PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد Sothink Tree Menu

aquaquest
20-01-2008, 16:56
سلام
می خواستم ببینم کسی می دونه منوی درختی را که با نرم افزار Sothink Tree Menu طراحی شده به صورت کد HTML در بیاورم و در قالب سایت استفاده کنم ؟
حتی هنگامی که روی نمایش کلیک می کنم و پیش نمایشی از آن را در مرورگر نشان می دهد ؛ View Source
را زدم ولی هنگامی که خواستم در فرانت پیج از آن استفاده کنم فقط یه صفحه با کد ظاهر می شد .

aquaquest
21-01-2008, 14:17
سوالش خیلی سخت بود ؟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

omid.sarmad
21-01-2008, 19:14
سلام.دوست عزیز این نرم افزار کدهای Dhtml مرتبط رو به صفحه اضافه و فایلهای اسکریپت موجود رو هم در کنار فایل اصلی کپی می کنه.حالا میشه واضح بگید می خواید چیکار کنید؟
البته اگه درست فهمیده باشم تصورم اینه که شما باید برای ساخت صفحاتتون از کتابخانه استفاده کنید.

aquaquest
21-01-2008, 22:12
سلام دوست عزیز
من این را می خوام در نیوک به یک بلوک تبدیل کنم که به کد Html آن منوی درختی احتیاج دارم .

omid.sarmad
22-01-2008, 00:24
سلام دوست عزیز
من این را می خوام در نیوک به یک بلوک تبدیل کنم که به کد Html آن منوی درختی احتیاج دارم .
دوست عزیز امکان استفاده از کد html به تنهایی نیست.
البته می توانید توسط نرم افزار طراحیتان منوی مشابهی طراحی کنید.
در ضمن فکر می کنم بتونید منوی خودتون رو تویه کتابخانه ایجاد بهعد کتابخوتنتون رو اد کنید.

aquaquest
22-01-2008, 14:25
از شما ممنونم

aquaquest
28-01-2008, 14:41
سلام
من تونستم با این برنامه یک بلوک بسازم ولی مشکل اینه که وقتی منوهای انگلیسی را به فارسی تبدیل می کنم ، همه چیز خرچنگ قورباغه میشه در صورتی که اگه Encoding را روی Arabic بگذارم نوشته ها درست می شوند ولی بقیه ی نوشته های سایت خرچنگ قورباغه می شوند .

omid.sarmad
28-01-2008, 17:20
سلام
من تونستم با این برنامه یک بلوک بسازم ولی مشکل اینه که وقتی منوهای انگلیسی را به فارسی تبدیل می کنم ، همه چیز خرچنگ قورباغه میشه در صورتی که اگه Encoding را روی Arabic بگذارم نوشته ها درست می شوند ولی بقیه ی نوشته های سایت خرچنگ قورباغه می شوند .
سلام.موقع publish گزینه View or copy code رو انتخاب کن و کدهای مربوطه رو سلکت و با Ctrl+C کپیش کن.بعد صفحاتت رو تو ویرایشگر باز کن و کد جدید رو جایگزین کدهای قبلی کن.همه چیز درست میشه.