مشاهده نسخه کامل
: تشکیل تیم Cod4 برای بازی با Adsl
keylogger
31-01-2009, 10:34
lol
اینا فقط بات هستن نه ابزار لول اپ
بچه ها من هر روز تو سرور پرشیا کلان هستم id x-fire من = Waffenss1945
sima_6600
01-02-2009, 15:35
من هم هميشه شب ها هستم تا ساعت 1 البته.بيشتر در سرور Persian و DF Public هستم.LOLO هستم.Only Sniper
keylogger
02-02-2009, 10:35
lolo?? یا lili ?
sima_6600
02-02-2009, 17:47
lolo عزيز من lolo.
sajjadgameactor
02-02-2009, 22:58
اقا من خوردم به یک مشکل وقتی وارد سرورهای(ایرانی فقط) میشم بعد 2-3 دیقه پینگم میره بالای چند هزار یا اینترنت کامل قطع میشه ولی تا میام بیرون درست میشه کسی تا حالا این مشکل رو داره
با پارس انلاین
keylogger
02-02-2009, 23:21
نه مشكل از اينترنت ايرانه حل میشه تا یه هفته
sima_6600
03-02-2009, 11:31
بله مال من هم همين طوره ولي اصلا وارد نميشود.Ping همش روي 2900 به بالا هست.در ضمن تو سرور ايراني مشكل زياده.ولي تو سرور هاي خارجي من با پينگ پايني بازي ميكنم.
Spaniuly
04-02-2009, 10:21
استفاده از این روش زمانی به درد میخوره که به دلایلی بخواهین ویندوز رو عوض کنین. متاسفانه با عوض شدن ویندوز میشه گفت که تمام زحمات برای بدست آوردن رنک و لول و چلنج ها از بین میره. ولی با استفاده از این روش میتونین در واقع Save آنلاین رو بردارین و بعدا هر وقت دوست داشتین دوباره نصب کنین و ادامه بدین.
* کارهایی که قبل از حذف شدن CoD4 باید انجام دهید :
1. از پوشه Profiles که در مسیر زیر موجود است یک بک آپ بگیرید :
C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\players
2. مسیر زیر را دنبال کنید :
start-->Run-->regedit-->HKEY_LOCAL_MACHINE-->SOFTWARE-->Activision-->Call of Duty 4
در قسمت سمت راست پنجره روي گزينه codkey راست کليک کرده و modify بزنید. از سريال خود کپی برداشته و نگه دارید.
* کارهایی که بعد از نصب کردن مجدد CoD4 باید انجام دهید :
1. پوشه Profiles قبلاً از آن بک آپ گرفته بودید را در مسیر زیر Past کنید :
C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\players
2. مسیر زیر را دنبال کنید :
start-->Run-->regedit-->HKEY_LOCAL_MACHINE-->SOFTWARE-->Activision-->Call of Duty 4
در قسمت سمت راست پنجره روي گزينه codkey کليک راست کرده و modify بزنید. سريال خود را که قبلاً از آن کپی برداشته بودید را در اینجا Past کنید.
man patch ro nasb kardam bad in moshkel ro dad
this application has faild to start because d3dx9_34.dll was not found.re installing the application may fix this
keylogger
10-02-2009, 18:29
میتونی این d3dx9_34.dll از گوگل جستو جو کنی و به محل نصب بازی یا System 32 بریزی.مشکلت حل میشه
میتونی این d3dx9_34.dll از گوگل جستو جو کنی و به محل نصب بازی یا system 32 بریزی.مشکلت حل میشه
مشکل حل شد.الان میخوام برم به سرور ها پانک باستر ارور میده اپدیت هم کردم مشکل از چی هست.ایا کاره دیگه ای هم باید بکنم.؟؟
sima_6600
10-02-2009, 22:42
نه داداش مال من هم ارور میده میگه پکت ها ارسال نمیشه.بعد کیک میشم.در ضمن اقایون خواهش میکنم cheat نزنید.
یک سری برنامه هست که اسم نمیبرم.چون ممکنه همه بگیرن.سر pb کلا میزاره.ولی خواش میکنم ازش استفاده نکنید
مشکل حل شد.الان میخوام برم به سرور ها پانک باستر ارور میده اپدیت هم کردم مشکل از چی هست.ایا کاره دیگه ای هم باید بکنم.؟؟
کسی جواب مشکل بالایی ما رو نفهمید.یکی کمک کنه.
Spaniuly
11-02-2009, 14:39
شاید اون سرورهایی که امتحان میکنی از بد شانسی خراب هستند سرور های دیگه امتحان کن ببین بازم همین مشکل رو داری؟ مثلا سرور های ترکیه معمولا بدون ایراد هستند امتحان کردی؟
شاید اون سرورهایی که امتحان میکنی از بد شانسی خراب هستند سرور های دیگه امتحان کن ببین بازم همین مشکل رو داری؟ مثلا سرور های ترکیه معمولا بدون ایراد هستند امتحان کردی؟
من اون سرورهایی که امتحان کردم همشون سرورهای ایران هستن .ماله ترکیه رو هم امتحان کردم باز هم با این مشکل روبرو میشم.
sajjadgameactor
11-02-2009, 20:09
شاید یه جایی رو دستکاری کردی یادت رفته
keylogger
13-02-2009, 10:20
عکس بگیر از مشکلت تا بگم چطوری حلش کنی!
عکس بگیر از مشکلت تا بگم چطوری حلش کنی!
خودم حلش کردم مرسی.:40:
خیلی وقت هم دارم بازی میکنم.
یکی دوتا سرور خوب بگید.
keylogger
14-02-2009, 09:30
اکثر بچه های ایرانی بعد از جمع شدن سرور تهران به سرور ما میان
سرور Persia :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با اینکه کمی تبلیغاتی شد ولی ای پی سرور چون یه دونه نیست خوذشتون میتتونید از اینجا برید ایپی رو تو پست دوم ببینید
واسه وصل شدن هم کافیه دکمه ی ~ رو زه و بنویسید
/connect *.*.*.*:*****
sima_6600
18-02-2009, 13:33
خوب مثل این که سرور ایرانی پوکیدن.و فعلا باید بریم ترکیه بازی کنیم.
keylogger
01-03-2009, 23:33
سرور ها درست شد برای اطلاعات بیشتر به
Persia-Clan.blogfa.com
سر بزنید.
سلام...
آقایون من تازه وارد این سایت شدمو عضوش شدم...
دلیلشم این بود که تازگیا profilم زود به زود میسوزه...
گیمر نسبتاً حرفه ای هستم...
نمیدونم باید چیکار کنم...
از دوستان خواهشمندم منو راهنمایی کنین!!!
تشکر فراوان!
Spaniuly
11-03-2009, 22:18
سلام...
آقایون من تازه وارد این سایت شدمو عضوش شدم...
دلیلشم این بود که تازگیا profilم زود به زود میسوزه...
گیمر نسبتاً حرفه ای هستم...
نمیدونم باید چیکار کنم...
از دوستان خواهشمندم منو راهنمایی کنین!!!
تشکر فراوان!
منظورت از اينكه ميسوزه چيه؟!
اگه منظورت اينه كه لولت رو از دست ميدي اين رو بخون
naruto_ir
20-03-2009, 15:43
سلام آقايون ببخشيد كه يكم بي ربط حرف مي زنم تو اين بازي يه مشكل دارم
وقتي سرور رو اد مي كنم و ريفرش ليست مي كنم هيچ چيزي نشان نميده
مشكل از سرور هم نيست چون چندين تا از سرور ها رو امتحان كردم پورتم هم بازه فاير وال هم خاموشه
من نمی تونم پچ 1.6 رو نصب کنم ارور می ده باید چیکار کنم میخ وام وصل شم هم ارور می ده server in different version 1.7 یا ارور key code می ده ؟؟؟؟؟؟؟
سلام من تا می خوام بیم وصل شم به سرور COD4 تا میاد تو بازی که من اصلحه انتخاب کنم یهو ارور می ده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sima_6600
02-04-2009, 14:36
اقای عزیز شما Level 55 ریختی.Cdkey رو عوض کن درست میشه.
من وقتی می خام وارد سرور شم از من کی کد می خاد از کجا بیاورم؟؟:41:
سلام دوستان
من adsl دارم.که سرعت دانلود رو 30-35 هست.
میتونم بازی رو راحت و بدون گیر بازی کنم؟؟؟
آخه من یه باز خواستم کانتر آنلاین بازی کنم ولی خیلی گیر داشت.که منو واسه آنلاین بازی کردن ناامید کرد.
که واسه cod4 هم میترسم همینجوری باشه!
باز این تفاسیر میتونم راحت بازی کنم؟؟؟
فردا میخوام پچ ها رو دانلود کنم.
اگه میشه لینک دانلود پچ های مورد نیاز واسه آنلاین بازی کردن و کل چیزایی که لازمه رو بزارید.
خیلی خیلی ممنون.
Spaniuly
16-04-2009, 15:43
سلام دوستان
من adsl دارم.که سرعت دانلود رو 30-35 هست.
میتونم بازی رو راحت و بدون گیر بازی کنم؟؟؟
آخه من یه باز خواستم کانتر آنلاین بازی کنم ولی خیلی گیر داشت.که منو واسه آنلاین بازی کردن ناامید کرد.
که واسه cod4 هم میترسم همینجوری باشه!
باز این تفاسیر میتونم راحت بازی کنم؟؟؟
فردا میخوام پچ ها رو دانلود کنم.
اگه میشه لینک دانلود پچ های مورد نیاز واسه آنلاین بازی کردن و کل چیزایی که لازمه رو بزارید.
خیلی خیلی ممنون.
ببین از اینجا میتونی دانلود کنی یا نه :
Patch 1.6 282 MB :
Patch 1.7 38 MB :
اگه بالایی ها کار نکردن باید بری اینجا :
اقای عزیز شما level 55 ریختی.cdkey رو عوض کن درست میشه.
میشه بیشتر توضیح بدین که دقیقا چکار باید بکنیم
sima_6600
17-04-2009, 13:58
شما باید برید به Option بازی و MultiPlay Option بعد Cdkey رو بزنی.همین.
shk021051
25-04-2009, 12:20
سلام
من تو بازی بعد از 1 دقیقه این ارور رو پونک بوستر بم میده چه کار کنم بچه ها
corrupted file/memory [81354]
سلام
من تو بازی بعد از 1 دقیقه این ارور رو پونک بوستر بم میده چه کار کنم بچه ها
corrupted file/memory [81354]
پانک باستر رو update کردی ؟
1- دانلود ke.yg.en برای ساخت سریال نامبر اختصاصی برای خودتان ! لینک زیر : (نقطه ها رو از وسط کلمه کیجن بردارید و در لینک هم به جای ----- ها کلمه کامل کیجن رو بدون نقطه بنویسید !!!!)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2- کال آف دیوتی 4 رو با سریال نامبر ساخته خودتان نصب کنید !
3- دانلود ----- 1.6 از لینک زیر : (این جا خالی ها کلمه پچ هستن !!!)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید4- دانلود ----- 1.7 از لینک زیر :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید5- دانلود کامل نرم افزار آنتی چیت Punk Buster برای COD4 از لینک زیر :
-ابتدا pbsvc را دانلود کنید و نصب کنید (البته وقتی COD را نصب می کنید یکی از مراحل نصب , نصب همین برنامه هست ولی بازهم آخرین ورژن رو دانلود کردن بهتره !)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد از نصب کامل pbsvc میام سراغ بخش بعدی نصب PB , دانلود PBSETUP (نرم افزاری که با استفاده ازش می تونید همیشه برنامه PB رو update کنید !!)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا شما کافیه برنامه PBsetup رو اجرا کنید و اگر سوالی ازتون شد agree / accept رو بزنید (همون قبول کردن همیشگی ضوابط نرم افزار ها) حالا که پنجره زیر رو دیدید :
حال اگر COD 4 در لیستش بود که هیچی فقط کافیه رویه check for updates کلیک کنید تا پانک باستر update یا به روز بشه (این کارو همیشه هر هفته یه بار یا هر دو هفته یه بار بهتره که انجام بدید !)
