saeed-magicboy
23-01-2008, 11:08
سلام. من تازه در این فروم عضو شدم. البته نه اینکه نمیشناختم، آخه زیاد تو کار فروم و اینا نبودم. حالا که به مشکل برخوردم مجبور شدم بیام. :31: من کارم PHP هست و دارم یه سیستم برای وب سایتم مینویسم. تقریبا از نظر امکانات همه کاراش رو کردم. اما نمیدونم چرا لوگینش با یه مشکل خیلی بدی برخورده. از اونجا که سیستم برای خودمه فقط من دیگه کوکی ست نکردم و با session کار رو تموم کردم. اما گیرش اینه که اولین بار که لوگین میشه و یوزر و پسوورد رو میشناسه در صفحه مدیریت، session معتبر نیست. یعنی یوزر رو که به عنوان session معرفی کردم نمیشناسه اما جالبه که اگه back کنم و از همون صفحه دوباره لوگین کنم ایندفعه راحت شناخته میشه و عملیات مدیریت رو میشه اجرا کرد. میخواستم ببینم عزیزان php کار که میتونند کمک کنند به داد این بنده حقیر یه جورایی برسند. :40::27:
در ضمن من نمیخوام که که سورس های دیگری از لوگین شدن برام معرفی کنید چون میدونم این سورس کارش درسته اما نمیدونم کجاش اشتباه کردم که اینجوری میشه. مرسی از همتون.
این صفحه لوگین شدن:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
صفحه لوگین مشکلی نداره اما فکر مشکل اساسی در همین صفحه لوگین باشه که نمیتونه ثبتش کنه. حالا شما اگه میشه یه نگاه بندازید.
اینم صفحه مدیریت که دیگه براش ظاهر درست حسابی نذاشتم. فقط کدها رو نوشتم که بیشتر دقت کنید. مرسی.
ممنون میشم کمک کنید. منتظرم. :20::11:
در ضمن من نمیخوام که که سورس های دیگری از لوگین شدن برام معرفی کنید چون میدونم این سورس کارش درسته اما نمیدونم کجاش اشتباه کردم که اینجوری میشه. مرسی از همتون.
این صفحه لوگین شدن:
صفحه لوگین مشکلی نداره اما فکر مشکل اساسی در همین صفحه لوگین باشه که نمیتونه ثبتش کنه. حالا شما اگه میشه یه نگاه بندازید.
اینم صفحه مدیریت که دیگه براش ظاهر درست حسابی نذاشتم. فقط کدها رو نوشتم که بیشتر دقت کنید. مرسی.
ممنون میشم کمک کنید. منتظرم. :20::11: