشکلت:

اگه دوست داری با easyphp کار کنی که من نمیدونم چون کار باهاش نکردم. اما اگه دوست داری با IIS ویندوز کار کنی که به نظر منم فرقی با بقیه نداره، شما اول easyphp رو کامل unistall کن و دوباره IIS رو نصب کن. بعد از نصب به آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برو اگه صفحه ای اومد که سرتیترش microsoft internet informaion services بود بدون که دیگه سرور مشکلی نداره. اما اگه نیومد پس ویندوزت قابلیت این کار رو نداره و باید از نرم افزارهای کمکی استفاده کنی.

امیدوارم کمک کرده باشم. موفق باشید/.

saghishab
24-01-2008, 16:48
دوست عزيزم براي شروع كار با php ابتدا نرم افزار هاشو بايد آماده كني. من دارم از wamp استفاده مي كنم و phped من تو كتاب php جعفر نژاد فصل اول تنظيمات سيستم و نصب iis و همچنين رفع همين مشكل شما رو ديدم

براي تنظيمات دريم ويور اون قسمت اول yes رو انتخاب كن و بعدش از combobox كه ايجاد ميشه گزينه php&mysql رو اجرا كن البته اگه مي خواي با دريمويور كار كني من پيشنهاد مي كنم از wamp استفاده كن .به اميد موفقيت

mramin
24-01-2008, 16:58
دوست عزيزم براي شروع كار با php ابتدا نرم افزار هاشو بايد آماده كني. من دارم از wamp استفاده مي كنم و phped من تو كتاب php جعفر نژاد فصل اول تنظيمات سيستم و نصب iis و همچنين رفع همين مشكل شما رو ديدم

براي تنظيمات دريم ويور اون قسمت اول yes رو انتخاب كن و بعدش از combobox كه ايجاد ميشه گزينه php&mysql رو اجرا كن البته اگه مي خواي با دريمويور كار كني من پيشنهاد مي كنم از wamp استفاده كن .به اميد موفقيت

ممنون دوست عزیز...مشکل من حل شد!
با تشکر از همه.