مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد Fsb
Doncorleone
20-01-2008, 13:30
سلام
مادربورد من Gigabyte GA945pl-s3 هست و cpu core 2 e6400 دارم... متاسفانه چون موقع خرید دستگاه راهنملئی اشتباهی بهم شد، این مدل مادربورد تا FSB 800 رو ساپورت میکنه در صورتی که cpu من fsb 1066 داره.. البته من الان هیچ مشکلی ندارم فقط مخواستم ببینم که این پهنای باند چقدر روی performance سیستم من تاثیر داره و آیا ارزشش رو داره مادربوردم رو عوض کنم؟ ممنون
یک عکس از صفحه اول CPU-Z اینجا بگذارید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Doncorleone
20-01-2008, 14:15
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Doncorleone
20-01-2008, 14:17
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
CPU شما الان داره در حالت استاندارد کار می کنه. احتمالا از Rev 3.x مادربورد استفاده می کنید که از FSB 1066 پشتیبانی می کنه...
Doncorleone
20-01-2008, 16:32
جائی از مادربورد.. چه روی جعبه چه روی بدنه و چه روی برچسب بارکد روی جعبه rever بودنش رو ننوشته.. از کجا میشه تشخیص داد؟ .. به cpu-z میشه اعتماد کرد؟
الان از روی ورژن bios متوجه شدم که rev 1.0 هست و تا fsb800 رو بیشتر ساپورت نمیکنه.. cpu-z هم ممکنه اشتباه کنه، من تو فروم های خارجی زیاد خوندم که cpu-z اطلاعات رو اشتباه نشون میده، مخصوصا اینکه من سیستم عاملم xp64 هست
Doncorleone
20-01-2008, 16:52
خوب دوستان... چه کار کنم؟ مادربورد رو عوض کنم؟
الان Cpu شما داره درست کار می کنه. مادربورد رو میتونید عوض کنید ولی ضروری نیست...
Doncorleone
20-01-2008, 17:22
الان Cpu شما داره درست کار می کنه. مادربورد رو میتونید عوض کنید ولی ضروری نیست...
راه دیگه ای نداره که بشه این موضوع رو تست کرد... خود سایت گیگابایت وقتی مینویسه که تا fsb800 بیشتر ساپورت نمیشه؟؟
راه دیگه ای نداره که بشه این موضوع رو تست کرد... خود سایت گیگابایت وقتی مینویسه که تا fsb800 بیشتر ساپورت نمیشه؟؟
اینی که سایت گیگابایت نوشته میشه FSB ای که بصورت Native پشتیبانی میشه. حالا بالاتر هم ممکنه پشتیبانی بشه ( مثل اورکلاک ... )
در کل مسئله ای نیست میتونید از برنامه های دیگه مثل PC Wizard هم استفاده کنید.
Doncorleone
20-01-2008, 18:09
اینی که سایت گیگابایت نوشته میشه FSB ای که بصورت Native پشتیبانی میشه. حالا بالاتر هم ممکنه پشتیبانی بشه ( مثل اورکلاک ... )
در کل مسئله ای نیست میتونید از برنامه های دیگه مثل PC Wizard هم استفاده کنید.
مرسی از راهنمائیتون... فکر کنم حرف شما درسته چون در حالت defualt خود مادربورد multiplier رو روی 200 تنظیم میکنه و cpu-z مقدار fsb رو 800 نشون میده من خودم دستی multiplier رو روی 266 تنظیم کردم، اتفاقا همیشه هم سوال بود برام که چرا در حالت default اینطوریه... پس اگه الان دارم از توان سی پی یوم بطور کامل استفاده میکنم، نیازی به تعویض مادربورد نیست.. از راهنمائیتون ممنون...
یه سوال دیگه اینکه در این حالت که شما میفرمائین مثل حالت اورکلاک است، یعنی مادربورد داره بیشتر از توان نامیش کار میکنه دیگه؟؟ هنوز متوجه نمیشم چرا تو سایت گیگا اونقدر یزرگ نوشته که fsb 800 رو بیشتر ساپورت نمیکنه، یه توضیحی چیزی باید میداد در کنارش.. حالا این حالتی که من الان دارم کار میکنم که مشکلی ایجاد نمیکنه برای سیستم؟ الیته مادربورد گرونی نیست.. ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.