مشاهده نسخه کامل
: واقا" انجمن بي خودي هست
amd_9002
22-01-2008, 20:58
ناراحت نشيد ها من تا العان چند تا سوال كردم يكي جوابم رو نداده خودتون رو بزاريد جاي من انجمن بي خودي نيست
در انجمن هاي ديگه سريعا" لا اقل مسئول انجمن جواب مي ده
بد جوری باهات موافقم
حتی 1 نفر هم پاسخ گو نیست
(انقدر بیخود بوده که ایشون عنوان رو هم غلط نوشتند Lol)
BLACK-BLACK
22-01-2008, 21:31
شما باید دقت کنی که چه سوالی رو کجا میپرسی
حالا اگه سوالی داری اینجا بپرس
amd_9002
22-01-2008, 22:16
شما باید دقت کنی که چه سوالی رو کجا میپرسی
حالا اگه سوالی داری اینجا بپرس
من پرسيدم كه بهترين آموزشگاه در ضمينه برنامه نويسي در تهران كدومه ؟ كسي ولي جواب نداد يا چندتا سوال ديگه كه كسي جواب نداده
تکنیک برتر
23-01-2008, 10:49
با سلام
خدمت شما دوست عزيز
همه دارن تو اين انجمن زحمت مي كشن كه جواب دوستان را بدهند وقتي جواب سوال داده نشد مبني بر بيخود بودن انجمن نيست./ يا جواب سوال را نمي دانند يا اينكه نيستند جواب سوال شما را بدهند اكثر دوستان امروزه گرفتارند امتحان دارند دانشگاه دارند سر كار مي روند ژس هركسي يك جوري سرش شلوغه ./
درضمن سوال شما زياد كامل نيست همه آموزشگاها كه تمامي زبان هاي برنامه نويسي را كه درس نمي دهند بايد نوع زبان را مشخص كنيد بعد از آن كسي نمي تواند كلاسي معرفي كند چون اگر 1 درصد احتمال داشته باشه كه اون آموزشگاه الكي باشه و ژول شما را بالا بكشه شما از اون كاربر گلگي مي كني كه تو اين آموزشگاه را به من معرفي كردي يا اصلا اينكه اگر 1 درصد احتمال داشته باشه كه شما درست درس را ياد نگيريد باز هم از اون كاربر گلگي مي كني./
با تشكر
ناراحت نشيد ها من تا العان چند تا سوال كردم يكي جوابم رو نداده خودتون رو بزاريد جاي من انجمن بي خودي نيست
در انجمن هاي ديگه سريعا" لا اقل مسئول انجمن جواب مي ده
دوست عزيز همه اين مشكل رو دارن. مثلا اسم منو سرچ كن ببين كه به چنتا از سوالام پاسخ ندادن. خودشو ناراحت نكن:10:
alenkita
02-03-2008, 07:45
تا يه حدوديش كه بعضي از بخشها زود جواب نميدن موافقن(قابل توجه بعشي مديرا)
ولي خداييش از حق نميشه گذشت كه اكثر مديرا فعالن وخوب جواب ميدن.
در كل انجمن توپيه ولي واسه بهترين شدنش بايد يه كاري كنن كه پستهاي الكي كه بعضيها واسه زياد شدن تعداد پستهاشون( مثل نظر خواهي هاي بي مورد و...) رو كم كنن
سلام
من هم با نظر جناب تکنیک برتر و alenkita مفاقم.
در همین تالار برنامه نویسی، نمیگویم همه پستها زود جواب داده میشود ولی بعضی از سوالت هم بسیار مشکل دارند...
- مسائل تحت framework.Net را به جای تالار مربوطه در اینجا میپرسند....
مثل اینهمه تاپیک های C#.Net که اینجا پرسیده میشود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
- به جای سوال و کمک در حل مشکلشان، درخواست پروژه میکنند، که کد را بنویسی و حاضر آماده تحویلشان دهی...... انگار که اعضا،ساعتها و روزها وقت خالی دارند تا بنشینند و برای انها پروژه دانشگاهشان را بنویسند ....!!!!!!
به آدم به جای حس کمک به دیگران، حس ... دست میدهد.
- سوالاتی که را که بارها بارها و بارها پرسیده شده، باز میپرسند ... بعضی سوالها را آنقدر جوابش را دیدیم یا خودمان داده ایم که دیگر تحمل دیدن ریخت سوال را هم نداریم ..... دوستان باید قبل از پرسیدن سوال سرچ کنند، اینطوری خودشان هم شاید زودتر به جواب برسند
- یا یکسری تاپیک های فوق تکراری نظر سنجی ... آنهم اغلب در خصوص مسائل بی اهمیت...
- یا حتی همین سوالات بهترین کتاب و اموزشگاه ....
علاوه بر بارها پرسیده شدن، شما کی را دیده اید که به اتکای آموزشگاه و حتی دانشگاه برنامه نویس شده باشد؟؟؟؟ من که هر که را دیده ام، شاید دانشگاه هم رفته بود، ولی فایده ای برایش نداشته و خودش خواسته و نشسته و یاد گرفته ...
بعد هم اگر دادن اسم آموزشگاه باب شود بدیهی است که مش رجب که با مش قلی صاحب اموشگاه X رفیق است، میگوید رو دست X در سطح جهانی و خاور میانه وجود ندارد!
فقط کافیست یک اسم تاپیک شود.
- سوالات زبانهای قدیمی مثل پاسکال (که البته قبول دارم زیاد تقصیر فردی که تاپیک میزند نیست)
آخه زبان ناصر الدین شاهی مثل پاسکال مگر هنوز زنده است؟ مگر برنامه ای با پاسکال نوشته میشود؟ طبیعی است که افراد مطلع و آگاه در صورتی مطلع و آگاه هستند که کار کنند و فعالیت داشته باشند.
و ....
و ....
میبخشید و جمیعاً موفق باشید. :11:
:10::10::10:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.