مشاهده نسخه کامل
: چگونه میتوان مدیر انجمن شد
Hamid Reza
23-01-2008, 12:30
باسلام
یک سوال داشتم
چگونه میتوان مدیر انجمن شد
باید یه دوجین پست و ستاره داشته باشی
و سابقه و تجربه هم داشته باشی
بعد تو انجمن مورد علاقه ات شدیدا فعالیت کنی
اون وقت بنابر نظر مدیران سایت
کاربر فعال میشی بعد همکار انجمن و بعد مدیر انجمن
البته بستگی به انجمن هم داره مثلا برخی انجمنا تا ماکزیمم مدیر و همکار گرفتن
eMerald1
23-01-2008, 12:49
صحبت های آقا محمود تایید میشه
البته باید فعالیتت مثبت باشهکه کار سختیه
یعنی:کمک به کاربر ها
اگر سوال دارن حتما جواب بدی و همیشه سعی در نظم انجمن داشته باشی کو چکترین اسپم باعث خرابی پیشنه میشه:دی
راه كوير
23-01-2008, 13:49
فعاليت مستمر ومفيد !!!!(تازه ميشي كاربرفعال )
yoosef_st
23-01-2008, 13:55
اگر به فکر اینی که اینجا مدیر بشی به این فکر نباش. مدیرای اینجا هر کدوم یه پا سایتن خودشون.
Hadi King
23-01-2008, 14:13
همه به فکر کاربر فعال شدن هستن تو پریدی به مدیر شدن....آفرین به تو
البته یه راه ساده تر هم هست برو لایسنس وی بولتین رو بخر و+ یک دامین وهاست نا قابل و میتونی بشی مدیر ارشد در 3 سوت
البته یه راه ساده تر هم هست برو لایسنس وی بولتین رو بخر و+ یک دامین وهاست نا قابل و میتونی بشی مدیر ارشد در 3 سوت
نه عزیز دل اون موقع میشه مدیر سایت نه مدیر ارشد
مدیر ارشد کاری به کار هاست و دامین و غیره و ذلک نداره
کارش مدیریت خود انجمن هست :46:
مگه به مدیرا اینجا حقوق میدن ؟ ( جدی )
نه عزیز دل اون موقع میشه مدیر سایت نه مدیر ارشد
مدیر ارشد کاری به کار هاست و دامین و غیره و ذلک نداره
کارش مدیریت خود انجمن هست :46:
البته دیگه دور دست خودشه میتونه همکاره بشه البته این راه میان بر بود
راه كوير
23-01-2008, 16:15
مگه به مدیرا اینجا حقوق میدن ؟ ( جدی )
نه فكرنميكنم
shahrokh_sib
23-01-2008, 16:51
من همین داری خودمونی میشی رو بیشتر دوست دارم......................
A-H Entertainment
23-01-2008, 17:38
باسلام
یک سوال داشتم
چگونه میتوان مدیر انجمن شد
هیچوقت.
به این دلیل که کادر مدیریت کامله و نیاز به مدیر جدید نداره و نهایت فعالیت و داشتن 5000 پست نهاینا 5 ستاره ای می شوی.
majid_17
23-01-2008, 17:39
age mikhai modir shi bayad fekreto be kar bendazi:5:
majid_17
23-01-2008, 18:05
ye soal dashtam : modire anjoman shodan che be dard mikhore :question::question:
هیچوقت.
به این دلیل که کادر مدیریت کامله و نیاز به مدیر جدید نداره و نهایت فعالیت و داشتن 5000 پست نهاینا 5 ستاره ای می شوی.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
A-H Entertainment
23-01-2008, 18:37
خب شاید ایشان یکی از آشنایان جناب Mafia هستند.
majid_kntu
23-01-2008, 19:37
اصلا مدير،همكار انجمن،كاربر فعال و ... بشي كه چي؟؟
خوبي اين فروم پي سي ورلد اينه كه كاربر و عضو و...زياد داره برخلاف فروماي جديد و در پيت واين باعث ميشه بحثاي جديد و پربار زيادي به سايت گسيل بشه هر وقت هم سوالي داشتي سريع به جواب برسي
براي همه اينايي كه گفتم فقط كافي عضو اينجا باشي و پيغام خصوصيت فعال شده باشه كه اونم با سي چهل تا پست حله
Asalbanoo
23-01-2008, 20:48
سلام
پیشرفت کردن از لحاظ مقام در این سایت تنها بر اساس فعالیت مفید و تلاش برای ارتقا سطح آگاهی و اطلاعات دوستان است.نه چیزه دیگه.
