مشاهده نسخه کامل
: درخواست مشاوره جهت خرید کیس
سلام دوستان می خوام یه کیس تا 500 تومان بخرم، بازی برام مهم نیست ، سرعت برام مهمتره ،اونقدر تو تاپیک ها گشتم که گیج شدم، مخصوصاً در فقره intel و AMD :41:
فروشنده اینها رو پیشنهاد داده:
main های asus p5k و asus p5LD2 SE و گفته p5k برای ارتقا سیستم در آینده بهتره.
پردازنده intel 3GHz doul core fsb800
RAM : گفتم می گن King تقلب گفت نه King 1gig DBR2 667 خوبه !
هارد: گفتم می گن MAXTOR خوب نیست تعجب کرد و گفت MAXTOR 80 SATA بگیر یا MAXTOR 320 ، و نهMAXTOR 160 که خوب از آب در نیومده .
گرافیک:asus EN7300 256
مودم: از میون تاپیک ها فهمیدم gigabyte بهتره
DVD R\W :COMBO ASUS
Case : گرین green 8900 power 480w
chaos theory
23-01-2008, 21:34
سیستم رو amd بداری بهتره از نظر هزینه دستت باز تره.
ram یا patriot بردار یا geil.به نظر من که king بر ندار دقیقا همینایی که گفته تقلبیش فراوونه.
هارد هم مارک بهتر میتونی با همین هزینه برداری westerndigital 250 sata2 که 60 تومان هستش.
گرافیک این خوبه اما از سری 8 بردار اگه اهل گیم زیاد نیستی 8500gt بردار که هم قیمتش خوبه هم کاراییش هم قدرتش از 7300 بیشتره.
مودم همین خوبه.
combo از asus بر ندار که جالب در نیومدن . اما نمیدونم چه مارکی بهت پیشنهاد کنم چون همه از نظر کیفی در یه رده هستند ( البته اونایی که تو بازار ریخته مثل sony , lite-on,suzuki...) آها یادم اومد اگه hp گیر آوردی بگیر.
کیس هم خوبه.
امير موسر
23-01-2008, 21:45
cpu:4800 x2 amd
main:giga-ma69_s3h
vga:8500 gt gddr3
ram: 1gig bus 800 patriot
hdd:همونطور که دوستمون گفت:250 wd
power:480a green
ممنون از توجهتون
chaos عزیز main و مادربورد پیشنهادیتون رو نگفتید. منظور تون از " سیستم رو amd بداری بهتره از نظر هزینه دستت باز تره" چیه فکر می کنم این دو قطعه main و cpu مهمترین قطعه اند و بهترین انتخاب رو کرد.
1-در ضمن میشه بین cpu های intel 3GHz doul core fsb800 و cpu:4800 x2 amd یه مقایسه ای بکنید که من به amd ها مطمئن شم؟
2- برای cpu:4800 x2 amd باید 2 تا ram 1gig bus 800 patriot بگیرم؟
3-توی رای گیری ها مادربورد asus رتبه بهتری نسبت به giga داشت. چرا asus نه؟
4- برای قطعات پیشنهادی آیا گارانتی خاصی هست که از بقیه مطمئن تر باشه؟ می شه برا تک تک پیشنهاداتون گارانتی مطمئنی معرفی کنید؟
5- ram و vga آقای امیر موسر و chaos یکی است؟
cpu:4800 x2 amd
main:giga-ma69_s3h
vga:8500 gt gddr3
ram: 1gig bus 800 patriot
hdd:همونطور که دوستمون گفت:250 wd
power:480a green
سيستم بالا خوبه همين رو بگيريد .
1-در ضمن میشه بین cpu های intel 3GHz doul core fsb800 و cpu:4800 x2 amd یه مقایسه ای بکنید که من به amd ها مطمئن شم؟
2- برای cpu:4800 x2 amd باید 2 تا ram 1gig bus 800 patriot بگیرم؟
3-توی رای گیری ها مادربورد asus رتبه بهتری نسبت به giga داشت. چرا asus نه؟
4- برای قطعات پیشنهادی آیا گارانتی خاصی هست که از بقیه مطمئن تر باشه؟ می شه برا تک تک پیشنهاداتون گارانتی مطمئنی معرفی کنید؟
5- ram و vga آقای امیر موسر و chaos یکی است؟
همون سیستم معرفی شده توسط امیر جان خوبه
مقایسه لازم نیس اون سری cpu intel دیگه به تاریخ پیوست اینتل لگه میخوای core2
2 تا رم 1 گیگ پاتریوت ddr2 800 بگیر
این مادربرد گیگا خیلی مورد خوبیه
ببخشید اگه ممکنه قیمت قطعات پیشنهادی رو هم بدید.
در ضمن حتماٌ گارانتی معتبر همه قطعات رو لطف کنید. چون خودم می خوام سیستم رو ببندم.
تو تهران بهترین جا برا خرید سیستم کجاست؟
من تعصبی روی اینتل ندارم ولی چون تازگی ها اسم amd رو شنیدم اگه بخوام یکی (و خودم) رو متقاعد کنم چرا amd گرفتم خیلی حرفی برا گفتن ندارم. اگه زحمتی نیست یه سیستم اینتلی برای سقف 500 تومان مثال بزنید و با سیستم amd بالا مقایسه بفرمایید.شرمنده من مشاور دیگه ای جز شما ها ندارم.
ممنون ام پاینده باشید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.