مشاهده نسخه کامل
: تصاویر در گرافیکهایhdmi ساپورت در 2 حالت desktop , game در تلویزیونهای HD ومعمولی چگونه است .
AKBARPARS
22-01-2008, 03:11
تصاویر در گرافیکهایی که hdmi را ساپورت میکنند در 2 حالت desktop , game در تلویزیونهای HD ومعمولی چگونه است.
برای این پرسیدم چون وقتی که گرافیک 5200FX\AGP را با کابل S.VIDEO به تلویزیون 32اینچ HD سامسونگ وصل کردم فیلمها وعکسها را با کیفیت خیلی خوب نمایش میداد اما بازیها را سیاه و دسکتاب را تار(سایه دار) طوری که نمیشد نوشتهای شاخه ها را خواند و بعد به تلویزیون معمولی وصل کردم که در 3 حالت قبل (فیلم و بازی ودسکتاب ) تصاویر بد کیفیت بودند .
ایا این گرافیکها HDMI ساپورت نیز اینگونه هستند(اگر خودتان امتحان کردید جواب دهید).
2. عکس از کابلی که برای اتصال به تلویزیون استفاده میشود دارید و نحوه اتصال ان را توضیح دهید.
3. ایا گرافیکی که پورت HDMI داشته باشد در ایران هست. لطفا مدل و قیمت انرا نیزقید کنید.
باتشکر فراوان !؟:40::11:
1. کیفیت و جزئیات توی HDMI خیلی بهتر از S-VIDEO است به طوری که اگه کارت گرافیک با HDMI به یک تلویزیون Full HD وصل بشه کیفیت تصاویر بسیار خوب خواهد بود.
2. کابل HDMI : اتصالش هم دقیقا مثل همه کابلهای دیگه است ... Plug & Play
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3. کارتهای گرافیکی ATi Radeon HD 3850/3870 از HDMI پشتیبانی می کنند ولی باید از یک تبدیل DVI به HDMI که در جعبه کارت است استفاده بشه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
AKBARPARS
23-01-2008, 01:56
1. منظور من در 2 حالت desktop و game در تلویزیونهای HD و معمولی بود و گفتم ایا مانند گرافیکهای قدیمی بازیها را سیاه و دسکتاپ را تار نشان میدهد و ایا با این گرافیکها میتوان از تلویزیون HD با همان کیفیت مانیتورها استفاده کرد.
---------------------------------------------------------------------
2. جواب این سوال را ندادید !؟:46:
ایا گرافیکی که پورت HDMI داشته باشد در ایران هست. لطفا مدل و قیمت انرا نیزقید کنید.
با تشکر فراوان !؟:40::11:
1. منظور من در 2 حالت desktop و game در تلویزیونهای HD و معمولی بود و گفتم ایا مانند گرافیکهای قدیمی بازیها را سیاه و دسکتاپ را تار نشان میدهد و ایا با این گرافیکها میتوان از تلویزیون HD با همان کیفیت مانیتورها استفاده کرد.
---------------------------------------------------------------------
2. جواب این سوال را ندادید !؟:46:
ایا گرافیکی که پورت HDMI داشته باشد در ایران هست. لطفا مدل و قیمت انرا نیزقید کنید.
1. کیفیت مانیتور مسلما نه ولی با استفاده از HDMI تصاویر سیاه و تار نخواهند بود.
2. پست قبل را مطالعه کنید ... ( بین دو عکس ... ) این کارت در بازار است.
AKBARPARS
24-01-2008, 19:22
با تشکر از دوست عزیز VIRGIL
1. ببخشید اینو که میگین کیفیتش در این حد . خودتون امتحان کردید یا از جای گرفتید. :20:چون بازی GEAR OF WAR (XBOX360) به تلویزیونHD که وصل شده بود دیدم کیفیتش فوق العاده بود .:18: یعنی گرافیکهای کامپیوتر که خیلی قویتر و بهتر از XBOX است کیفیت پخشTV HD کمتر این کنسول است.:13:
2. منظورم از سوال دومی این بود که گرافیک با پورت HDMI نه کابل تبدیل HDMI .
مانند گرافیک XFX مدل 7600GS که دارای 4 پورت DVI, S.VIDEO,HD,TV OUT است که در مشخصاتش نوشته بهترین کیفیت با این پورت تجربه کنید .:10:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3. ایا گرافیکی با این پورت نیز کیفیت همانند همین قبلی که گفتین داره .:20:
AKBARPARS
30-01-2008, 02:10
با تشکر از دوستان لطفا نظری:20: , راهنمائی:46: , چیزی بکنید !:10:
منتظرم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟:20:
با تشکر فراوان !؟ :40::11:
becareful
01-02-2008, 17:57
دوست عزیز جواب شما داده شده... ati که الکی کابل رو داخل جعبه نمیزاره کیفیت پخشش در حد همون کارت با پورت فابریک هست در ضمن الان بهترین خرید همون 3850 هست که توان بالاتری نسبت به 7600 داره...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.