دوستان لطفا از ایجاد حاشیه و جو سازی جلوگیری نمایید.
اصلا مدير،همكار انجمن،كاربر فعال و ... بشي كه چي؟؟
خوبي اين فروم پي سي ورلد اينه كه كاربر و عضو و...زياد داره برخلاف فروماي جديد و در پيت واين باعث ميشه بحثاي جديد و پربار زيادي به سايت گسيل بشه هر وقت هم سوالي داشتي سريع به جواب برسي
براي همه اينايي كه گفتم فقط كافي عضو اينجا باشي و پيغام خصوصيت فعال شده باشه كه اونم با سي چهل تا پست حله
دقيقا:46:
تازه مدير شدن الكي نيست كه
كلي حوصله و فعاليت ميخواد :13:
دقيقا:46:
تازه مدير شدن الكي نيست كه
كلي حوصله و فعاليت ميخواد :13:
تقریبا درسته..
کارزیادی میطلبه..+وقت و حوصله...و خیلی چیزهای دیگه....
====================
ضمنا فکرمیکنم که درمورد این موضوع یعنی( چگونه میتوان مدیر انجمن شد)قبلا به اندازه کافی بحث شده :11:
™Enter_The_Love
23-01-2008, 22:50
خب شاید ایشان یکی از آشنایان جناب Mafia هستند.
ایشون یکی از دوستای قدیمی من هست
امیرعباس یکی از استادان طراحی صفحات وب هستند با 1 پست هم میتونسته مدیر باشه
Hamid Reza
24-01-2008, 19:54
آقا دست همه درد نکنه ما جوابمونو گرفتیم
من همین داری خودمونی میشی رو بیشتر دوست دارم......................
منم همینطور ... همین خودمونی میشی جالب تره !:10:
تقریبا درسته..
کارزیادی میطلبه..+وقت و حوصله...و خیلی چیزهای دیگه....
====================
ضمنا فکرمیکنم که درمورد این موضوع یعنی( چگونه میتوان مدیر انجمن شد)قبلا به اندازه کافی بحث شده :11:
خوب شد پیدات کردم Savis عزیز ....
سلام .... من هنوز نتتظر جوابتم ..تو روم بهترین آنتی ویروس ..
( بچه ها شرمنده اگه اینجا جاش نبود )
Niloofarak
25-01-2008, 20:34
خب کاربر فعال بودن یا همکار بودن چه مزیتی داره؟
ایشون یکی از دوستای قدیمی من هست
امیرعباس یکی از استادان طراحی صفحات وب هستند با 1 پست هم میتونسته مدیر باشه
بر منکرش لعنت
منم خلاف این را نگفتم فقط چون اون دوستمون گفته بود باید 5000 تا پست داشته باشی منظورم با ایشون بود که با کمتر از این تعداد هم میشه مدیر انجمن بود
وگرنه من هیچ قصد دیگری نداشتم :11:
خب کاربر فعال بودن یا همکار بودن چه مزیتی داره؟
کاربر فعال بودن تقریبن مزیتی نداره؛
اما همکار بودن تو هر انجمن یه سری مزیتها (از جمله تگ url) رو داره.
+ امکاناتی برای ایجاد تغییر در انجمن مربوطه.
™Enter_The_Love
26-01-2008, 00:07
کلاس هم داره:27:
S a f a 6 4
26-01-2008, 00:16
کاربر فعال بودن تقریبن مزیتی نداره؛
آخ گفتی من که شیش ماهه تو کف این تگ url موندم
ALIKH213
26-01-2008, 05:27
يك سؤال و اين همه جواب...؟؟؟!!
