ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : *****قابل توجه پیشکسوتها***** بررسی تخصصی مین , cpu های intel vs amd

k3mx
20-01-2008, 19:47
پس از مدتها تحقیق و بررسی برای خرید سیستم پس از کلنجار فراوان و راهنمایی دوستان به مدلهای زیر رسیدم ولی قبل از خرید یه مقایسه هایی انجام دادم ولی به نتایج ضد و نقیضی رسیدم که در خریدم شک کردم.چرا که در موردهایی که با توجه به پیشنهاد دوستان و هزینه ی بیشتری که باید می شد نه تنها نقاط قوتی یافت نمی شود بلکه نقاط ضعفی هم دیده میشود که باعث تعجب بنده شد!
حال از دوستان پیشکسوت و مطلع و باتجربه خواهش می شود بین هردومدل مین و CPU ذکر شده , یک بررسی تخصصی وجامع روی جزییاتی که در لیست زیر با ستاره مشخص شده اند,انجام دهند ونتیجه را اعلام نمایند.

CPU INTEL
Intel Core 2 Duo E6750 - 2.66GHz 185.000 TOMANS

FSB-------------------------------------------------------------------1333MHz *0
Operating Frequency--------------------------------------------2.66GHz
L1 Cache-----------------------------------------------------------32KB+32KB *0
L2Cache-----------------------------------------------------------4M shared *
Core---------------------------------------------------------------- Conroe

Multi-Core---------------------------------------------------------Dual-Core

Manufacturing Tech--------------------------------------------65 nm

Hyper-Threading Support -----------------------------------No *0

Voltage---------------------------------------------------------- -0.962V-1.350V *0

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

VS.

CPU AMD
AM2 - ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 5000+ black edition 140.000 TOMANS

HT -------------------------------------------------------------------------2000MHz *0

Operating Frequency-------------------------------------------------2.6GHz
L1 Cache ----------------------------------------------------------------128KB+128KB *
L2 Cache-----------------------------------------------------------------2 x 512KB *0

Core-----------------------------------------------------------------------Brisbane
Multi-Core----------------------------------------------------------------Dual-Core

Manufacturing Tech---------------------------------------------------65 nm
Hyper-Transport Support--------------------------------------------Yes *
Voltage--------------------------------------------------------------------1.25/1.35V *0

================================================== =======================================

MAINBORAD INTEL
GIGABYTE - P35-DS3R 190.000 TOMANS

Chipset--------------------------------------------Intel P35 Express
RAID------------------------------------------------SATA RAID 0, 1, 0+1
FSB-------------------------------------------------1333/1066/800 *0
Memory type--------------------------------------Dual Channel, DDR2 1066/800/667
IEEE 1394-----------------------------------------No*
DualBIOS------------------------------------------Yes (Virtual DualBIOS) *0

VS.

MAINBOARD AMD
GIGABYTE - MA69G-S3H 100.000 TOMANS
Chipset------------------------------------------AMD 690G

RAID----------------------------------------------SATA RAID 0, 1, 0+1

System Bus(MHz) ----------------------------2000 MHz *0

Memory type------------------------------------Dual Channel DDR2 800/667/533/400

IEEE 1394---------------------------------------Yes *0

DualBIOS----------------------------------------No *0

" * " به معنی موارد متفاوت و بحث برانگیز بین هریک از دو مدل مقایسه شده , می باشد.
-موارد مشابه در هر دو مدل با رنگ مشابه مشخص شده است.
-با تشکر از حسن نظر تمامی دوستان پیشکسوت در سخت افزار لطفا بررسی بدون هیچ گونه تعصب و بحث انجام شود...

k3mx
21-01-2008, 13:57
خیلی زحمت کشیدم بابت جمع آوری و دسته بندی واسه مقایسه...
یعنی هیچ کس نظری راجع به این مطالب نداره ؟

فقط تا یکی حدود قیمت بالا 400 میده همه بلدن بگن ds3r,6750,...!!!!!!!!!!!!!
کسی بلد نیست بگه چرا...!
به خدا از این یه انجمن و بچه هاش انتظار نداشتم

jak_1300
21-01-2008, 14:05
الان بچه ها میان صبر کن تا حالا 60 نفر دیدن ولی دمت گرم چه خوب اطلاعات جمع اوری کردی من خودم وارد نیستم ولی میدونم بچه ها میان اگه مسعود بودش بهت میگفت چیکار کنی
منم سند تو آل میکنم تو مسنجر تا بیان

Mahdi_Moosavi
21-01-2008, 14:47
خیلی زحمت کشیدم بابت جمع آوری و دسته بندی واسه مقایسه...
یعنی هیچ کس نظری راجع به این مطالب نداره ؟

فقط تا یکی حدود قیمت بالا 400 میده همه بلدن بگن ds3r,6750,...!!!!!!!!!!!!!
کسی بلد نیست بگه چرا...!به خدا از این یه انجمن و بچه هاش انتظار نداشتم

