ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سیستمم پس از 3-4 ساعت کار کردن هنگ میکنه و باید 20ساعت استراحت کنه!!

ghasempoor_m
22-01-2008, 14:41
سیستمم صبح 3-4 ساعت کار میکنه و بعدش هنگ میکنه و تا ویندوزش میاد، ولی موس به شکل ساعت شنی میشه و هیچ کاری نمیکنه! بعدش باید خاموش بشه تا 20 ساعت بعدش دوباره بشه 2-3 ساعت باهاش درست و حسابی کار کرد، بعد دوباره کند میشه تا به هنگی برسه! مشکل چیه به نظر شما؟
در ضمن ویندوز رو عوض کردم و حل نشد. کارت گرافیک رو هم همینطور، بازم هیچی به هیچی!

M.Z.Y
22-01-2008, 19:12
سلام
بیشتر مشکل هنگ کردن سیستم مربوط به بالا رفتن حرارت پردازنده میشه و یک دلیل مهمتر که من خودم باهاش برخورد کردم پاور کامپیوتر است ، من به خاطر قفل کردن زیاد سیستمم دقیقا مثل شما مجبور شدم پاور سیستم را عوض کنم تا مشکل حل بشه اگه می تونید با یک پاور دیگه امتحان کنید و نتیجه را بگویید.

ghasempoor_m
23-01-2008, 16:13
دوست عزیز، ممنون از پاسخگویی شما ، من قبل از اون اتفاق یه نرم افزار برای بازگرداندن داده های از دست رفته هم نصب کرده بودم، حس کردم که پارتیشن های هارد رو بهم ریخته باشه که ظاهرا همینجور بوده، بعد از تستش تو یه سیستم دیگه فهمیدم مشکل از هارده و با فرمت کاملش فعلا داره کار میکنه. تا ببینم چی میشه!