eMerald1
26-01-2008, 13:59
خوب بالاخره چی شد
می خوای مدیر بشی یانه زود بگو :دی
یه راه ساده تری هم هست اونم اینه که به آواتار من نگاه کنی میفهمی . فکر کنم مدیر شدن هم همین قدر فایده داشته باشه.:31:
M.etallic.A
03-02-2008, 12:21
صحبت های آقا محمود تایید میشه
البته باید فعالیتت مثبت باشهکه کار سختیه
یعنی:کمک به کاربر ها
اگر سوال دارن حتما جواب بدی و همیشه سعی در نظم انجمن داشته باشی کو چکترین اسپم باعث خرابی پیشنه میشه:دی
همیشه اینطور نیست. زیاد به فعالیت مفید هم نیاز نداره.یا بهتر بگم یه ارتباط دو طرفه بین فعال بودن و مدیر یا همکار شدن وجود نداره. مثلا ممکنه کسی خیلی فعال هم باشه اما مدیر نشه و برعکس کسی زیاد فعال هم نباشه اما مدیر باشه. اما خوب مواردی هم هستن که کسی به خاطر فعال بودن مدیر شده. کلا تو پی سی ورد به دلیل اینکه خیلی دشمن و رقیب داره مدیر شدن خیلی سخته باید خیلی با مدیرای ارشد و ادمین های سایت خودمونی شده باشی یا اینکه مثل آقا بابک از قدیمی های سایت باشی که از همون موقع که سایت مثل الان یوزر نداشت عضو و فعال بودن...
وقتي شما مدير يا همكار نباشي ، ميتوني به راحتي هم از مطالب سايت استفاده كني و هم مطلب در اختيار ديگران قرار بدي. هر وقت خواستي بياي ، هر وقت خواستي بري. خلاصه مسئوليتي نداري.
ولي وقتي در يك بخش مسئوليتي رو پذيرفتي ، هم بايد اينقدر در اون زمينه اطلاعات داشته باشي كه بتوني بخوبي در اون بخش به بقيه كمك كني و هم وقت مناسب براي اون قسمت اختصاص بدي.
وقتي گستره بخشي كه بايد در اون قسمت به مديريت بپردازي بيشتر ميشه يا بخشي است كه متقاضي بيشتري داره ، مطمئنا اين وظايف بيشتر ميشه. البته در اين گونه موارد تعداد مسئولين آن قسمت براي پاسخگويي بهتر به اون بخش هم بيشتر ميبايست باشد.
البته در مورد حيطه وظايف مديران يا همكاران در سايت ، اطلاعاتي ندارم
ولي به نظرم شايد بشه گفت كه وظيفه اصلي يك همكار پاسخگويي ، نظم بخشيدن ، داشتن يكسري امكانات مديريتي و ... است، ولي براي مديران ( مديران ارشد يك بخش) به نظر من يك شاخصه اصلي ديگر علاوه بر تمامي وظايف از پيش تعيين شده ، ميبايست وجود داشته باشد و آن بحث آموزشي ، ارتقاء سطح دانش كاربران استفاده كننده آن بخش ، ايجاد پويايي و ... و با كمك ديگر همكاران و اعضاي فعال و علاقهمند به آن قسمت ميباشد. بطور مثال همين كاري كه شاهد آن هستم كه در بخش فتوشاپ و توسط Shahin king و ديگر همكاران و اعضاي اين بخش در حال انجام است.
البته شايد بخشهاي ديگري هم باشد كه مسئولين آن قسمت به اين امر ميپردازند
ولي خب چون به اون بخش گهگاه ميروم شاهد اين فعاليت در آنجا هستم.
بعضي بخشها هم شايد به گونهاي است كه عملا اين امكان براش فراهم نباشه.
در كل مدير و همكار بودن هم نياز به دانش خوب ، اختصاص وقت مناسب ، شناخت ، ... ، و حس مسئوليتپذيري در قبال وظيفه پذيرفته شده داره. كه البته معمولا پس از شناخت توسط مسئولين هر بخش يا سايت و بنا بر نياز اين مهم انجام ميشود.
اين بود گلهاي رنگارنگ. ببخشيد اشتباه شد.
اين بود پايان سخنان و نظرات اينجانب
A-H Entertainment
03-02-2008, 15:50
یه راه ساده تری هم هست اونم اینه که به آواتار من نگاه کنی میفهمی . فکر کنم مدیر شدن هم همین قدر فایده داشته باشه.:31:
اگر اشتباه نکنم شما آواتار منو برداشتی و عکسم رو از روش حذف کردی و گذاشتی برای خودت !!! :4:
وقتي شما مدير يا همكار نباشي ، ميتوني به راحتي هم از مطالب سايت استفاده كني و هم مطلب در اختيار ديگران قرار بدي. هر وقت خواستي بياي ، هر وقت خواستي بري. خلاصه مسئوليتي نداري.
