PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : به 100 مغازه كامپيوتر مراجعه كردم ولي هيچكدوم نمي فهمند يعني نفهمند..

mm_yaghoob
22-01-2008, 21:54
سلام بر همه دوستان

ويندوزم من به هيچ عنوان از طريق بوت با رستارت كامپيوتر از طريق سي دي بوتيبل مانند xp (چند سيدي مختلف)بالا نمياد ديوي دي رايتر جديدي خريدم باز هم بالا نمايد

ضمنا" تنظيمات ستاپ هم درسته اول ديوي دي رايتر را انتخاب كردم

نمي دونم چه كار بايد بكنم
مادربردم هم اي سوسه

موندم به خدا

cao-cao
22-01-2008, 21:57
بایوست رو لود دیفالت کن به امید خدا درست میشه

Hossein_nasa62
22-01-2008, 22:56
سلام بر همه دوستان

ويندوزم من به هيچ عنوان از طريق بوت با رستارت كامپيوتر از طريق سي دي بوتيبل مانند xp (چند سيدي مختلف)بالا نمياد ديوي دي رايتر جديدي خريدم باز هم بالا نمايد

مادربردم هم اي سوسه

موندم به خدا

سلام
مطمعني رم شما مشكلي نداره ؟
تو تنظيمات ستاپ ببين هارد شناسايي ميشه يا نه ؟

jeyran65
22-01-2008, 23:03
موقع روشن کردن کامپیوتر cd رو بذار بعد f8 بزن لیست بوت میاد و اونی رو که می خواهی انتخاب کن .

جواب داد به ما هم بگو خوشحال می شیم

maso
22-01-2008, 23:05
بعضی وقت ها از ide2 بوت نمی شه ، می تونی ، یک درایو نوریت را با هاردت یعنی به ide1 به صورت slave وصل کنی

و بعضی وقت ها هم درایو های در ide2 با slave بوت نمی شوند ، پس تنها یک درایو نوری به ide2 و به صورت master وصل کنید

اگه همه موارد عمل نکرد ، یا اشکال از دیسک شماست و یا درایو شما ، گاها اشکال حتی می تونه از کابل اتصال هم باشه

jeyran65
22-01-2008, 23:10
موقع روشن شده کامپیوتر cd رو بزار و F8 بزن از لیست بوتی که میاد گزینه مورد نظر رو بزن انشا الله درست می شه

aa12
23-01-2008, 15:42
سلام

شما گزینه های بوت در SETUP بایوس رو اینجوری تنظیم کن :

1. Floppy Drive

2. CD ROM

3. Hard Disk

BLACK-BLACK
23-01-2008, 16:18
اصلن شما بگو مادربوردت چیه که ماهم بگیم چه طوری بوت کنی

chaos theory
23-01-2008, 21:23
بایوست رو لود دیفالت کن به امید خدا درست میشه
مگه الکیه که به امید خدا درست بشه .
دوست عزیز اگه اطلاعات درست نداری الکی کسی رو راهنمایی نکن . همه مادر بردها بووت دیفالتشون رو فلاپی هستش نمیدونی بدون.

chaos theory
23-01-2008, 21:24
موقع روشن شده کامپیوتر cd رو بزار و F8 بزن از لیست بوتی که میاد گزینه مورد نظر رو بزن انشا الله درست می شه
اینم درسته.

Mezzo
23-01-2008, 23:24

مادربردم هم اي سوسه
مدل كامل مادربرد و DVD Writer رو مي گفتي... حدس مي زنم بردش جديد باشه. در ضمن ورژن cd هاي بوتيبل رو كه استفاده كردي چي بوده؟ (مثلا Hirens Boot CD 8.6 و ...)

saghy
24-01-2008, 00:09
سلام
ببخشید فضولی میکنم ...
یه سوال ... روند بوت کردنتونو ننوشتین .
ممکنه شما یه چیز کوچیک را نادیده میگیرید .
و اون اینه که اگر شما روی سیستم خودتون سیستم عامل داشته باشید موقع بوت با ایکس پی بیش از سه ثانیه صبر نمیکنه و اگر کلیدی نزنید از روی هارد و سیستم عامل حاضر بوت را انجام میده !
آیا این گزینه را رعایت میکنید ؟

mm_yaghoob
24-01-2008, 21:58
سلام دوستان

همه تنظيمات درسته ولي بالا نميائد
يعني بعد از فشردن كليد در صفحه اول و ظاهر شده شكل زير

