مشاهده نسخه کامل
: وقتی رو درایو ها دابل کلیک میکنم پنجره ی Open With باز میشه. چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟ :((((( ***
سلام.
یه مشکلی واسم پیش اومده خیلی اذیتم میکنه. :37:
وقتی روی درایو هام دابل کلیک میکنم درایو م باز نمیشه و فقط پنجره ی Open With باز میشه. و باید از آدرس بار اونو باز کنم. :24:
از وقتی اینجوری شد که من یه ویروس گرفته بودم که تمام فولدر هام رو exe. میکرد. وقتی این ویروس رو از بین بردم درایو هام اینجوری شد. البته وقتی ویندوز عوض کردم ، اون درایوی که ویندوز رو روش نصب کردم و فرمتش کزده بودم سالمه ولی بقیه ...
اگه ممکنه حتما کمکم کنین ، خیلی ممنون. :40:
lord_ashkan_z
23-01-2008, 03:11
ویروس autorun داری عزیزم.
با یه ویروس اسکن خفن اسکن کن.
zidane010
23-01-2008, 04:08
خیلی راحت میتونی از شر این ویروس خلاص بشی
1-درایوی که ویروسی شده رو راست کلیک کن بعد open
2-بعد tools و بعد هم folder option کلیک کن
3-بعد مثل شکل پایین show hidden files and folders رو تیکش بزن و تیکه hide extensions for known file types رو بردار
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4-برو به درایوهایی که ویروسی شده یه فایل هست به اسم تقریبا autorun.exe اونا رو پاک کن
5- ویندوزت ریستارت کن 100% موفق میشی
اگه مایل بودی بعد میتونی فلدر اپشن رو به حالت قبل برگردی
امیدوارم مشکلت حل بشه
سلام دوست من
محتواي اين تروجان يا ويروس تشكيل شده از دو فايل
1- autoplay.exe
2- autorun.inf
گزينه 2 هنگام باز كردن درايو گزينه 1 را فراخواني كرده و براي همين يك new window جديد هنگام كليك كردن درايو ايجاد مي كند . در بعضي اوقات اين ويروس folder option را از كار مي اندازد
حال در مورد شما مطمئنا روي سيستمتون انتي ويروس داريد زيرا فايل autoplay.exe پاك شده و فقط autorun.inf باقي مونده كه به صورت پنهان است و براي از بين بردنش شما ميتوني از search ويندوز استفاده كني در قسمت all of part از *.* ودر قسمت more advanced option تمام گزينه ها را تيك زده و روي درايو اول رفته و سرچ را ميزنيم سمت راست autorun.inf را پاك مي كنيم و براي بقيه درايو ها انجام مي دهيم
در ضمن از جهت ويروس يا تروجان بودنش اطلاعي ندارم.
بچه ها دست همتون درد نکنه !!!!!!!!!! :40:
درایوام درست شد.:11:
دم همتون گرممممممممممم :8:
به هر برای این که دوباره به این مشکل دچار نشوی یه آنتی ویروس خوب و آپدیت روی سیستم نصب کن
مثل اینکه بالاخره ما هم دو ستاره شدیم
حالا واقعا اگه نباشم جام خالیه؟
یا همین طوری هم اضافم؟
mahdi7610
25-01-2008, 11:16
مثل اینکه بالاخره ما هم دو ستاره شدیم
حالا واقعا اگه نباشم جام خالیه؟
یا همین طوری هم اضافم؟
سلام
حتما همین طوره اگه نباشی واقعا جات خالی می مونه و کسی هم نمی تونه اونا پر کنه .
سلام
منم یه مشکلی شبیه مشکل باز نشدن درایوها واجرای برنامه open withشده بودبا این تفاوت که فایلهای اجرایی برنامه هام به این صورت دراومده بودن.مطالب زیادی رو از سایتها در این باره خوندم که آخرش دیدم نصب دوباره ویندوز رو تنها راه چاره گفته بودن اما من cdویندوز رو انداختم و کامپیوترو restartکردم و و سیستم با cdبالا اومد و رو جمله های که پایین صفحه میومد دقت کردم و توبخشی نوشته شده بود اگه میخاین ویندوز repairبشه حرف r بزنید ومنم این کارو کردم وبعد از چنددقیقه سیستم بازم restsrtشد که این دفعه cdویندوزو در آوردم وسیستم از رو هارد بالا اومد ودیدم مشکلم حل شدهانشاالله مشکل شما هم به این صورت حل بشه(منظورم کسه که این مطلبو میخونه )
DJ POLESTAR
05-12-2009, 10:38
بهترین و راحتترین کار برا اونایی که با این (کرم) آشنایی ندارن و روش عملکردش رو نمیدونن دانلود و نصب برنامه ی Autorun Earen و یا USB Disk Security هستش که نه اجازه میده سیستم با همچین کرمهایی آلود بشه و اگه هم بشه بعد نصب این نرم افزار بدون دردسر پاک میشه!
در ضمن اسم این ویروس نیست (کرم) هستش
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.