اگر COD4 در لیستش نبود , خیلی سادس از گزینه add game استفاده کنید و COD4 رو بهش اضافه کنید .
خوب حالا شما تمام راه رو رفتید فقط مونده برید داخل بازی و قسمت multilayer بازی و از گزینه options سپس multiplayer options تنظیمات مربوط به اسم مستعار (شرمنده واسه دیکته ضعیفم) و انتخاب نام مستعار واسه رو بیارید و هر اسمی حال کردین واسه خودتون بزارید !
کاره دیگه ای که می مونه چگونگی کانکت شدن به سرور هاست که بهترین و آسان ترین راه استفاده از برنامه Xfire هست !
امیدوارم با این راهنما حداقل مشکلات نصب رو خیلی ساده توضیح داده باشم !
djmd
Spaniuly
25-04-2009, 16:33
djmd جان اين لينك ها رو زحمت بكش بزار توي پست اول تا همه استفاده كنن. چند تا هم مقاله آموزشي مربوط به اين بازي دارم كه برات ميفرستم اونا رو هم بزار توي پست اول.
فقط يه مسئله اين پچ 1.7 تا جايي كه من ميدونستم 34 مگ هست ولي اوني كه اينجا گذاشتي 274 مگ هست. جريانش چيه؟
Dj جان دمت گرم.
حال اساسی دادی به ما.
ایشالا بتونم بازی کنم.
djmd جان اين لينك ها رو زحمت بكش بزار توي پست اول تا همه استفاده كنن. چند تا هم مقاله آموزشي مربوط به اين بازي دارم كه برات ميفرستم اونا رو هم بزار توي پست اول.
فقط يه مسئله اين پچ 1.7 تا جايي كه من ميدونستم 34 مگ هست ولي اوني كه اينجا گذاشتي 274 مگ هست. جريانش چيه؟
حالا شما بزارش رو دانلود.:31:
غصه اونو نخور.
مگه نمیخوای بازی کنی؟:10:
Spaniuly
26-04-2009, 16:08
حالا شما بزارش رو دانلود.:31:
غصه اونو نخور.
مگه نمیخوای بازی کنی؟:10:
يه 5 و 6 ماهي ميشه كه دارم بازي ميكنم :31:
يه 5 و 6 ماهي ميشه كه دارم بازي ميكنم :31:
من که دیشب تا صب گذاشتمشون رو دانلود 10% دانلود شده بود ازشون.نمیدونم چرا:13:
اگه خواسته باشه اینجوری پیش بره به همون اندازه 5 و 6 ماهی که تو بازی میکردی من باید واسه دانلود پچ هاش وایسم.
دانلود شد :دی نمیدونم چرا همچون شده بود اون شب.3%دانلود شده بود.حالا که دانلود شده.
ایشالا که بتونم بازی کنم.
من که هر چی کی کد میزنم میگه key code does not valid
در ضمن نمیشه با xfire نرم؟
و پانک باستر من هم جایی نداره که بتونم بازی رو توش اضافه کنم.2چیز داره: نصب کردن-پاک کردن
در ضمن اون سایتی رو که دادی تا پانک رو آپدیت کنم میزنم دانلود شه بعد یه فایل html بهم میده.
نا امید شدم شدید... .
ممنون باشه حتما استقبال می کنیم :46:
آره راست می گی باید 34 مگ باشه ! پچ 1.7 نمدنم والا من دنبال لینک مستقیم بودن این شد دیگه !
Dj جان دمت گرم.
حال اساسی دادی به ما.
ایشالا بتونم بازی کنم.
4keram 4u 4ever :D
:8:
من که هر چی کی کد میزنم میگه key code does not valid
در ضمن نمیشه با xfire نرم؟
و پانک باستر من هم جایی نداره که بتونم بازی رو توش اضافه کنم.2چیز داره: نصب کردن-پاک کردن
در ضمن اون سایتی رو که دادی تا پانک رو آپدیت کنم میزنم دانلود شه بعد یه فایل html بهم میده.
نا امید شدم شدید... .
:8: دارم آهنگ hey mr DJ wake up رو گوش می کنم و این پست و می دم چیکار کنم دیگه DJ خورم :31:
خوب بیا من چند تا کیجن واست می سازم پست می کنم باید کار کنه ببین کامل و دقیق وارد می کنی ؟ صفحه کلید احیانا رو فارسی نره وسط کار ....
L8SP TG8W UUJ2 GYEP DBBB
P8EG 2LJW QT24 TMPS 0406
QEG2 YQUD YE8J 4WDS 2030
UD44 PUGJ 2SLP 8MTG F121
EE4T DWDG WW8W 8GJ8 6BAB
2WYL DGT4 QPWP QMMU 9483
WEY4 TWLU M4LD QEJ2 273F
LLPL MMW4 GJSL MUDE 77D7
MD8D MLDW 2TLD YPYE 80E7
chmdnm والا اینا دیگه باس کار کنه ! PB Setup رو مطمئنی گرفتی ؟ عکسشو گزاشتم دیگه اون برنامه رو باید بگیری ! اون PBSVC که فقط سرویس پانک باستر رو سیستم نصب می کنه ! اصلش همون PBSetup ....
عزیزم شما که استالکر خوری خیلی هم حال می کنی اگه می تونی دورو برت یکی که mainboard ASUS Maximus Formula خریده رو گیر بیار چون اون همراهش استالکر اصلی هست ! که سریال نامبر اصل هم داره ازش بگیر D: :27:
:8: دارم آهنگ hey mr DJ wake up رو گوش می کنم و این پست و می دم چیکار کنم دیگه DJ خورم :31:
خوب بیا من چند تا کیجن واست می سازم پست می کنم باید کار کنه ببین کامل و دقیق وارد می کنی ؟ صفحه کلید احیانا رو فارسی نره وسط کار ....
L8SP TG8W UUJ2 GYEP DBBB
P8EG 2LJW QT24 TMPS 0406
QEG2 YQUD YE8J 4WDS 2030
UD44 PUGJ 2SLP 8MTG F121
EE4T DWDG WW8W 8GJ8 6BAB
2WYL DGT4 QPWP QMMU 9483
WEY4 TWLU M4LD QEJ2 273F
LLPL MMW4 GJSL MUDE 77D7
MD8D MLDW 2TLD YPYE 80E7
chmdnm والا اینا دیگه باس کار کنه ! PB Setup رو مطمئنی گرفتی ؟ عکسشو گزاشتم دیگه اون برنامه رو باید بگیری ! اون PBSVC که فقط سرویس پانک باستر رو سیستم نصب می کنه ! اصلش همون PBSetup ....
عزیزم شما که استالکر خوری خیلی هم حال می کنی اگه می تونی دورو برت یکی که mainboard ASUS Maximus Formula خریده رو گیر بیار چون اون همراهش استالکر اصلی هست ! که سریال نامبر اصل هم داره ازش بگیر D: :27:
Dj خور جان کی زاییده؟:27:
میگم که پانک باستر رو که گرفتم فقط بلده نصب شه و اون صفحه رو نمیاره.
پس من باید PBsetup رو داشته باشم نه؟که ندارمش.(لینک plz :D)
ما دور و ورمون کسی نیست سیستم غول داشته باشه.منم فقط یه سیستم نسبتاً خوبی دارم؛همه ذغالمنش تشریف دارن.
استالکر هم اگه بیای یاهو با هم یه قرار میذاریم؟نظرت چیه؟:13:
پس بیا یاهو من آنلاینم همیشه.
Dj خور جان کی زاییده؟:27:
میگم که پانک باستر رو که گرفتم فقط بلده نصب شه و اون صفحه رو نمیاره.
پس من باید PBsetup رو داشته باشم نه؟که ندارمش.(لینک plz :D)
ما دور و ورمون کسی نیست سیستم غول داشته باشه.منم فقط یه سیستم نسبتاً خوبی دارم؛همه ذغالمنش تشریف دارن.
استالکر هم اگه بیای یاهو با هم یه قرار میذاریم؟نظرت چیه؟:13:
پس بیا یاهو من آنلاینم همیشه.
زاو کو ؟:27:
آقا من کل داستان این PB رو الان upload می کنم می زارم خلاص !
هیمنو بازش کن ... دیگه یه برنامه اجرایی بیشتر نداره همونو اجراش کن بعد از انتخاب گزینه agree دیگه باید اون صفحه رو که بازی add می کنی رو ببینی !
Dj خور جون.دمت گرم.
میگم این xfire رو چیکار کنمش؟نمیشه از همون سرورای داخل بازی استفاده کنم؟:دی
آخه xfire نمیشه یوزر ساخت.اعصابمو پتّی کرده(مشهدی گفتم :دی).
در ضمن این PB رو وقتی میخوام بازی کنم باید اجرا باشه؟
یه بدبختی دیگه اینکه Key Code رو درست میزنم و Valid میده ولی وقتی میخوام برم تو بازی Erorr میده : Key Code in use , Please try reconnecting later
یعنی کی کد ها به فا.....؟
کلاًّ اعصابمو پتّی کرده.
Spaniuly
28-04-2009, 12:23
djmd جان لطف كن اين رو بزار توي پست اول تا همه ازش استفاده كنن. اگه خواستي ميتوني يه جاي ديگه هم آپلودش كني.
كامل ترين راهنما براي راه اندازي مولتي پلير Call of Duty 4 كه به صورت pdf هست
مجید جان دمت گرم!
یه سوال چرا اینقدر تو بازی لگ میزنه؟
مثلا یه دفعه یکی جلو ظاهر میشه!
چیکار کنم؟
Spaniuly
28-04-2009, 19:50
مجید جان دمت گرم!
یه سوال چرا اینقدر تو بازی لگ میزنه؟
مثلا یه دفعه یکی جلو ظاهر میشه!
چیکار کنم؟
سرعت اينترنتت چنده؟
در ضمن اگه با مني من فريد هستم
سرعت اينترنتت چنده؟
در ضمن اگه با مني من فريد هستم
نه با همون دی جی خور جون بودم.
ولی عیبی نداره هر کی جواب بده ممنونشم.:10:
سرعت دانلودم روی 30-35-40 هست.
در ضمن مشکلم تا حدودی حل شد.
اون سرور مشکل داشت (Persia).
سرور عوض کردم بهتر شد.
در ضمن خوشحال شدم اسمت رو فهمیدم.
منم علی هستم "کوچیکت":10:
sajjad1371
02-05-2009, 17:11
ببخشید می خواستم بدونم آنلاین بازی کردن از دانلود حساب می شه
یعنی وقتی که داریم بازی می کنیم از دانلودمون حساب میشه؟
Spaniuly
02-05-2009, 20:29
ببخشید می خواستم بدونم آنلاین بازی کردن از دانلود حساب می شه
یعنی وقتی که داریم بازی می کنیم از دانلودمون حساب میشه؟
خوب اره.
اگه از اينترنت حجمي استفاده ميكني، اعتبارت خيلي زياد مصرف و تموم ميشه.
rezidentevilone
10-05-2009, 13:18
هنوز کسی بازی میکنه؟
یه قرار گیم بزاریم ؟
rezidentevilone
11-05-2009, 22:23
آقا ما هر کدی میدیم می گه این کد در حال استفاده هست.......
چی کار باید کرد ؟
Spaniuly
13-05-2009, 07:40
آقا ما هر کدی میدیم می گه این کد در حال استفاده هست.......
چی کار باید کرد ؟
بايد از سرورهاي كرك شده استفاده كني.
