مشاهده نسخه کامل
: کمک برای uninstall کردن آنتی ویروس تحت شبکه
دوستان در شرکت ما آنتی ویروس mcafee enterprise 8.5تحت شبکه نصب است ولی چون من از این نرم افزار خوشم نمی آید هر بار که uninstall می کنم وقتی دوباره کامپیوترم boot میشه چون تحت شبکه است این نرم افزار ظاهر میشه !!!! با چه راهی م تونم از شر این نرم افزار خلاص بشم؟
ممنوم
دوستان در این مورد کمکی می تونن بکنند؟
hamilton
26-01-2008, 20:31
دوستان در شرکت ما آنتی ویروس mcafee enterprise 8.5تحت شبکه نصب است ولی چون من از این نرم افزار خوشم نمی آید هر بار که uninstall می کنم وقتی دوباره کامپیوترم boot میشه چون تحت شبکه است این نرم افزار ظاهر میشه !!!! با چه راهی م تونم از شر این نرم افزار خلاص بشم؟
ممنوم
شما به عنوان Client در شبكه هستيد؟مدير شبكه ميتونه نرم افزارهاي موردنظر خودش را طوري براي Clientها برنامه ريزي كنه كه Client ها به محض Login كردن نرم افزار مورد نظر مدير شبكه روي سيستم آنها نصب بشه حتي اگر Client ها آن برنامه را از روي سيستم خودشون پاك كنند مجدد بعد از اولين login دوباره روي سيستمشون نصب ميشه.بايد ببينيد Policy شركت شما چيه.احتمالا اين برنامه توسط مدير شبكه به اجرا گذاشته شده و كاري از شما ساخته نخواهد بود مگر با نظر مدير شبكه.
hamilton جان با تشکر ، دقیقا همینطور است که شما می فرمائید . ولی من چیکار می تونم بکنم که به محض login روی کامپیوترم نصب نشه ؟
hamilton
27-01-2008, 13:42
hamilton جان با تشکر ، دقیقا همینطور است که شما می فرمائید . ولی من چیکار می تونم بکنم که به محض login روی کامپیوترم نصب نشه ؟
متاسفانه كاري از دست شما ساخته نيست.شما به هيچ طريقي نميتونيد مانع از نصب نرم افزار موردنظر مدير شبكه بشيد و فرايند نصب برنامه به محض Login اتفاق ميفته و حتي قبل از Login هم يك پيغام كتاه مبني بر نصب برنامه دريافت ميكنيد.اين كار را هم مدير شبكه براي اهداف امنيتي انجام داده.البته مدير شبكه ميتونه نصب برنامه هاي موردنظر خود را محدود به User يا Computer هاي خاصي هم بكنه و شما را از اين قضيه مستثني بكنه.تنها راه صحبت با مدير شبكه است.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.