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد از ان صفحه سياه مياد و همين ثابت ميمونه........................ شكل زير؟؟؟؟؟؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

glc_engineer
24-01-2008, 22:09
سلام بر همه دوستان

مادربردم هم اي سوسه

موندم به خدا

عنوان تاپيكتو درست كن عزيز
مشكلت رو هم كامل توضيح بده
سابقا اين مشكلو داشتي؟
ضمنا مگر هر فروشنده كامپيوتر اي پلاس داره كه بتونه هر مشكلي رو برطرف كنه؟؟؟

saghy
26-01-2008, 01:30
سلام /
شک من روی هارد شماس / ترجیحا یه هارد دیگه پیدا کن و فقط بذار و امتحان کن ببین این مرحله را رد میکنه یا نه !
یا اینکه کلا کابل هارد را جدا کن ببین بازهم همینجا میمونه یا وادر صفحه نصب ایکس پی میشه . این برای تست هارد .
اینی که اینجا نوشته و کاری که انجام میشه . در زمان اولیه نصب ویندوز به دنبال تمامی سخت افزارهای نصب شده و همحوانی و بی مشکل بودن آنها میره که اکثرا اگر نتونی با قسمتی درست ارتباط پیدا کنه چنین خطاهایی پیش میاد .

Ni_nigc
01-06-2008, 12:01
کابل O.D.D رو عوض کن .
اگه جواب نداد Ide Channel رو عوض کن .

اگه نشد دیگه مطمئن باش که از پیچ در کیست هست که شل شده . :31: :31: :31: :31:
شاید هم چون توی هاردت فایل تصویری غیر مجاز داری این طوری میشه .( بر گرفته از سریال تلویزیونی " کلید اسرار " ) :31::31::31: :8:

Stream
01-06-2008, 12:10
قطعا توی این پنج ماه یک فکری به حال این مشکل کردند!

amin123
01-06-2008, 12:43
سلام /
شک من روی هارد شماس / ترجیحا یه هارد دیگه پیدا کن و فقط بذار و امتحان کن ببین این مرحله را رد میکنه یا نه !
یا اینکه کلا کابل هارد را جدا کن ببین بازهم همینجا میمونه یا وادر صفحه نصب ایکس پی میشه . این برای تست هارد .
اینی که اینجا نوشته و کاری که انجام میشه . در زمان اولیه نصب ویندوز به دنبال تمامی سخت افزارهای نصب شده و همحوانی و بی مشکل بودن آنها میره که اکثرا اگر نتونی با قسمتی درست ارتباط پیدا کنه چنین خطاهایی پیش میاد .

كاملا تاييد ميشه،من هم ميگم احتمالا مشكل از هارد هست، و بهترين كار اين هست كه saghy جان گفته، نميخواد با يك هارد ديگه امتحان كني،همين هارد را از سيستم خارج كن و بوت سيستم را بدون هارد امتحان كن.......

amin123
01-06-2008, 12:43
آها.... يه چيز ديگه،اين فلاپي درايو شما به سيستم وصل هست؟

Ghaioom
01-06-2008, 18:19
از روی فلاپی بوت کن.
کامپیوترت گارانتی نداره؟
ببر به گارانتیش.

amin123
01-06-2008, 18:53
از روی فلاپی بوت کن.
کامپیوترت گارانتی نداره؟
ببر به گارانتیش.

عزيز شما هم يه پيشنهاد هايي ميدي........

خوب اگر گارانتي داشت كه ديگه به قول خودش 100 جا نميبردش...........

EHSANRF
01-06-2008, 18:59
سکتور صفر هارد شما بد سکتور داره!

یا اقلاً درایو C سیستمت همش بدسکتوره!

با هیچی هم درست نمیشه الا گارانتی!

amin123
01-06-2008, 21:08
سکتور صفر هارد شما بد سکتور داره!

یا اقلاً درایو C سیستمت همش بدسکتوره!

با هیچی هم درست نمیشه الا گارانتی!

به فرض اگر هم اين مشكل را داشته باشه چرا درست نشه؟؟؟؟؟

با نرم افزار HDD REGENERATOR و يا MAXBLAST (البته اگر MAXTOR هست ) بدسكتور از بين ميره....

اگر هم سكتور اول مشكل داشته باشه توسط دستور FDISK/MBR

muhammadinfo
01-06-2008, 21:34
بیار اصفهان برات درست میکنم

Stream
01-06-2008, 21:35
خب مثل اینکه کسی اصلا به تاریخ بحث نگاه نمی کنه.