اگه تازه كار هستي اين رو بخون برات خوبه :
ببخشید دوستان بنده یه سوال دارم برای آنلاین زدن این بازی میشه از Garena استفاده کرد ؟ اگه میشه لطفا بگین چه پچ هایی مورد نیازه یا اصلا می صرفه یا نه ممنون
بچه ها سرور کرک شده هنوز هست ؟؟hc ?? normal ?? اون قدیم یه سرور hc خیلی تووپ بود ولی نورمال شد و هیچکی دیگه توش نرفت و بستنش اخه با اون پینگا میشه نورمال بازی کرد ؟؟ اگر سرور hc خوب و پر و کم پینگ وجود داره بگید دوباره cod4 رو بریزم بیام
ye moshkel dashtam to cod4 vaghti ke in loadinge tamom mishe
badesh safhe siah mishe va in safhe jadide miad
chi kar konam ??
server iranie - patcharo rikhtam-yebar keycod ro avaz kardam dobare haminjori shod - crack rikhtam -hajm patch ha 38 va 282 mg bood !!
che kar konam ???
sry fininglish neveshtam farsi nasb nis
Spaniuly
19-08-2009, 11:34
توضیح : با استفاده از این روش میتونین به صورت آفلاین مولتی پلیر بازی بکنین. ولی این رو هم بدونین که پر از باگ و ایراد هست و هنوز کامل نشده و هیچ وقت به پای آنلاین بازی کردن نمیرسه! ولی برای شبکه های کوچیک خونگی میتونین به صورت کورپریتیو بازی بکنین که ارزشش توی اینه.(یعنی به جای اینکه دو تا داداش همدیگرو بکشن با هم متحد بشن دشمنارو نابود بکنن!:31:)
اگر اطلاعات کافی در مورد ایجاد سرور برای این بازی را ندارید بهتر است قبل از این کار مقاله زیر را مطالعه کنید :
مراحل کار :
1. فایل زیر را دانلود نمایید :
2. داخل فایل زیپ بالا پوشه ای به نام PeZBOT هست، آن را داخل مسیر زیر کپی کنید :
C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\Mods
3. بازی را در حالت مولتی پلیر اجرا کنید و از منوی اصلی Mods را انتخاب کنید بعد مد PeZBOT را انتخاب و لانچ کنید سپس از قسمت Start New Server یک سرور به صورت Dedicated LAN و PunkBuster NO بسازید. در این صورت بایستی صفحه کنسول ظاهر شود.
4. در قسمت خط فرمان کنسول عبارت زیر را تایپ کرده و کلید اینتر را بزنید :
set svr_pezbots 4
دقت کنید که عدد 4 نشانگر تعداد روبوت هایی هستند که به بازی اضافه میشوند. در صورت تمایل میتوایند این تعداد را کم یا زیاد کنید.
5. دوباره بازی را در حالت مولتی پلیر اجرا کنید و به قسمت Join Game بروید و Source را بر روی Local قرار داده و Refresh List را کلیک کنید. در این قمست بایستی سروری را که خودتان آن را ایجاد کرده اید را ببینید. وارد سرور شوید.
[/LEFT]
دوستان من طبق دستور عمل 1.6 رو دانلود كردم بعد 1.7 و پانك بوستر و كارهاي مربوطشو انجام دادم
ولي من 1.6 رو نصب كردم ولي وقتي 1.7 رو ميخوام نصب كنم ارور ميده
Spaniuly
22-08-2009, 20:30
به نظر ميرسه كه اين پچ 1.7 تي كه داري ماله يه ورژن ديگه هست از يه لينك ديگه دانلود كن.
راستي حجمش رو هم بنويس. 1.7 تي كه داري رو ميگم.
سلام داداش
والا فايلي كه دي ال كردم از پست اول همين تاپيك بود
4- دانلود ----- 1.7 از لینک زیر :
کد:
اسمش Call_of_Duty_4_Modern_Warfare_1.7_Patch_DR و حجمش هم دقيق 274.37 مگابايته
Spaniuly
23-08-2009, 22:55
سلام داداش
والا فايلي كه دي ال كردم از پست اول همين تاپيك بود
اسمش Call_of_Duty_4_Modern_Warfare_1.7_Patch_DR و حجمش هم دقيق 274.37 مگابايته
274 مگ :18:
نه بابا اين نيست. 1.6 حجمش 282 مگ و 1.7 حجمش 38 مگ هستش.
اين فايل رو دانلود كن. توي صفحه اولش لينك دانلود هر دو تاش هست.
چرا اتفاقا
اينم عكسش:
اوكي پس من از همون لينك 1.7 رو دانلود ميكنم
ممنون كه كمك كردي
siamak_mu
24-08-2009, 12:34
اگه سؤال تكراريه ببخشيد.
ميشه call of duty 4 modern warfare رو به صورت شبكه بازي كرد؟ (نه آنلاين) اگه ميشه چطوري؟
Spaniuly
24-08-2009, 18:14
اگه سؤال تكراريه ببخشيد.
ميشه call of duty 4 modern warfare رو به صورت شبكه بازي كرد؟ (نه آنلاين) اگه ميشه چطوري؟
توي پست قبلي يه فايل آموزش به صورت pdf هست. اون رو بخون كامل توضيح دادم. اگه مشكلي داشتي بپرس من در خدمت هستم. فقط يادت باشه كه براي شبكه نيازي به دانلود و نصب پچ 1.6 و 1.7 نداري. نكته مهم اينه كه براي هر كامپيوتر يه سريال متفاوت بايد بزني و وقتي ميخوايي سرور بزني از فايل مخصوص سرور زدن استفاده بكني.
siamak_mu
25-08-2009, 11:02
توي پست قبلي يه فايل آموزش به صورت pdf هست. اون رو بخون كامل توضيح دادم. اگه مشكلي داشتي بپرس من در خدمت هستم. فقط يادت باشه كه براي شبكه نيازي به دانلود و نصب پچ 1.6 و 1.7 نداري. نكته مهم اينه كه براي هر كامپيوتر يه سريال متفاوت بايد بزني و وقتي ميخوايي سرور بزني از فايل مخصوص سرور زدن استفاده بكني.
ممنونم. مقاله كاملي هست ولي من كامل نخوندم چون فكر كنم اون طوري كه ميخوام نميشه بازي كرد. :31:
من براي شبكه خانگي ميخوام يعني خودم و برادرم. انگار فقط ميشه خودم و برادرم توي يه مپ بيفتيم جون هم نه؟ راستش من اينطوري ميخوام كه مثلاً من با يار هاي CPU خودم با داداشم و يارهاي CPU خودش بجنگيم. يا منو داداشم توي يه گروه يار باشيم و با كامپيوتر بجنگيم. اينطوري ميشه؟ مثلاً مثل فيفا كه هم ميشه بر ضد هم توي 2 تا تيم كه كامپيوتر هم توش دخالت داره بازي ميكنيم يا با هم يا هستيم توي يه تيم كه كامپيوتر هم توش دخالت داره و بر ضد كامپيوتر فوتبال بازي ميكنيم. :31: اگه نشه كه شبكه اين بازي بيشتر به درد گيم نت ميخوره. اگه ميشد اينطوري كه من مقاله رو كامل بخونم بعد شما راهنمايي كن چي كار كنم. اگرم نميشه كه لطفاً اگه چند تا بازي كه اين قابليت هايي كه گفتم رو داره معرفي كنين. (به جز بازي هاي استراتژي)
:40:
Spaniuly
25-08-2009, 12:04
اين پست رو بخون حالشو ببر :
بازي Counter Strike : Condition Zero هم براي اين منظور هست ولي يه نكته مثبت و يه نكته منفي نسبت به CoD4 داره:
نكته منفي : از لحاظ گرافيك و گيم پلي به پاي CoD4 نميرسه.
نكته مثبت : ربوت هاش خيلي هوشمندتر از CoD4 هستند.
انتخاب با خودته!
siamak_mu
25-08-2009, 15:33
اين پست رو بخون حالشو ببر :
بازي Counter Strike : Condition Zero هم براي اين منظور هست ولي يه نكته مثبت و يه نكته منفي نسبت به CoD4 داره:
نكته منفي : از لحاظ گرافيك و گيم پلي به پاي CoD4 نميرسه.
نكته مثبت : ربوت هاش خيلي هوشمندتر از CoD4 هستند.
انتخاب با خودته!
آقا مرسي موفق شديم ولي درست بر خلاف اونچه شما نوشتين كه 2 تا داداش متحد ميشن ما بر ضد هم بوديم داداشم لباس خلاف كارا رو داشت من لباس كماندو و بايد همديگر ر ميكشتيم و جز خودمون كسي توي نقشه نبود! تعداد ربوت ها هم يه بار 4 گذاشتم يه بار 10 ولي فرقي نكرد. راستي اين تعداد ربوت ها همون تعداد دشمن ها هستن؟
راستي PES 2009 شبكه ميشه؟ (اگه جواب بله هست نميخوام تاپيك منحرف بشه فقط بگين ميشه من برم توي تاپيك "Pes 2009 را آنلاین بازی کنید!" بپرسم كه بيشتر ربط داشته باشه.)
Spaniuly
25-08-2009, 19:09
مثل اینکه مطلب رو خوب نخوندی ولی مهم نیست!
یکی دو بار دقیقا کارهایی رو که نوشتم انجام بده حل میشه.
میتونن دشمن باشن یا دوست دست خودته. با عوض کردن تیمت میتونی انتخاب بکنی.
PES نه نمیشه. اگر هم بشه فایده ای نداره چون فلسفه این بازی مولتی پلیر به این صورت هست که تصویر بازیکنان با هم فرق داشته باشه. ولی توی بازی هایی مثل فوتبال تصویر فقط توپ رو نشون میده خوب خیلی به درد نمیخوره. خودت یه کمی روش فکر کن میفهمی چی میگم.
siamak_mu
26-08-2009, 12:28
مثل اینکه مطلب رو خوب نخوندی ولی مهم نیست!
یکی دو بار دقیقا کارهایی رو که نوشتم انجام بده حل میشه.
میتونن دشمن باشن یا دوست دست خودته. با عوض کردن تیمت میتونی انتخاب بکنی.
PES نه نمیشه. اگر هم بشه فایده ای نداره چون فلسفه این بازی مولتی پلیر به این صورت هست که تصویر بازیکنان با هم فرق داشته باشه. ولی توی بازی هایی مثل فوتبال تصویر فقط توپ رو نشون میده خوب خیلی به درد نمیخوره. خودت یه کمی روش فکر کن میفهمی چی میگم.
من مو به مو اون كارها رو انجام دادم. (البته فقط مراحل 1-5 اون پست شما رو نه مراحل اون مقاله. آخه اون مقاله براي آنلاين بود) اون فايل رو دانلود كردم و ريختم تو مسيري كه گفتين. Dedicated LAN و PunkBuster NO گذاشتم يه سرور ساختم برادرم و خودم به اون سرور join كرديم يك گروه هم انتخاب كرديم يار هم شديم اينبار، ولي به خدا هيچ دشمني تو نقشه نيست. :31: زير و رو كرديم با هم. حتي تعداد ربوت ها هم 20 گذاشتم ولي باز هيچ كس نبود.( راستي من فقط براي Singleplayer كرك ريختم ها. مولتي پلير كرك نميخواد؟) شما خودتون تست كردين؟
Spaniuly
26-08-2009, 15:55
من مو به مو اون كارها رو انجام دادم. (البته فقط مراحل 1-5 اون پست شما رو نه مراحل اون مقاله. آخه اون مقاله براي آنلاين بود) اون فايل رو دانلود كردم و ريختم تو مسيري كه گفتين. Dedicated LAN و PunkBuster NO گذاشتم يه سرور ساختم برادرم و خودم به اون سرور join كرديم يك گروه هم انتخاب كرديم يار هم شديم اينبار، ولي به خدا هيچ دشمني تو نقشه نيست. :31: زير و رو كرديم با هم. حتي تعداد ربوت ها هم 20 گذاشتم ولي باز هيچ كس نبود.( راستي من فقط براي Singleplayer كرك ريختم ها. مولتي پلير كرك نميخواد؟) شما خودتون تست كردين؟
مد Pezbot رو لانچ ميكني؟
من خودم تست كردم 100 درصد جواب ميده. البته همون دفعه اول نيومد يه كم بايد روش كار كني. مثل اينكه اومد نيومد داره. ولي به طور كلي با انجام مراحلي كه گفتم وقتي وارد بازي ميشي بايستي راند يك رو از دست داده باشي و در حال تماشاي بازي يه بوت بموني تا راند تموم بشه و از راند بعدي وارد بازي ميشي.