مثل اینکه دلت خیلی پره !! :31:

قبل از همه چیز اول این تاپیک رو یه نگاه بندازی :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

توجه کردی !! حتی مدیر انجمن سخت افزار هم قبلآ در این مورد اخطار داده . :46:

ضمنآ اون جوری که من از عکس ها و نوشته های قرمز رنگ شما متوجه شدم شما هنوز خیلی چیزهای ابتدایی رو نمیدونی !! :13:

یکیش اینه :

Hyper-Transport Support--------------------------------------------Yes *

Hyper-Threading Support -----------------------------------No

اصلا فلسفه این دو تا زمین تا آسمون با هم فرق داره .

Hyper-Transport : اگه بخوایم خیلی ساده بگیم برای پردازنده های AMD مثل همون BUS کلی برای CPU

های اینتل میمونه . (SYSTEM BUS)

Hyper-Threading : این هم یه فناوری هست که انحصاری برای CPU های تک هسته ای اینتل هست که

هسته دوم رو به صورت (( مجازی)) شبیه سازی میکنه . وقتی که E6750 به

صورت سخت افزاری 2 هسته ای هست دیگه چه نیاز به هسته مجازی هست .

ضمنآ شما مثل اینکه روی SYSTEM BUS خیلی وسواس داری !!

دوست عزیز الان باس ATHLON 64 3000+ که قیمتش فکر کنم 40 تومان باشه هم 2000MHZ هست !!!

پس اینجوری که شما میگی این CPU هم باید از E6750 بهتر باشه !!!

اگه این کاره باشی باید بدونی که به جرات میگم BUS کلی سیستم تو CPU های AMD تاثیرش تو تست های

GAME و FLOATING POINT خیلی کمه !! اگه بخوای برات تصویری اثبات میکنم .

ضمنآ در حالت عادی ( بدون اورکلاک ) E6750 بین 20 تا 30 درصد قویتر از X2 5000 هست . این مورد رو هم خواستی

برات ثابت میکنم .

همه چیز که فرکانس CPU نیست !!

اگه بحث اورکلاک رو وسط بکشیم که X2 5000 تقریبآ از دور خارج میشه !! :31:

ضمنآ در مورد IEEE 1394 چیزی هست که اصلآ ربطی به PERFORMACE نداره !!

شما میتونی PCI این پورت را ( با امکانات بیشتر) با قیمت 12 هزار تومان بخری .

اگه بازم جایی ابهام داری بگو !! اگه من هم نباشم بقیه دوستان برای روشن کردن شما هستن .

k3mx
21-01-2008, 16:16
مثل اینکه دلت خیلی پره !!آره خوب دلم که از خیلی چیزا پره!

ضمنآ اون جوری که من از عکس ها و نوشته های قرمز رنگ شما متوجه شدم شما هنوز خیلی چیزهای ابتدایی رو نمیدونی !! از عمد قرمز رنگشون کردم که جنابعالی در مورد هر دو تکنولوژی توضیح بدین نه اینکه من همه چی میدونم و اگه این چیزای به قول شما ابتدایی رو می دونستم یا تو فروم پیداش می کردم سوال نمی کردم!

ضمنآ شما مثل اینکه روی System Bus خیلی وسواس داری !!اینم بر می گرده به اینکه خیلی تعجب کردم از این دو عدد با فاصله فاحش...حالا شما اسمشو می ذاری وسواس ایرادی نداره!

همه چیز که فرکانس Cpu نیست !! پس لطف کنید بگید چه چیزهایی هست بنده با اطلاعات ابتدایی بیشتر مستفیض بشوم

ضمنآ در حالت عادی ( بدون اورکلاک ) E6750 بین 20 تا 30 درصد قویتر از X2 5000 هست . این مورد رو هم خواستی

برات ثابت میکنم . اگه زحمتی نیست ممنون می شم

ضمنآ در مورد Ieee 1394 چیزی هست که اصلآ ربطی به Performace نداره !! من یادم نمیاد کلمه Performance رو درمورد Ieee بین حرفهام آورده باشم فقط منظورم از اشارم این بود که خواستم بدونم هیچ لزومی داره که خود مین این امتیاز رو داشته باشه یا نه.

ممنون دوست عزیز...

BLACK-BLACK
21-01-2008, 16:29
مثل اینکه دلت خیلی پره !! :31:

اگه بحث اورکلاک رو وسط بکشیم که X2 5000 تقریبآ از دور خارج میشه !! :31:

اولن ایشون گفتن بدون تعصب در مورد این دوتا بحث کنیم.
کی گفته 5000 برای اور کلاک بده ؟
حداقلش اینه که ضریب فرکانسیش قفل نشده ودر صورت خرید یک مادر برد مناسب تا 25x هم میتونه بالا بره
اگر باور نداری میتونم مطلبشو بذارم

Mahdi_Moosavi
21-01-2008, 18:51
پس لطف کنید بگید چه چیزهایی هست بنده با اطلاعات ابتدایی بیشتر مستفیض بشوم

1 - از همه مهم تر معماری پردازنده هست .( تو تست عملی معلوم میشه )

2 - تعداد core

3 - قابلیت اورکلاک شدن .

