ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل استفاده از اکتیو ایکس در Vb.net و ویندوز ویستا 64بیتی

xx750
23-01-2008, 09:25
درود به همه دوستان ،
اخيرا من يک کامپيوتر با CPU 64 بيتي تهيه کردم سپس ويندوز ويستا نسخه Ultimate که اونهم 64 بييتي را نصب کردم ،
در ويندوز ويستا هم VB6 دارم هم VB.NET 2005 ، يه فايل OCX هم دارم که در VB6 مشکلي با اون ندارم اما وقتي يه پروژه جديد در VB.NET ايجاد مي کنم و سپس کنترل اکتيو ايکس توي فرم ميزارم و برنامه را اجرا ميکنم(F5 ميزنم ) برنامه اجزا نميشه و خطاي زير را ميده :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در صورتيکه OCX را با دستور RegSVR32 ريجستر کردم.

از دوستان اگر کسي تجربه داره ممنون ميشه راهنمايي کنه .

xx750
17-02-2008, 15:16
من توی نت و فریومهای دیگه هم خیلی جستجو کردم منتها هنوز جواب نگرفتم از دوستان کسی نیست که کمک کنه .........................

_H2_
18-02-2008, 10:06
سلام
اگر ویندوز را 64 بیتی کنید باید تمام pe های اجرایی مخصوص 64 بیتی باشند، چه exe یا dll یا ocx یا src و....

اگر VS نصب شده به این خاطر است که فهمیده نسخه شما 64 بیتی است و مخصوص آن نسخه خودش را نصب کرده.
ولی شما هر فایل اجرایی یا برنامه ای را که از جایی گیر می آورید و نصب میکنید باید 64 بیتی باشند
( البته یک سری تکنولوژی ها مثل همین دات نت میتوانند خروجی exe یا dll ای دهند که هم در 32 بیتی اجرا شود و هم 64 بیتی، و این از محاسن بزرگ دات نت و IL است.)

خرید رایانه 64 خوب است، ولی احتمالاً برای هر برانمه ای باید دنبال نسخه ویژه اش بگردید ...
من خودم هم 64 بیتی دارم ولی ویستا 32 ریختم تا با این مشکلات روبرو نشوم....
بعداً که 64 بیتی گسترده تر شد میتوانید با یک نصب مجدد ویندوز از تمام قابلت CPU خود استفاده کنید ولی فعلاً ....