ضمنا وقتي اون دستور را وارد ميكني كنسول عكس العمل بايد نشون بده.
براي اينكه تعداد افراد با هم به طور اتوماتيك برابر بشن بايد وقتي سرور ميزني اوتو بالانس رو هم فعال كني.
اون مقاله قسمت آخرش يعني راه اندازي سرور كلا مربوط به شبكه هست. و ميتوني استفاده كني.
siamak_mu
26-08-2009, 18:44
مد Pezbot رو لانچ ميكني؟
من خودم تست كردم 100 درصد جواب ميده. البته همون دفعه اول نيومد يه كم بايد روش كار كني. مثل اينكه اومد نيومد داره. ولي به طور كلي با انجام مراحلي كه گفتم وقتي وارد بازي ميشي بايستي راند يك رو از دست داده باشي و در حال تماشاي بازي يه بوت بموني تا راند تموم بشه و از راند بعدي وارد بازي ميشي.
ضمنا وقتي اون دستور را وارد ميكني كنسول عكس العمل بايد نشون بده.
براي اينكه تعداد افراد با هم به طور اتوماتيك برابر بشن بايد وقتي سرور ميزني اوتو بالانس رو هم فعال كني.
اون مقاله قسمت آخرش يعني راه اندازي سرور كلا مربوط به شبكه هست. و ميتوني استفاده كني.
آقا ممنونم حل شد :31:
من فكر ميكردم يه بار روي Pezbot بذارم هميشه ميمونه روش :31: بايد Mods توي في**_لتر هم yes ميكرديم تا بشه سروري كه ساختيم رو شناسايي كنيم. Pezbot خالي جواب نداد. :31: اونقدرها هم كه فكر ميكني گيج نيستم فقط يه اشتباه كوچيك كرده بودم :31:
از راهنمايي هاتون مرسي :10:
این کارهایی که گفتی کردم اماهنوز میگه سریال درحال استفاده است
از سرور کرک شده هم که میرم همینو میگه
Bs_panzer
06-09-2009, 04:04
دوستان مراحل رو من مو به مو انجام دادم (به خاطرش رفتم دوباره بازی رو خریدم !)
وقتی جوین می شم به یه سرور می رم تو پانک باستر پرتم می کنه بیرون !
اینم اررورش
دعا تون می کنم لطفا راهنمایی کنید :دی
ویندوزم 7 شصت و چهار بیتی بیلد 7600 هست آیا مشکل از اینه ؟
لطفا کمک........
Bs_panzer
06-09-2009, 04:04
اینم اررورش
لطفا کمک........
Spaniuly
06-09-2009, 08:33
این کارهایی که گفتی کردم اماهنوز میگه سریال درحال استفاده است
از سرور کرک شده هم که میرم همینو میگه
ميخواهي آنلاين بازي كني؟ سعي كن چند تا سرور ديگه رو هم امتحان كني. امكانش هست كه اشكال از سرور باشه. اگه سرور رو با فايل كرك شده سرور ايجاد نشده باشه اين پيغام براي بقيه ظاهر ميشه.
در مورد امضات هم بگم من يه بار با يه كارشناس فني مخابرات توي قطار همسفر شده بودم، ازش پرسيدم چرا سرعت اينترنت اينقدر كمه؟ ميدوني چي گفت؟ گفت كه نميكشه. گفت كه اومديم هزينه كرديم سرويس هاي جديد پرسرعتي رو راه اندازي كرديم ولي ديديم كه مرديم حمايت نكردن و هيچ كس استفاده نكرد، در نتيجه ما هم اومديم جمشون كرديم. منظور اينه كه اگه استفاده كننده زياد بشه مطمئنا سرعت رو هم افزايش خواهند داد.
به نظرم نمويد كه بخواد منو با اين حرف ها بپيچونه. شايد هم پيچونده!
اینم اررورش
لطفا کمک........
اين پيغامي كه داده منظور اينه كه بن شدي كه احتمالا چيت زدي يا شايد هم پانك باستر اشتباه كرده و غيره. چاره اي به غير از عوض كردن سريال نداري. البته بگم با اين كار همه لول هات ميرن و بايد از يك دوباره شروع كني.
به نظر من بهتره كه از ويندوز سرويس پك 3 استفاده بكني.
ميخواهي آنلاين بازي كني؟ سعي كن چند تا سرور ديگه رو هم امتحان كني. امكانش هست كه اشكال از سرور باشه. اگه سرور رو با فايل كرك شده سرور ايجاد نشده باشه اين پيغام براي بقيه ظاهر ميشه.
در مورد امضات هم بگم من يه بار با يه كارشناس فني مخابرات توي قطار همسفر شده بودم، ازش پرسيدم چرا سرعت اينترنت اينقدر كمه؟ ميدوني چي گفت؟ گفت كه نميكشه. گفت كه اومديم هزينه كرديم سرويس هاي جديد پرسرعتي رو راه اندازي كرديم ولي ديديم كه مرديم حمايت نكردن و هيچ كس استفاده نكرد، در نتيجه ما هم اومديم جمشون كرديم. منظور اينه كه اگه استفاده كننده زياد بشه مطمئنا سرعت رو هم افزايش خواهند داد.
به نظرم نمويد كه بخواد منو با اين حرف ها بپيچونه. شايد هم پيچونده!
شما میتونی اسم چنتا سرور کرک شده رو نام ببری؟
درضمن مگه مردم خلن که استقبال نکنن قیمتش چی معلومه سرعتو همراه با قیمت میبرن بالا
اینو نپرسیدی که چرا تو ایران شبکه وای مکس راه اندازی نمیشه؟
من بت میگم چون دیگه مخابرات از هیچ راهی نمیتونه بین ispو مشترک وایسه و پول بگیره تمام اینها هم بخاطر یه چیز هست اونم انحصار ارتباطات اگه یه شرکت دیگه رقیب مخابرات بود مخابرات جرات این کار هارو داشت؟
بابای دوستم تو مخابراته بش گفتم چرا pcmو فیبر نوری کردین که نشه روش adslداد؟
گفت داریم یه سری دستگاه میخریم که این کارو بکنیم اما الان 3سال گذشته و هیچ اتفاقی نیفتاده
پس از کلی تلاش موفق شدم منم صدا کنین بایم بازی
Bs_panzer
08-09-2009, 07:28
دوستان این برنامه رو که سیمون جان گذاشتن رو دان کنید.....
از ایکس فایر بهتره و الکی بن نمیشید من
نیک نیمم Behdad هست اد کنید بازی کنیم
Bs_panzer
10-09-2009, 12:09
آقا این سرور های ایرانی همش قفلن چطوری برم توش ؟ صاب نداره ؟ :دی
Spaniuly
13-09-2009, 13:34
اي كاش يه سرور درست و حسابي توي ايران داشتيم.
مثلا اسم اين تاپيك هست تشكيل تيم كال آف ديوتي 4 ولي به نظر من بدون داشتن سرور چه طوري ميخواهيم تيم تشكيل بديم. مثل اينه كه يه عده فوتباليست دور هم جمع بشن تا فوتبال بازي بكنن ولي زمين براي مسابقه نداشته باشن!
از اونايي كه سرعت 256 به بالا دارن خواهش ميكنم بعضي وقتها يه سرور بزنن و به بچه ها خبر بدن تا بياييم دور هم باشيم.
اگر هم كسي با اين شرايط هست ولي بلد نيست سرور بزنه من همه جوره در خدمتش هستم.
فردا پس فردا تعطيلات تموم ميشه و دوباره بايد اين درس هاي مزخرف رو بخونيم.
Bs_panzer
15-09-2009, 10:17
توی سرور بازی می کردم یه نفر اسمش کرازر بود :دی
کلی حال کردم گفتم تویی بعد فهمیدم یارو ایتالیاییه !!!!!
Spaniuly
16-09-2009, 12:24
توی سرور بازی می کردم یه نفر اسمش کرازر بود :دی
کلی حال کردم گفتم تویی بعد فهمیدم یارو ایتالیاییه !!!!!
من معمولا با نام فريد بازي ميكنم. البته بازيم زياد تعريفي نداره :31:
immoratal
18-09-2009, 20:31
salam
man wlan daram va az proxy server estafade mikonam baraye hamin xfire man be internet vasl nemishe chona bayad be oon ip bedam vali nemidoonam kojaye oon lotfan komakam konid:19::19::19::19::19:
سلام.به ها یک سرور ایرانی معرفی نمیکنید؟
یک سوال من وارد یک سرور شدم اما نمیتونستم بازی کنم فقط میتونستم انتخاب کنم که یکی از بازی کن ها رو همراهی کنم عینی ببینم.چرا؟
یک سوال دیگه از کجا بفهمم پینگ من چنده؟
این دوتا سرور ایرانه
91.99.100.19:28960
91.99.100.21:28960
تو بازی با tab معلومه ping چنده؟
مرسی داداش.اما این فول میزنه.یک سوال وقتی می خواد وارد سرور شه یک فایلهایی دانلود میکنه.اینها چیه؟
از کجا میشه سرور های ایرانی پیدا کرد؟
یک توضیحی میدین که این ها که دارن میجنگن از کجا بفهمیم کدوم دوسته کردوم دشمن؟
رنگ سفیدا کی هستن؟
این علامت های bomb چی هست؟
چرا وقتی میمیرم نمیتونم بیام تو و بازی دیگران رو تماشا میکنم؟ بعضی وقتها هم تیمم عوض میشه؟
همه اینها طبیعیه و بستگی به سرور داره.
Bs_panzer
29-09-2009, 15:55
اهههه
دمشون گرم دیشب رفتم یه سرور ایرانی بازی کردم :دی
پینگم 47 بود
این علامت های bomb چی هست؟
Bs_panzer
29-09-2009, 23:06
واضح تر بگو
این زرد ها که رو زمینن ؟ البته در سابوتاژ
یک مشکل دیگه چرا xfire من هرچی رچ می کنه این بازی رو به لیست بازی هام اضافه نمیکنه؟
حتی shift رو اضافه کرد اما دستی هم که سرچ کردم اضافه نکرد زcod4 رو؟
آقا این مشکل بالا رو حل رکدم.فقط به من بگید چرا وقتی وارد یک سرور می شم بعضی وقتها یک فایلهایی رو دانلود میکنه.اینا چی ان؟
ممنون از راهنمایی همه.:( مشکلات بالا حل شد اما
این فایل CoD4-MP_Rank55. رو که نصب می کنم که قصدم 55 کردن رنک هیت بعد از next زدن ارور میده که
no valid registry entry for cod4 found
و هیچ پروفیالی رو نمیشناسه.
من که دارم آنلاین بازی می کنم پس این چشه؟
Squall Leonhart
30-09-2009, 09:31
ممنون از راهنمایی همه.:( مشکلات بالا حل شد اما
این فایل CoD4-MP_Rank55. رو که نصب می کنم که قصدم 55 کردن رنک هیت بعد از next زدن ارور میده که
no valid registry entry for cod4 found
و هیچ پروفیالی رو نمیشناسه.