و ................ .

اگه زحمتی نیست ممنون می شم

این چارت ها رو نگاه کن :

Mahdi_Moosavi
21-01-2008, 18:58
اولن ایشون گفتن بدون تعصب در مورد این دوتا بحث کنیم.
کی گفته 5000 برای اور کلاک بده ؟
حداقلش اینه که ضریب فرکانسیش قفل نشده ودر صورت خرید یک مادر برد مناسب تا 25x هم میتونه بالا بره
اگر باور نداری میتونم مطلبشو بذارم

اگه مطلبی که توش X2 5000 Brisbane رو تا مالتی 25 !!! :18::18: یعنی 5GH برده باشن لینکش رو بزاری ممنونت

میشم . :46:

من تو خیلی از ریویو ها دیدم !! با کولینگ خودش بیشتر از 3400MHZ پایدار نمیمونه !!

iriali
21-01-2008, 23:59
خوب دوست گرامی به نظر من اختلاف قیمت 50 ، X2 5000 Brisbane رو جلو نمیندازه از نظر کارایی به هزینه واز نظر کارایی نبایید باهم مقایسه بشن اون 4مگ کش داره اما X2 5000 Brisbane تنها یک مگ همون اصلا به نظرم 5000 دیگه نمیصرفه اگر بین این دو هستی اگر از من میشنوی طرف ای ام دی نرو از نظر فرکانس AMD جلو هست ولی وقتی رم جواب اون FSB رو نده پس INTEL جلو میفته در صورتی که مادربرد هم تا باس 800 ساپورت میکنه پس بازم INTEL . از نظر L1 CACH که AMD جلو هست ولی L2 .INTEL مطمئنا بهتر عمل میکنه . در مورد Hyper-Threading Support -----------------------------------No تازه باید خدارو هم شکر کنی که ساپورت نمیکنه .
در مورد مادربورد FSB که مهم نیست چون به خاطر CPU هست که هیچی .درمورد رم هم که P35 باس بیشتری رو ساپورت میکنه و اینکه درحالت Dual Channel تا باس 800 که در مورد AMD 690G نمیدونم تا چه مقدار ساپورت میکنه .IEEE 1394 که چندان چیز مهمی نیست اگر هم دوربین با هارد اکسترنال گرفتی میتونی طبق نظر دوستمون عمل کنی .DualBIOS هم تا اونجایی که میدونم میتونی از چند بایوس استفاده کنی مثلا در حال اوور و در حالت معمولی .

BLACK-BLACK
22-01-2008, 12:56
کسی تا 5 گیگاهرتز اورکلاک نکرده ولی این امکان وجود داره

BLACK-BLACK
22-01-2008, 13:00
خوب دوست گرامی به نظر من اختلاف قیمت 50 ، X2 5000 Brisbane رو جلو نمیندازه از نظر کارایی به هزینه واز نظر کارایی نبایید باهم مقایسه بشن اون 4مگ کش داره اما X2 5000 Brisbane تنها یک مگ همون اصلا به نظرم 5000 دیگه نمیصرفه اگر بین این دو هستی اگر از من میشنوی طرف ای ام دی نرو از نظر فرکانس AMD جلو هست ولی وقتی رم جواب اون FSB رو نده پس INTEL جلو میفته در صورتی که مادربرد هم تا باس 800 ساپورت میکنه پس بازم INTEL . از نظر L1 CACH که AMD جلو هست ولی L2 .INTEL مطمئنا بهتر عمل میکنه . در مورد Hyper-Threading Support -----------------------------------No تازه باید خدارو هم شکر کنی که ساپورت نمیکنه .
در مورد مادربورد FSB که مهم نیست چون به خاطر CPU هست که هیچی .درمورد رم هم که P35 باس بیشتری رو ساپورت میکنه و اینکه درحالت Dual Channel تا باس 800 که در مورد AMD 690G نمیدونم تا چه مقدار ساپورت میکنه .IEEE 1394 که چندان چیز مهمی نیست اگر هم دوربین با هارد اکسترنال گرفتی میتونی طبق نظر دوستمون عمل کنی .DualBIOS هم تا اونجایی که میدونم میتونی از چند بایوس استفاده کنی مثلا در حال اوور و در حالت معمولی .

وقتی که ضریب فرکانسی قفل نباشه یعنی میشه بدون افزایش FSB پردازنده رو اور کلاک کرد
Amd 690G هم تا 800 رو پشتیبانی میکنه سوکت جدید AM2+ تا 1066 پشتیبانی میکنه