ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی در مورد 6300

mahsai
23-01-2008, 11:10
ببخشید دوستان من چند وقته که این گوشی رو خریدم ازش راضیم.فقط یک مشکل دارم تو کلوپ6300 مطرح کردم ولی چند وقته اونجا خیلی خلوت شده.مشکل من اینه که:
میخوام مموری رو براش کد بزارم که کسی نتونه داخل مموری بشه.البته باید بگم که این قابلیت داخل گوشی هستsettings/security/security level که دو تا گزینه داره یکی مموری یکی هم گوشی.خب وقتی که گوشی رو انتخاب میکنی مشکلی نداره و بعد از اینکه صفحه کلید قفل میشه برا باز کردنش باید کدی رو که انتخاب کردی بدی تا بتونی منو گوشی رو ببینی.اما وقتی مموری رو انتخاب میکنم هیچ اتفاقی نمیفته در ضمن اگه security keyguard در phone روشن نباشه هیچ وقت نمیشه از اون قفلی که بالا گفتم هم در مورد گوشی و هم در مورد مموری استفاده کرد.اما اگه روشن باشه بازم مموری و گوشی رو از هم تفکیک نمیکنه.
یک گزینه دیگه هم داره که وقتی داخل گالری میشم رو مموری کارت که هستم وقتی اپشن رو میزنم گزینه ای هست به اسم set password که جالبه که وقتی اونو انتخاب میکنم یه کلمه ازم میخواد برا رمز عبور.عدد نمیخواد.ولی بازم هیچ تاثیری نداره مموری بدون اینکه ازم کد یا کلمه عبور بخواد باز میشه.ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی داره منو راهنمایی کنه.