من که دارم آنلاین بازی می کنم پس این چشه؟
يا نصبت اورجينال نيست و يا اينكه از ويندوز XP استفاده نميكني! :10:
یعنی چی نصب اورجینال نیست؟
هیچ کس بازیش اورجینال نیست.
پچ های 1.6 و 1.7 هم نصبه.اصلا من که دارم آنلاین بازی می کنم.
ویندوزم xp هست.
کسی می دونه چرا؟
Bs_panzer
30-09-2009, 15:52
رنک 55 رو نصب نکن....
از بعضی از سرور ها Auto ban میشی....
Xfire رو ول کن !
بیا اینجا
Gametracker.com
تو قسمت cod 4 سرچ کن cracked
کلی سرور میاره من همش از این جا وصل میشم.
رنک 55 رو نصب نکن....
از بعضی از سرور ها Auto ban میشی....
Xfire رو ول کن !
بیا اینجا
Gametracker.com
تو قسمت cod 4 سرچ کن cracked
کلی سرور میاره من همش از این جا وصل میشم.
رو چشم.اومدم با کله
اما نفهمیدم کجاش سرچ کنم توو قسمت cod 4 جایی واسه سرچ نبود.
باید یوزر بسازم؟ توضیح!!!
چی شد؟ این تایپیک یا قبرستون؟
Squall Leonhart
01-10-2009, 12:57
چی شد؟ این تایپیک یا قبرستون؟
مشكلت رو دقيق بگو تا راهنماييت كنم!
چرا وقتی وارد یک سرور ایرانی میشم یک فایلهایی دانلود می کنه؟اینها چی ان؟
یک توضیح کلی هم درباره وقتی که وارد سرور میشیم و انواع تیم ها و حالت های بازی می خوام.مرسی
Squall Leonhart
02-10-2009, 10:45
چرا وقتی وارد یک سرور ایرانی میشم یک فایلهایی دانلود می کنه؟اینها چی ان؟
یک توضیح کلی هم درباره وقتی که وارد سرور میشیم و انواع تیم ها و حالت های بازی می خوام.مرسی
بازي در حالت معمولي بر روي مد نرمال قرار داره كه به وسيله شركت IW ساخته شده ولي به تازگي طرفداران اين بازي در حال ساخت مدهاي ديگري براي اين بازي هستند كه به وسيله اين مدها تغييراتي در بازي با توجه به سليقه خود اعمال ميكنند! براي اينكه بر روي اين گونه سرورها بتوني بازي كني حتما بايد فايلهاي مدي كه بر روي اون سرور در حال اجرا هست رو داشته باشي. در نتيجه قبل از ورود به بازي به طور اتوماتيك شروع ميكنه به دانلود يه سري فايل كه بتوني اون مد رو اجرا كني. نكته مهم اينه كه دانلود يه مد جديد فقط يك بار صورت ميگيره و بعد از اون ديگه نيازي به دانلود مجدد اون مد نداري (البته به شرطي كه ورژن مد تغيير نكنه كه در اين صورت باز مجبور به دانلود اون ورژن جديد ميشي). در حال حاضر بيشتر سرورهاي CoD4 هر كدام مد خاصي رو اجرا ميكنند. كه براي بازي بر روي هر سرور نياز به دانلود مد خاص هر كدام هست.
اگه بخوايي اين فايل ها رو دانلود نكني بهتره كه بر روي سرورهايي بازي كني كه فقط از مد معمولي يا نرمال استفاده ميكنند.
سوال دومت هم بستگي داره به مدي كه در حال اجرا بر روي اون سروري است كه ميخوايي واردش بشي.
البته اين رو هم اضافه كنم كه اين مدي كه در بالا توضيح دادم با گيم مد فرق داره! گم مد هم به طور كلي 6 نوع هست كه عبارت اند از : Sabotage ، Search and Destroy ، Team Dethmatch ، Free For All ، Head Quarters ، Domination كه هر كدام از اين گيم مدها اشاره به قوانين بازي داره نه به مسائلي كه در بالا گفتم! ميتوني اين طوري فرض كني كه هر يك از اين گيم مدها رو ميشه روي يه مد خاص يا نرمال بازي كني همين.
پرطرفدارترين گيم مد Search and Destroy هست و به اين صورت هست كه بچه ها به دو گروه تقيسم ميشن ( آمريكاييها و عربها ) بعد يه گروه سعي ميكنه پ م پ بزاره و يه جايي رو م ف ن ج ر كنه و گروه مقابل سعي ميكنه كه جلوي اونا رو بگيره!
اميدوارم توضيحاتم كامل بوده باشن :10: اگه نيستن بپرس تا بگم! :31:
راستي مشكل اصلي اينا نيستن چون خودت يه كم كه بازي كني ميفهمي قضيه چيه و نيازي به اين همه روده درازي نيست! مشل اصلي سرور هست اگه سرعت بالاي 256 داري بهم اطلاع بده تا ياد بدم چطوري خودت يه سرور بزني و كنترلش كني و اون طوري دو تايي بزنيم تو رگ :31: و يا اگه بچه مايه داري يه سرور خوب راه بنداز كه روي مد نرمال باشه چون من از اين مدهاي تازه به دوران رسيده اصلا خوشم نمياد وقتي هم مگم اين مدها خوب نيستن ميگم چون تو نوبي! :19:و هنوز حرفه اي نشدي.
alireza2099
02-10-2009, 12:25
سلام
اقایون cod4 ساعتی چقدر ترافیک adsl رو کم میکنه؟
لطفا جواب بدین. چندتا بازی دیگه رو هم ترافیکش رو بگید.
Squall Leonhart
دادا ممنون از توضیحاتت.جالب بود من 128 دارم اما یدون لگ بازی می کنم .پینگم زیر 400 هست.
هروقت گفتی واسه بازی هستمت.البته تا قبل اینکه خرکشم کنن ببرنم سربازی.راستی دادا این kik شدن جریانش چیه؟
زیادی میمیریم که kik میشیم؟
چرا اونها انقدر قوی ترن؟ دیر تر میمیرن؟
اسلحه هاشونم قوی تره.
نمیشه یک کاری کرد دیر تر مرد؟
Squall Leonhart
02-10-2009, 21:10
سلام
ارزش نداره اينترنت حجمي بگيري چون خيلي زود تموم ميشه! من 2 گيگ رو در عرض 2 هفته با روزي تقريبا 2 ساعت تموم كردم! سرعتم 512 بود. اگه اشتباه نكنم تقريبا واسه يك ساعت 70 مگ رو مصرف ميكنه.
Squall Leonhart
دادا ممنون از توضیحاتت.جالب بود من 128 دارم اما یدون لگ بازی می کنم .پینگم زیر 400 هست.
هروقت گفتی واسه بازی هستمت.البته تا قبل اینکه خرکشم کنن ببرنم سربازی.راستی دادا این kik شدن جریانش چیه؟
زیادی میمیریم که kik میشیم؟
چرا اونها انقدر قوی ترن؟ دیر تر میمیرن؟
اسلحه هاشونم قوی تره.
نمیشه یک کاری کرد دیر تر مرد؟
قابلي نداشت. كيك شدن به دلايل مختلفي اتفاق مي افته! چند تاش به اين صورت هست :
* تقلب كني و پانك باستر به طور اتوماتيك كيكت كنه يا بنت بكنه.
* روي اكثر مدها يه سيستمي هست كه اگه كسي مثلا به مدت 10 ثانيه يه جا كمپ بكنه خود به خود كيك ميشه.
* قوانيني كه اكثر بچه ها تصميم ميگيرن رو ناديده بگيري. مثلا قرار ميزارن تا فقط اسنيپ (دوربين دار) باشه كه بايد تو هم فقط دوربين دار برداري وگرنه راي گيري ميكنن و شوتت ميكنن بيرون!
* بعضي وقت هم اشكال امكان داره كه از خوده سرور باشه. در اين صورت از يه سرور ديگه بايد استفاده بكني.
اينكه بعضي ها دير ميميرن باز به چند دليل اتفاق مي افته :
* اولا اين بازي نيازمند تمرين هست تا سرعت عمل و دقتت بره بالا. مثلا تو صدتا گلوگه ميزني كه همش دو تاش به طرف نميخوره و طرف برميگرده يه دونه ميزنه از سرت و در جا ميري به رحمت خدا! :31:پس بايد تمرين كني تا دقت و سرعت عملت بره بالا.
* گاهي اوقات پينگت نسبت به پيگ طرف بالاتر هست و اين باعث ميشه تا يه اختلاف در سرعت پيش بياد و طرف زودتر تو رو ببينه و ناكارت كنه.
* امكانش هست كه طرف از چيت استفاده ميكنه! :31:
براي اينكه اسلحه قويتري بدست بياري بايد امتياز بگيري و درجت بره بالا و اين كار رو بايد با بازي كردن انجام بدي و تا ميتوني پ م پ بزاري يا آدم ب ك ش ي تا درجه بگيري! براي گرفتن وسايل يه اسلحه بايد چلنج هاش رو انجام بدي.
تنها كاري كه ميتوني بكني تا يه كم ديرتر بميري اين هست كه از پرك دو اون علامت صليب سرخ هست رو برداري كه يه كمي به جونت اضافه ميكنه و ديرتر ميميري.
عرض کنم که پیغامی که واسه من میده همین رو میگه که پانك باستر کیکم کرده برای 2 دقیقه. این چرا اتفاق می افته؟
و دوم این که ( تنها كاري كه ميتوني بكني تا يه كم ديرتر بميري اين هست كه از پرك دو اون علامت صليب سرخ هست رو برداري كه يه كمي به جونت اضافه ميكنه و ديرتر ميميري) نفهمیدم یعنی چی. از توضیحاتت ممنونم اینا رو هم توضیح بده.
راستی بی زحمت در مورد ساخت کلاس و اینکه چطوری باید ساخت و چه فایده ای هم داره توضیح بده.مرسی
Bs_panzer
02-10-2009, 23:30
ببین تو سوالات خیلی زیاده منو تو یاهوو اد کن
بهت میگم Behdad1994
Bs_panzer
02-10-2009, 23:32
عرض کنم که پیغامی که واسه من میده همین رو میگه که پانك باستر کیکم کرده برای 2 دقیقه. این چرا اتفاق می افته؟
و دوم این که ( تنها كاري كه ميتوني بكني تا يه كم ديرتر بميري اين هست كه از پرك دو اون علامت صليب سرخ هست رو برداري كه يه كمي به جونت اضافه ميكنه و ديرتر ميميري) نفهمیدم یعنی چی. از توضیحاتت ممنونم اینا رو هم توضیح بده.منم این مشکلو دارم
اون صلیب هم توی کلاس ساخت فکر کنم تو رنک 4 باز میشه :دی
احیانا اسمت Salardo نیست تو بازی ؟
Bs_panzer
02-10-2009, 23:39
راه حله اون مشکل کیک شدن اینه که تو سرور هایی بازی کنی که پانک باستر ندارن
من این جا بازی می کنم برای وصل شدن دکمه ~ رو میزنین (تو همون منو اول بازی) اینو تاپ میکنی
Connect
85.190.38.120:28960
Bs_panzer
02-10-2009, 23:43
الان من تو همون سرور دارم بازی می کنم پایه هاش بیان
Bs_panzer
02-10-2009, 23:47
سلام
زیاد نیست ساعتی 30 مگ ! شاید کمتر
Bs_panzer
02-10-2009, 23:52
و دوم این که ( تنها كاري كه ميتوني بكني تا يه كم ديرتر بميري اين هست كه از پرك دو اون علامت صليب سرخ هست رو برداري كه يه كمي به جونت اضافه ميكنه و ديرتر ميميري) نفهمیدم یعنی چی. از توضیحاتت ممنونم اینا رو هم توضیح بده.
