مشاهده نسخه کامل
: دانلود فایل ویدئویی از سایتهای یوتوب و مای اسپیس و.... و چند تا سوال دیگه
با سلام به خدمت دوستان
من خیلی دنبال این مسئله بودم که برای دانلود فایل ویدئویی از سایتهای یوتوب و مای اسپیس و.... از چه سایتهایی میشه لینک مستقیم دانلود رو بدست آورد.
یه سایت پیدا کردم ولی فقط واسه یوتوب هستش.
آیا کیفیت فایلهای ویدوئویی همون با کیفیت اورجینال تو سایت اصلی هستش یا مثلا وتی تبدیل به FLV تبدیل میشود کیفیتش پایین میاد؟و هر فایلی که مثلا تو یوتوب آپلود بشه کیفیتش پایین میاد و تبدیل بهflv میشه؟
و آخر اینکه کیفیت فایلهای تصویری تو کدوم سایت بهتره؟
با تشکر
بهنازی جان اسم این سایت که پیدا کردی چیه؟
اینم بگم که با برنامه OrbitDownloader می تونی فایل های ویدیویی را از یوتوب دانلود کنی
Mohsen6558
22-01-2008, 21:28
با سلام به خدمت دوستان
من خیلی دنبال این مسئله بودم که برای دانلود فایل ویدئویی از سایتهای یوتوب و مای اسپیس و.... از چه سایتهایی میشه لینک مستقیم دانلود رو بدست آورد.
یه سایت پیدا کردم ولی فقط واسه یوتوب هستش.
آیا کیفیت فایلهای ویدوئویی همون با کیفیت اورجینال تو سایت اصلی هستش یا مثلا وتی تبدیل به FLV تبدیل میشود کیفیتش پایین میاد؟و هر فایلی که مثلا تو یوتوب آپلود بشه کیفیتش پایین میاد و تبدیل بهflv میشه؟
و آخر اینکه کیفیت فایلهای تصویری تو کدوم سایت بهتره؟
با تشکر
سلام
از این سایت می تونی از اکثر سایت ها به صورت مستقیم دانلود داشته باشی
keepvid.com
نه فایلی که دانلود می شه فرقی نداره با اورجینال
کار این سایت ها تبدیل نیست فقط کارش اینه که لینک مستقیم رو می ده همین
بله هر فایلی وارد Youtube که می شه باید تبدیل به این فرمت شه چون تنها فرمتی هست که قبل از دانلود کاملش می شه بخش هایی ازش رو دید
فعلا هم همین Youtube معروفترین سایته
mohsen6558 جان عجب سایتی معرفی کردی واقعاً دستت درد نکنه عالی بود
Mohsen6558
22-01-2008, 22:11
خواهش می کنم موفق باشین
goldouzi
23-01-2008, 00:25
با سلام خدمت بچه ها . باید بگم که نرم افزاری هست که میشه به راحتی از یو تیوب و سایت های دیگه دانلود رو انجام داد به اسم save2pc .
من خودم با همین برنامه در حدود 2 گیگ از youtube دانلود داشتم .
خوبی این برنامه هم اینه که قابلیت resume داره یعنی میتونی دانلود رو قطع کنی و بعدا ادامه بدی.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.