ولي وقتي در يك بخش مسئوليتي رو پذيرفتي ، هم بايد اينقدر در اون زمينه اطلاعات داشته باشي كه بتوني بخوبي در اون بخش به بقيه كمك كني و هم وقت مناسب براي اون قسمت اختصاص بدي.
وقتي گستره بخشي كه بايد در اون قسمت به مديريت بپردازي بيشتر ميشه يا بخشي است كه متقاضي بيشتري داره ، مطمئنا اين وظايف بيشتر ميشه. البته در اين گونه موارد تعداد مسئولين آن قسمت براي پاسخگويي بهتر به اون بخش هم بيشتر ميبايست باشد.
البته در مورد حيطه وظايف مديران يا همكاران در سايت ، اطلاعاتي ندارم
ولي به نظرم شايد بشه گفت كه وظيفه اصلي يك همكار پاسخگويي ، نظم بخشيدن ، داشتن يكسري امكانات مديريتي و ... است، ولي براي مديران ( مديران ارشد يك بخش) به نظر من يك شاخصه اصلي ديگر علاوه بر تمامي وظايف از پيش تعيين شده ، ميبايست وجود داشته باشد و آن بحث آموزشي ، ارتقاء سطح دانش كاربران استفاده كننده آن بخش ، ايجاد پويايي و ... و با كمك ديگر همكاران و اعضاي فعال و علاقهمند به آن قسمت ميباشد. بطور مثال همين كاري كه شاهد آن هستم كه در بخش فتوشاپ و توسط Shahin king و ديگر همكاران و اعضاي اين بخش در حال انجام است.
البته شايد بخشهاي ديگري هم باشد كه مسئولين آن قسمت به اين امر ميپردازند
ولي خب چون به اون بخش گهگاه ميروم شاهد اين فعاليت در آنجا هستم.
بعضي بخشها هم شايد به گونهاي است كه عملا اين امكان براش فراهم نباشه.
در كل مدير و همكار بودن هم نياز به دانش خوب ، اختصاص وقت مناسب ، شناخت ، ... ، و حس مسئوليتپذيري در قبال وظيفه پذيرفته شده داره. كه البته معمولا پس از شناخت توسط مسئولين هر بخش يا سايت و بنا بر نياز اين مهم انجام ميشود.
اين بود گلهاي رنگارنگ. ببخشيد اشتباه شد.
اين بود پايان سخنان و نظرات اينجانب
سلام.
و صد البته احترام کاربر رو نگه داری و اگه کاربر تازه کاری بود بهش خوش آمد بگی:20:
اگر اشتباه نکنم شما آواتار منو برداشتی و عکسم رو از روش حذف کردی و گذاشتی برای خودت !!! :4:
بابا تو باید تو آمریکا به دنیا می اومدی!!
ببخشید نمی دونستم این ستاره ها هم حق کپی رایت می خواد!:10:
slambovich
05-02-2008, 20:50
(به نام خدا)
برای مدیرها و همکارها و فعال ها فکر کنم چندتا دیگه انجمن هم بازه که واسه ما کاربر عادی ها نیست
من که یکی از آرزو هامه که مدیر بشم...
Die For Real.M
07-03-2008, 13:47
من فقط توی p30 باشم.........
براي كاربر فعال ها بخش خوصيي نيستش ولي براي مدير ها هستش
واليو جان شما كه هنوز اول راهي
من که فکر نمی کنم دیگه جایی واسه مدیر شدن باقی مونده باشه .
p30world دیگه آلان تو دوران شکوفایی شه .
Only Pes
07-03-2008, 15:37
مهم صفا و صمیمیته که من فقط توی همین فروم دیدم هیجا رو ندیدم که مثل اینجا صفا و صمیمیت وجود داشته باشه
مهم صفا و صمیمیته که من فقط توی همین فروم دیدم هیجا رو ندیدم که مثل اینجا صفا و صمیمیت وجود داشته باشه
تاييد ميشه
S a f a 6 4
07-03-2008, 16:00
کی من و صدا کرد ؟:27:
Die For Real.M
07-03-2008, 16:03
تو صفا منم صمیمیت ...
هر دوتا مون هستم دیگه....
S a f a 6 4
07-03-2008, 16:12
تو صفا منم صمیمیت ...