ببین طبق پست اول پانک باستر رو آپدیت کن شاید درست شه این فایلم تست کن
قبل از اجرای بازی اجراش کن
:10:
ببین طبق پست اول پانک باستر رو آپدیت کن شاید درست شه این فایلم تست کن
قبل از اجرای بازی اجراش کن
:10:
دادا ادت کردم
آقا کسی میدونه چطوری rank و level خودمون رو save کنیم؟ می خوام win عوض کنم. چکار کنم؟
Squall Leonhart
03-10-2009, 19:48
آقا کسی میدونه چطوری rank و level خودمون رو save کنیم؟ می خوام win عوض کنم. چکار کنم؟
اگه ويندوزت XP هست اين كار رو بكن (توي ويستا جواب نميده) :
1. سريالي كه ازش استفاده ميكني رو يه جايي يادداشت كن.
2. از Profile ت يه بك آپ بگير.
3. وقتي نصب ميكني از سريال خودت استفاده كن.
4. يه بار بازي رو اجرا كن و يه پروفايل جديد بساز و بيا بيرون.
5. پروفايل قبليت رو برگردون سرجاش.
2. از Profile ت يه بك آپ بگير
پیداش نکردم.کجاس؟
پیداش کردم. آقا یه راه تر و تنیز نیست که رنکمون رو ببریم 55؟
Squall Leonhart
04-10-2009, 08:57
پیداش کردم. آقا یه راه تر و تنیز نیست که رنکمون رو ببریم 55؟
اين رو دانلود كن و قسمت مربوط به رنك 55 رو بخون. فقط توي XP كار ميكنه!
مشکل اینجاس که این بای من رو پیدا نمیکنه
یه سوال دیگه.تو xfir که من بازی میکنم بهترین سرور ها chin هست درسته؟
سرور بهتری هم داریم ؟ یا نرم افزار بهتری؟gerena رو امتهان کردم xfire بهتر باز
ببخشید ما تو گیم نتمون چند تا اکانت لول 55 داریم می خواستم بدونم می تونم اون هار از گیم نت بگیرم و ازش استفاده کنم اگه می شه چطوری باید این کار رو ان جام بدم
alireza2099
07-10-2009, 13:18
اقایون توروخدا یه نفر بگه این ارور چیه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Bs_panzer
07-10-2009, 14:13
منم این مشکلو داشتم رو همه سرور ها این طوریه ؟؟
آخه خیلی کم این مشکل پیش میاد اونم برای 1 سرور
من که نداشتم تاحالا این مشکل رو
Squall Leonhart
07-10-2009, 16:31
ببخشید ما تو گیم نتمون چند تا اکانت لول 55 داریم می خواستم بدونم می تونم اون هار از گیم نت بگیرم و ازش استفاده کنم اگه می شه چطوری باید این کار رو ان جام بدم
توي اولين پست صفحه 63 اين كار رو توضيح دادم.
اقایون توروخدا یه نفر بگه این ارور چیه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چند تا سرور ديگه رو امتحان كن. احتمالا مشكل از سرور هست.
سلام ,
من برای بازی تو سرورهای خارجی مشکل ندارم ولی وقتی تو سرورهای فارسی
( [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
میرم به این ارور می خورم .
کاری میشه کرد ؟
alireza2099
07-10-2009, 19:32
سرورهای ایرانی اینجوریه وبقیه سرورها هم time outمیدن. پینگم هم با سرور ایران 100به پایینه وبا سرورهای خارجی هم 200_250. اقا تورو خدا یکی کمک کنه دارم دیونه میشم. سرعتم هم 512هست . من adslرو برای بازی گرفتم ولی دارم نا امید میشم . کمک کنید لطفا
Bs_panzer
07-10-2009, 19:56
سرورهای ایرانی اینجوریه وبقیه سرورها هم time outمیدن. پینگم هم با سرور ایران 100به پایینه وبا سرورهای خارجی هم 200_250. اقا تورو خدا یکی کمک کنه دارم دیونه میشم. سرعتم هم 512هست . من adslرو برای بازی گرفتم ولی دارم نا امید میشم . کمک کنید لطفا
من با سرور های هلند بازی می کنم پینگم 170-190-200 هست
البته باید مدارا کنی دیگه این جا ایرانه ! :19:
Squall Leonhart
07-10-2009, 19:59
اين ارور ميگه فايل iw_11.iwd كه توي پوشه C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\main هست با سرور فرق داره. اگه حجمش كم بود برات آپلود ميكردم 144 مگ هست. چك كن ببين ماله تو چند مگ هست؟
راستي پچ هاي 1.6 و 1.7 رو نصب كردي؟ حجمشون رو بگو ببينم. احتمالا پچهات درست نيستن.
alireza2099
07-10-2009, 20:55
اين ارور ميگه فايل iw_11.iwd كه توي پوشه C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\main هست با سرور فرق داره. اگه حجمش كم بود برات آپلود ميكردم 144 مگ هست. چك كن ببين ماله تو چند مگ هست؟
راستي پچ هاي 1.6 و 1.7 رو نصب كردي؟ حجمشون رو بگو ببينم. احتمالا پچهات درست نيستن.
حجمش 144mbهست . 1.6 هست 282Mb
1.7هست 38.1mb
تورو خدا کمک کنید دارم افسردگی میگیرم:19::41:
این اروری مال چیه وقتی به سرور هم وصل میشه هم این ارور رو میده
Squall Leonhart
08-10-2009, 09:06
حجمش 144mbهست . 1.6 هست 282Mb
1.7هست 38.1mb
تورو خدا کمک کنید دارم افسردگی میگیرم:19::41:
این اروری مال چیه وقتی به سرور هم وصل میشه هم این ارور رو میده
حجم فايل و پچ هاي درست هستن.
اين ارور ماله اينه كه احتمالا خواستي چيت بزني كه اين طوري شده و يعني رنكت دوباره از صفر شروع خواهد شد!
آقا برای من همش این ارور Key Code رو میده و میگه بعدا وصل شو .
سرور های ایرانی هم که خالیه.
نمیشه کاری کرد که دیگه این ارور رو نده ؟
Squall Leonhart
14-10-2009, 09:06
آقا برای من همش این ارور Key Code رو میده و میگه بعدا وصل شو .
سرور های ایرانی هم که خالیه.
نمیشه کاری کرد که دیگه این ارور رو نده ؟
ارور كي كد مربوط به زماني ميشه كه بخوايي به يه سرور غير كرك شده وصل بشي. پس بايد از سرورهاي كرك شده استفاده بكني. براي پيدا كردن سرورهاي كرك شده از برنامه Xfire استفاده كن.
ممنون،
اتفاقا از Xfire استفاده میکنم !
همه ی سرورهایی که نشون میده کرک شدن ؟ پس چرا تو ایرانی ها مشکلی ندارم ؟
ali_metal_357
14-10-2009, 14:13
من پچم 1.6 هست
تا الان توی Garena و GameRanger بازی رو امتحان کردن هی گیر سی دی کی میده
به قول معرف کفرم رو در اورده در مورد Xfire هم بلد نیستم باهاش کار کنم :d
Squall Leonhart
14-10-2009, 18:53
من پچم 1.6 هست
تا الان توی Garena و GameRanger بازی رو امتحان کردن هی گیر سی دی کی میده
به قول معرف کفرم رو در اورده در مورد Xfire هم بلد نیستم باهاش کار کنم :d
بايد حتما 1.7 رو هم نصب كني. Xfire هم كه چيزي نداره. اين رو بخون ياد ميگيري :
ali_metal_357
14-10-2009, 20:17
بايد حتما 1.7 رو هم نصب كني. Xfire هم كه چيزي نداره. اين رو بخون ياد ميگيري :
ممنون بعد از مطالعه و دانلود پچ گزارش خواهم داد :d
دوستان من مشکلم اینه که فقط یک نارنجک دارم.اما اینطور که میبینم باقی کلیی نارنجک دارن.از کجا بگیرم.لولمم 33 هست
Squall Leonhart
17-10-2009, 23:18
دوستان من مشکلم اینه که فقط یک نارنجک دارم.اما اینطور که میبینم باقی کلیی نارنجک دارن.از کجا بگیرم.لولمم 33 هست
بايد اونقدر لول بگيري تا توي پرك 1 اوني كه عكس 3 تا نارنجك هست آزاد بشه. البته نارنجك دو نوع هست كه نوع اول كه فلش يا دودزا هست زود باز ميشه ولي اوني كه مفنجري هست بايد زياد لول بگيري.
بايد اونقدر لول بگيري تا توي پرك 1 اوني كه عكس 3 تا نارنجك هست آزاد بشه. البته نارنجك دو نوع هست كه نوع اول كه فلش يا دودزا هست زود باز ميشه ولي اوني كه مفنجري هست بايد زياد لول بگيري.
من لول 33 هستم هااااا هنوز مونده؟
تازه فکر کنم اون آزاد شده اما بازم فقط یک نارنجک دارم
ای داد.آقا من از یک سرور خوب استفاده می کردم هیچ کد تقلبی هم به کارنبردم.یک سرور ترک بود.دیشب تو یک راند بازی در انتهاش پیغام داد که بن شدم.دیگه نمیتونم وارد شم.آخه چرا؟؟؟؟؟؟ من که کاری نکردم.خیلی سرور خوبی بود.نمیشه کاریش کرد؟
Squall Leonhart
18-10-2009, 08:05
ای داد.آقا من از یک سرور خوب استفاده می کردم هیچ کد تقلبی هم به کارنبردم.یک سرور ترک بود.دیشب تو یک راند بازی در انتهاش پیغام داد که بن شدم.دیگه نمیتونم وارد شم.آخه چرا؟؟؟؟؟؟ من که کاری نکردم.خیلی سرور خوبی بود.نمیشه کاریش کرد؟
از چند تا سرور ديگه استفاده كن. اگه موقتي باشه مشكلي نيست. ولي اگه دائمي بن شدي بايد كي كد رو عوض كني كه البته با اين كار لولت از صفر شروع ميشه. ولي نگران نباش اگه از چيت استفاده نكردي ايراد از سرور هست و اشتباها اين طوري شده و بايد موقتي باشه.
من همچنان واسه این سرور بن هستم.درست نشد. در حالی که هیچ کاری نکردم
Squall Leonhart
20-10-2009, 09:23
من همچنان واسه این سرور بن هستم.درست نشد. در حالی که هیچ کاری نکردم
ميشه IP اين سرور رو بدي؟
چرا سرور های ایران همه از کار افتادن و فقط یک سرور کار میکنه که اونم قفله
naruto_ir
20-10-2009, 18:43
سلام دوستان:10:
بالاخره سرور سی آی اس ایرانی ساخته شد:21::27:
برای بازی در این سرور با ایکس فایر یا یاهو من تماس بگیرید
ایکس فایر(000saeed000)
یاهو (naruto_ir@yahoo.com)
سرور شش نفره است و با پینگ خوبی کار میکنه
آی پی: 85.133.214.187:28960
سرور فقط زمانی روشن می شود که دوستان آماده باشند و بنده هم آمادگی داشته باشم:27:
در صورتی هم که خواستید member یا admin بشید با من ارتباط بر قرار کنید
و برای اطلاعات بیشتر به سایت ما مراجعه کنید:
تا دیدار بعد خدا یار و نگهدارتون:10:
Squall Leonhart
20-10-2009, 19:39
سلام دوستان:10:
بالاخره سرور سی آی اس ایرانی ساخته شد:21::27:
برای بازی در این سرور با ایکس فایر یا یاهو من تماس بگیرید
ایکس فایر(000saeed000)
یاهو (naruto_ir@yahoo.com)
سرور شش نفره است و با پینگ خوبی کار میکنه
آی پی: 85.133.214.187:28960
سرور فقط زمانی روشن می شود که دوستان آماده باشند و بنده هم آمادگی داشته باشم:27:
در صورتی هم که خواستید member یا admin بشید با من ارتباط بر قرار کنید
و برای اطلاعات بیشتر به سایت ما مراجعه کنید:
تا دیدار بعد خدا یار و نگهدارتون:10:
دمت گرم بابا. فقط خواهش ميكنم روي مد معمولي اجراش كنين. معمولا كدوم ساعت ها سرورتون ران هست؟ سرعت سرور چقدر هست و كدوم شهر هست؟
سايت كلنتون هم كار نميكنه!
naruto_ir
21-10-2009, 21:46
سلام
منظورت از مد معمولی رو درست نفهمیدم
جدی سایت کلن کار نمی کنه؟ من که هر دفعه چک کردم کار می کنه حتی همین الآن
من فردا سرور رو از ساعت 3 ران می کنم اگه کاری نداشتی بیا
فقط اسم توی بازیت رو به من بگو که تو ممبر ها قرار بدم و به اول اسمت یه CiS اضافه کن مانند این: CiS | Cobra
سلام دوستان.
من یه سوال دارم و اون اینکه میشه بازی Call of Duty(R) - World at War با دو تا لب تاپ بصورت شبکه بازی کرد؟
من دوتا لب تاپ دارم که یکی ویندوز ویستا و اون یکی ویندوز XP نصبه. میخوام دقیقا بدونم میشه با یه کابل شبکه با این دوتا لب تاپ این دو بازی رو دو نفره یا بیشتر بازی کرد یا نه؟
فقط یه خواهشی من زیاد از شبکه و بازی های شبکه ای سر در نمیارم لطفا اگه زحمت می کشین یه توضیح کامل باشه که راحت تر باشم
23-10-2009, 18:30
سلام دوستان.
من یه سوال دارم و اون اینکه میشه بازی Call of Duty(R) - World at War با دو تا لب تاپ بصورت شبکه بازی کرد؟
من دوتا لب تاپ دارم که یکی ویندوز ویستا و اون یکی ویندوز XP نصبه. میخوام دقیقا بدونم میشه با یه کابل شبکه با این دوتا لب تاپ این دو بازی رو دو نفره یا بیشتر بازی کرد یا نه؟
فقط یه خواهشی من زیاد از شبکه و بازی های شبکه ای سر در نمیارم لطفا اگه زحمت می کشین یه توضیح کامل باشه که راحت تر باشم
اولا توصیه من برای ایجاد شبکه استفاده از XP هست. برای اینکه بتونی دو تا کامپیوتر رو به هم شبکه کنی میتونی از یه دونه کابل شبکه از نوع کراس (دقیقا مثل کابل معمولی هست ولی سیم های سوکتش به صورت کراس یا ضربدری به هم وصل هستن) استفاده کنی. بعد میری به کنترل پانل بعد Network Connections بعد روی local area connection راست کلیک میکنی و از Properties میری بعد روی گزینه Internet Protocol TCP/IP دابل کلیک میکنی گزینه رادیویی use the following IP address رو فعال میکنی بعد یه آی پی اختیاری میدی (مثلا به یکی از کامپیوتر ها بده 192.168.1.1 و به دومی بده 192.168.1.2 ) بعد یه جلوی subnet mask کلیک میکنی تا بشه این 255.255.255.0 بعد OK میزنی. روی هر دو تا کامپیوتر این کار رو میکنی تا شبکه برقرار باشه. یادت باشه توی شبکه فایر وال ویندوز رو هم خاموش کن تا گیر الکی نده!
در مورد تنظیمات شبکه ویستا زیاد کار نکردم که بخوام توضیح بدم ولی یه کم ور بری ماله اون رو هم پیدا میکنی ولی یه کم سخت هست چون خیلی گیر میده مخصوصا Home Edition
برای ایجاد شبکه بین 3 و بیشتر باید حتما از هاب استفاده کنی. من خودم یه مودم adsl سوزوکی دارم که 60 تومن خریدم (الان احتمالا ارزون تر هستن) میتونی یکی از اون ها رو تهیه بکنی که میشه چهار تا کامپیوتر رو به هم شبکه کنی و کال آف بزنی :10:
بعد از اینکه شبکه رو ایجاد کردی و مطمئن شدی که کامپیوتر ها اصطلاحا همدیگرو میبینن مییایی سر وقت بازی.
یه آموزش هست که توی پست اول همین تاپیک هست اون رو بخون مخصوصا قسمت آخرش که مربوط به شبکه هست بعد یه بار کال آف 4 رو امتحان کن که با روند کار آشنا بشی. در کل نحوه راه اندازی همه بازی ها شبیه هم هستن و باید یه دونه سرور بزنی (یه پنجره معمولی هست که میاد بالا و همون جور میمونه و باهاش کاری نداری مگه اینکه بخوایی بازی رو کنترل کنی) بعد بقیه کامپیوترها به اون سرور وصل میشن و بازی میکنن.
فقط یه مسئله دقت کن که ورژن بازی ها باید با هم بخونن وگرنه همدیگرو نمیشناسن. و برای اینکه توی شبکه بازی کنی لازم نیست که پچ های بازی رو نصب کنی (برای آنلاین حتما لازم هست چون سرورها پچ های جدید رو نصب میکنن در نتیجه تو هم باید نصب کنی تا ورژنتون بخونه).
یه مسئله دیگه برای ایجاد سرور حتما از فایل مخصوص سرور زدن استفاده کن که میتونی این فایل اجرایی هر بازی رو از سایت gamecopyworld پیدا کنی. ولی برای اجرای بازی از فایل معمولی خود بازی استفاده کن وگرنه ارور کی کد این یوز رو مده!
کال آف 5 هم مثل 4 هست. یعنی اگه بتونی 4 رو راه اندازی کنی 5 رو با یه کمی ور رفتن راش میندازی. دقت کن که اول 4 رو راه بنداز بعد برو سراغ 5 چون 5 یه کم فرق داره و مثل 4 آسون نیست. تازه این همه زحمت کشیدم واسش راهنما هم نوشتم!
موفق باشی
rezakheyri
24-10-2009, 12:56
اقا میشه توضیح بدید چجوری این بازی رو online بازی کنم؟
طبق گفته های صفحه اول پیش رفتم اما نشد :(
Squall Leonhart
24-10-2009, 21:09
اقا میشه توضیح بدید چجوری این بازی رو online بازی کنم؟
طبق گفته های صفحه اول پیش رفتم اما نشد :(
آموزش رو بخون كارت راه ميافته
سلام دوستان
خواستم اول از دوستمون krauser تشكر كنم بابت كمكشون
بعد هم يه راهنمايي ديگه از دوستان بخوام در مورد xfire
تو بازي كه هستم مثلا به كسي آيدي xfire م رو ميدم تا اد كنه ايشون هم اد ميكنه يك پنجره كوچيك مثل اين-گيم چتش مياد incoming friend invation بعد از بازي كه بيرون ميام هيچ چيزي براي اكسپ كردن وجود نداره تا الان 3-4 نفر فكر كنم ادم كردن ولي ميترسم فكر كنند از قصد قبول نميكنم :(
در واقع اين پنجره واسه من نمياد:
ممنون
Squall Leonhart
26-10-2009, 21:46
سلام دوستان
خواستم اول از دوستمون krauser تشكر كنم بابت كمكشون
بعد هم يه راهنمايي ديگه از دوستان بخوام در مورد xfire
تو بازي كه هستم مثلا به كسي آيدي xfire م رو ميدم تا اد كنه ايشون هم اد ميكنه يك پنجره كوچيك مثل اين-گيم چتش مياد incoming friend invation بعد از بازي كه بيرون ميام هيچ چيزي براي اكسپ كردن وجود نداره تا الان 3-4 نفر فكر كنم ادم كردن ولي ميترسم فكر كنند از قصد قبول نميكنم :(
در واقع اين پنجره واسه من نمياد:
ممنون
خوب كاري نداره كه تو ادشون كن تا اونا اكسپت بزنن من هميشه از اين روش استفاده ميكنم :31:
بله میشه بازی کرد کار زیاد سختی هم نیست.
اولا توصیه من برای ایجاد شبکه استفاده از XP هست. برای اینکه بتونی دو تا کامپیوتر رو به هم شبکه کنی میتونی از یه دونه کابل شبکه از نوع کراس (دقیقا مثل کابل معمولی هست ولی سیم های سوکتش به صورت کراس یا ضربدری به هم وصل هستن) استفاده کنی. بعد میری به کنترل پانل بعد Network Connections بعد روی local area connection راست کلیک میکنی و از Properties میری بعد روی گزینه Internet Protocol TCP/IP دابل کلیک میکنی گزینه رادیویی use the following IP address رو فعال میکنی بعد یه آی پی اختیاری میدی (مثلا به یکی از کامپیوتر ها بده 192.168.1.1 و به دومی بده 192.168.1.2 ) بعد یه جلوی subnet mask کلیک میکنی تا بشه این 255.255.255.0 بعد OK میزنی. روی هر دو تا کامپیوتر این کار رو میکنی تا شبکه برقرار باشه. یادت باشه توی شبکه فایر وال ویندوز رو هم خاموش کن تا گیر الکی نده!
در مورد تنظیمات شبکه ویستا زیاد کار نکردم که بخوام توضیح بدم ولی یه کم ور بری ماله اون رو هم پیدا میکنی ولی یه کم سخت هست چون خیلی گیر میده مخصوصا Home Edition
برای ایجاد شبکه بین 3 و بیشتر باید حتما از هاب استفاده کنی. من خودم یه مودم adsl سوزوکی دارم که 60 تومن خریدم (الان احتمالا ارزون تر هستن) میتونی یکی از اون ها رو تهیه بکنی که میشه چهار تا کامپیوتر رو به هم شبکه کنی و کال آف بزنی :10:
بعد از اینکه شبکه رو ایجاد کردی و مطمئن شدی که کامپیوتر ها اصطلاحا همدیگرو میبینن مییایی سر وقت بازی.
یه آموزش هست که توی پست اول همین تاپیک هست اون رو بخون مخصوصا قسمت آخرش که مربوط به شبکه هست بعد یه بار کال آف 4 رو امتحان کن که با روند کار آشنا بشی. در کل نحوه راه اندازی همه بازی ها شبیه هم هستن و باید یه دونه سرور بزنی (یه پنجره معمولی هست که میاد بالا و همون جور میمونه و باهاش کاری نداری مگه اینکه بخوایی بازی رو کنترل کنی) بعد بقیه کامپیوترها به اون سرور وصل میشن و بازی میکنن.
فقط یه مسئله دقت کن که ورژن بازی ها باید با هم بخونن وگرنه همدیگرو نمیشناسن. و برای اینکه توی شبکه بازی کنی لازم نیست که پچ های بازی رو نصب کنی (برای آنلاین حتما لازم هست چون سرورها پچ های جدید رو نصب میکنن در نتیجه تو هم باید نصب کنی تا ورژنتون بخونه).
یه مسئله دیگه برای ایجاد سرور حتما از فایل مخصوص سرور زدن استفاده کن که میتونی این فایل اجرایی هر بازی رو از سایت gamecopyworld پیدا کنی. ولی برای اجرای بازی از فایل معمولی خود بازی استفاده کن وگرنه ارور کی کد این یوز رو مده!
کال آف 5 هم مثل 4 هست. یعنی اگه بتونی 4 رو راه اندازی کنی 5 رو با یه کمی ور رفتن راش میندازی. دقت کن که اول 4 رو راه بنداز بعد برو سراغ 5 چون 5 یه کم فرق داره و مثل 4 آسون نیست. تازه این همه زحمت کشیدم واسش راهنما هم نوشتم!