هر دوتا مون هستم دیگه....
چطوری وحید جان ؟ خودتی ؟
Only Pes
07-03-2008, 16:15
امیدوارم روز به روز صفا و صمیمیت بیشتر بشه
من که فکر نمی کنم دیگه جایی واسه مدیر شدن باقی مونده باشه .
p30world دیگه آلان تو دوران شکوفایی شه .
جا هست عزيزم كلي جا مديرا هميشه يه جا نيستن خيلي ها رفتن و خيلي ها اومدن عزيزم :31:
Saman.RS
07-03-2008, 19:01
خیلی ها رفتن ، موافقم ! خیلی ها خواهند آمد ، !
جا هست عزيزم كلي جا مديرا هميشه يه جا نيستن خيلي ها رفتن و خيلي ها اومدن عزيزم :31:
دقیقا اینطوره
اینکه مدیریت پر شده اصلا درست نیست . خصوصا که انجمن بزرگ شده و تک مدیره سخته اداره کردن انجمن
هر کس شرایط مناسب داشته باشه میتونه مدیر بشه .
البته سوالی برقراره که چرا مدیر بشیم ؟
منافع مدیر و کاربر تقریبا برابره . هر دو تا یک اندازه میتونن از انجمن استفاده کنن
کاربر اما اگه نیاد یه مدت . اگه بی اهمیتی کنه و ... هیچ اتفاقی نمی افته . اما مدیری کوچکترین اشتباهی کنه همین کاربر ها دارش میزنن .
مدیر شدن فحش خوردن داره . باید خودتو برای همه مدل تحدیدی از طرف کاربر اخطار گرفته یا بن شده اماده کنی .
طرف شدن با آدم های طلب کار که شما رو نوکر خودشون تصور میکنن داره .
مدیر هر کاری کنه بالاخره یه نفر شاکی میشه . یعنی تو همیشه شاکی داری . ماجرای اون بچه و پدر بزرگ که رفتن خرشونو بفروشن .
اینها رو جدا کنید از کسانی که بهت ( به چی خدا داند ) حسادت میکنن .
اما کاربر نشسته حالشو میبره از انجمن و بس .
tabriz-info
07-03-2008, 19:19
دقیقا اینطوره
اینکه مدیریت پر شده اصلا درست نیست . خصوصا که انجمن بزرگ شده و تک مدیره سخته اداره کردن انجمن
منافع مدیر و کاربر تقریبا برابره . هر دو تا یک اندازه میتونن از انجمن استفاده کنن
کاربر اما اگه نیاد یه مدت . اگه بی اهمیتی کنه و ... هیچ اتفاقی نمی افته . اما مدیری کوچکترین اشتباهی کنه همین کاربر ها دارش میزنن .
مدیر شدن فحش خوردن داره . باید خودتو برای همه مدل تحدیدی از طرف کاربر اخطار گرفته یا بن شده اماده کنی .
مدیر هر کاری کنه بالاخره یه نفر شاکی میشه . یعنی تو همیشه شاکی داری . ماجرای اون بچه و پدر بزرگ که رفتن خرشونو بفروشن .
خوب اگه یکی اینارو قبول کنه بازم بخواد مدیر یا همکار بشه اونوقت شرایطش چیه؟
Saman.RS
07-03-2008, 19:42
بله واقعا خیلی حال میبریم!
حسادت میکنن .
حسادت به چی ؟
alikhatardelta
07-03-2008, 20:55
آخه مدیر شدن چه فایده ای داره؟:18:
Only Pes
07-03-2008, 21:56
کلاس داره فایده ی زیادی نداره
عضویتت رو هم تبریک میگم امیدوارم لحظات خوبی سپری کنی در اینجا
Mamad_Madrid
07-03-2008, 23:26
دقیقا اینطوره
موافقم. مدیر شدن یعنی دردسر. بد داریم واسه خودمون حال میکنیم؟ هر وقت میخوایم میایم و هر وقت میخوایم نمیایم و خلاصه راحتیم. ولی مدیرا هر روز باید بجز پست مفید دادن به پستهای دیگران هم نظارت داشته باشن.
Die For Real.M
07-03-2008, 23:32
ممد بی خانمان شدیم به یکی pm بده بگو یکی کاری کنه...
ببخشید این وسط این رو گفتم چون پیام خصوصیم غیر فعاله ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.