موفق باشی
دوست خوبم خیلی ممنون
استفاده کردم
haniehjan
08-12-2009, 11:15
چرا Mods ها در حالت افلاین ( گیم نت) کار نمی کنند
haniehjan
14-12-2009, 12:11
اقا يه نفر مشكله مارو حل كنه:41:
من در بازي انلاين مشكلي با Mods نداشتم
فقط وقتي Mods رو به گيم نت بردم كار نكردند.( البته من تمام Mods رو به تمام يوزرها انتقال دادم) بعدش:
مثلا وقتي promodlive2 رو فعال كردم و يه سروري درست كردم تا دوستانم بيان توي بازي در قسمت join game هيچ اثري از سروري كه من درست كردم نبود(اين مشكل با تمام Mods بود)
لطفا كمكم كنيد:41:
Squall Leonhart
14-12-2009, 12:57
اقا يه نفر مشكله مارو حل كنه:41:
من در بازي انلاين مشكلي با Mods نداشتم
فقط وقتي Mods رو به گيم نت بردم كار نكردند.( البته من تمام Mods رو به تمام يوزرها انتقال دادم) بعدش:
مثلا وقتي promodlive2 رو فعال كردم و يه سروري درست كردم تا دوستانم بيان توي بازي در قسمت join game هيچ اثري از سروري كه من درست كردم نبود(اين مشكل با تمام Mods بود)
لطفا كمكم كنيد:41:
خيلي سخته كه يه راهنماي جامع و كامل براي يه چيزي نوشت! تازه از حوصله خواننده هم خارج هست. به هر حال ...
براي اينكه توي شبكه با مد بازي رو ران كني به طور خلاصه بايد كارهاي زير رو انجام بدي. البته بعد از اينكه مطمئن شدي كه همه چيز مثل شبكه، يكي بودن ورژن بازي هاي، پچ هاشون و غيره روبه راه هست :
1. مد بازي رو كپي ميكني تو پوشه C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\Mods (لازم نيست كه واسه همه كامپيوترها اين كار رو بكني چون به محض شروع شدن بازي خودشون از سرور شروع ميكنن به دانلود. من با سرعتي كه دانلود ميشه خيلي حال ميكنم!:8:)
2. سرور رو روي يه مد ميزني.
3. همه كامپيوتر ها جون رو انتخاب ميكنن و از قسمت Filter Servers گزينه Mod رو ميزارن روي All بعد Ok بعدش ميرين حالشون ميبرين! :31:(فكر ميكنم مشكلت از اين قسمت باشه):11:
haniehjan
14-12-2009, 17:11
سلام به دوست عزيز و همشهري كه جوابه ما رو داد
اونايي كه گفتي رو قبلا انجام داده بودم .مشكل پابرجاست:41:
بچه اپادانا and شما ؟:10:
راستي adsl محدود به دردم ميخوره( فقط برا cod4 بازي كردن)
haniehjan
14-12-2009, 17:19
راستي پروفايل خودم كه توي خونه داشتم رو توي كامپيوتر گيم نت ريختم ولي اونم كار نكرد
haniehjan
18-12-2009, 12:41
مشکلات حل شد:5:
ممنون از دوستان:31:
S A M S U N G
18-12-2009, 14:29
سلام .
یه سوال .
چرا توی CoD4 از توی برنامه Xfire بعضی از کشورارو میشه رفت مثل ایران و چین ؟ چرا وقتی مثلا آمریکا رو میزنم پیغام Key Code iin use میزنه ؟
مخلصیم .
Squall Leonhart
19-12-2009, 12:02
سلام .
یه سوال .
چرا توی CoD4 از توی برنامه Xfire بعضی از کشورارو میشه رفت مثل ایران و چین ؟ چرا وقتی مثلا آمریکا رو میزنم پیغام Key Code iin use میزنه ؟
مخلصیم .
اشكال از سرور اونا هست!
براي زدن سروري كه ارور كي كد اين يوز رو نده بايد از فايل مخصوص كرك شده سرور استفاده كرد كه اونا اين كار رو نكردن در نتيجه فقط افرادي كه بازي اورجينال و سي دي كي اصل و يكتا دارن ميتونن وارد سرور اونا بشن.
mehran2gorgan
21-12-2009, 21:24
ببخشید یه سوال داشتم من الان adsl 128 دارم می تونم کال اف 4 رو بدون مشکل و انلاین بازی کنم ؟
ببخشید یه سوال داشتم من الان adsl 128 دارم می تونم کال اف 4 رو بدون مشکل و انلاین بازی کنم ؟
بله ميشه من خودم با 128 بازي ميكنم اما پينگت بايد پايين باشه بستگي به ISPشما داره كه از كدوم شركت گرفتيد:10:
mehran2gorgan
21-12-2009, 21:37
یکی جوابمو بده !!!!!!!!!
mehran2gorgan
22-12-2009, 21:44
من از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پینگمو دیدم تو سرور کویت فک کنم پینگم 270 بود الان اگه بخوام سرور ایران بازی کنم پینگم تقریبا چند میشه
mehran2gorgan
22-12-2009, 21:47
من از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پینگ خودمو تو سرور کویت دیدم 270 بود الان من می تونم تو سرورای ایران بدون مشکل بازی کنم ؟ لطفا جواب بدین
mehran2gorgan
27-12-2009, 16:02
واسه چی من هر چی بازی می کنم lv 1 هستم و لول ام نمی ره بالا ؟ باید کار خاصی بکنم ؟
mehran2gorgan
27-12-2009, 18:05
من هر چی بازی می کنم lv 1 هستم و تغییری نمی کنه چی کار کنم ؟ باید چی کار کنم
Squall Leonhart
27-12-2009, 21:47
من هر چی بازی می کنم lv 1 هستم و تغییری نمی کنه چی کار کنم ؟ باید چی کار کنم
روي مد نرمال بازي ميكني؟ بعضي از مدها هستن كه لول گرفتن ندارن!
haniehjan
05-01-2010, 18:00
میشه مدها رو دستکاری کرد؟:31:
مثلا جونه بازیکنها زود بره. چون توی بعضی سرورها که میرم همه با دو تا تیر میمیرن.یا تو بعضی دیگه طرف نیم کیلو سرب تو بدن
یارو میریزه ولی نمیمیره:18:
و اصلا مدها رو چه جوری درست میکنند؟؟؟؟؟؟
haniehjan
12-01-2010, 16:02
از دوستان کسی در مورد مد zomdb1.41 اطلاعاتی داره:31:
من دانلودش کردم میخواستم بدونم میشه مثل مد PeZBOT افلاین بازیش کرد
Squall Leonhart
23-01-2010, 16:22
میشه مدها رو دستکاری کرد؟:31:
مثلا جونه بازیکنها زود بره. چون توی بعضی سرورها که میرم همه با دو تا تیر میمیرن.یا تو بعضی دیگه طرف نیم کیلو سرب تو بدن
یارو میریزه ولی نمیمیره:18:
و اصلا مدها رو چه جوری درست میکنند؟؟؟؟؟؟
بله ميشه دستكاري كرد.
براي اينكه جون بازيكن ها زود بره يا بايد فايل كانفيگ رو ويرايش كني و يا اگه در حالت معمولي ميخوايي بازي كني بايد بزاري وري هاردكور.
اگه اود اسكول مد فعال باشه جون بازيكن ها خيلي زياد ميشه.
مدها رو با Mod Tools درست ميكنن. از لينك زير ميتوني دانلود كني. ولي براي كار باهاش بايد خيلي انگيزه داشته باشي. من انگيزه كافي نداشتم و بعد از دانلود حذفش كردم، چون از مد معمولي بيشتر خوشم مياد :
از دوستان کسی در مورد مد zomdb1.41 اطلاعاتی داره:31:
من دانلودش کردم میخواستم بدونم میشه مثل مد PeZBOT افلاین بازیش کرد
فقط مد پزبوت رو ميشه آفلاين بازي كرد. البته سازنده پزبوت گفته كه هر كس بخواد ميتونه پزبوت رو با مد خودش تركيب كنه.
haniehjan
25-01-2010, 20:12
سلام
امتحانات خوب بود
منظورت از ترکیب چیه میشه بیشتر توضیح بدی
Squall Leonhart
26-01-2010, 09:33
سلام
امتحانات خوب بود
منظورت از ترکیب چیه میشه بیشتر توضیح بدی
امتحانات عالي بود. ممنون
بعضي از برنامه ها اوپن سورس هستن يعني اينكه ديگران هم ميتونن به دلخواه خودشون توي برنامه نويسي اون تغييراتي اعمال كنن.
اين مد پزبوت هم اوپن سورس هست يعني سازنده اون اجازه ويرايش و تركيب اين مد رو با مدهاي ديگران رو داده و سازنده مدهاي ديگه ميتونن اين مد رو با مد خودشون تركيب كنن تا هم بشه مثلا پرومد رو لانچ كرد در حالي كه ميتوني بهش بوت هم اضافه كني.
در كل اينو بگم كه كار من و تو نيست! :31:مگر اينكه خيلي انگيزه براي اين كار داشته باشه و تحقيقات زيادي در اين زمينه انجام بدي. قبلا هم گفتم من خودم چون از مد معمولي خيلي خيلي خوشم مياد زياد دنبال اينگونه تحقيقات رو نگرفتم.
راستي ورژن جديد پز بوت هم اومد :
Sorry for taking so long to release this, but life's been busy as I said in the previous news post. Anyway - here is 009p for Call of Duty 4, we hope you enjoy this release and all have a great Christmas. :)
Changes:
- Bot speed and moving animations improved.
- Added a new waypoint saving system. (ported from PeZBOTWAW)
- Added a climb waypoint type. (This works somewhat, but is bugged. We'll keep it in here for waypointers to experiment with though, but none of the maps will have working ladders for bots)
- Bots have a 1/2 chance to either crouch and fire at enemies or stand and fire.
- Bots now shoot RPGs at enemy helicopters when they are not already occupied.
- Bots drop grenades (like weapons, when they die) so the player can pick them up. (Has 1/5 chance to be an RPG they drop, can be toggled on or off with a DVar.)
- Bots use the planting bomb animation in S&D.
- Various other tweaks and fixes.
As for the next version for WaW - I'm not sure when that will be released... probably in January or February.
Gannondorf
براي اون دسته از عزيزاني كه نميدونن پز بوت چيه :
با استفاده از اين مد ميتونين بدون نياز به اينترنت و به صورت آفلاين، مولتي پلير بازي رو تجربه بكنين! :11:
Jayfiend
03-02-2010, 19:22
سلام دوستان
چطور میشه LAN بازی کرد ؟ من تنظیمات رو LAN قرار دادم اما وقتی Start رو میزنم Console CoD4 باز میشه و هیچ اتفاقی نمیوفته !
SIMON137
05-02-2010, 15:53
من قدیما بازی می کردم مولتی ، ولی الان چیزی یادم نمی آد ، اگر ممکنه یکی شرح بده چگونه مولتی بزنیم :دی
این یا کال او جدیده براش مثل کانتر سرور ایرونی هست ؟؟؟
Squall Leonhart
08-02-2010, 19:03
سلام دوستان
چطور میشه LAN بازی کرد ؟ من تنظیمات رو LAN قرار دادم اما وقتی Start رو میزنم Console CoD4 باز میشه و هیچ اتفاقی نمیوفته !
من قدیما بازی می کردم مولتی ، ولی الان چیزی یادم نمی آد ، اگر ممکنه یکی شرح بده چگونه مولتی بزنیم :دی
توي اين فايل PDF همه چيز رو كامل توضيح دادم. فقط دقت كنين كه براي بازي توي شبكه نياز به نصب پچ ها و برنامه ايكس فاير نيست. بقيه مطالب واسه شبكه به درد ميخورن. مخصوصا قسمت آخر نحوه راه اندازي شبكه.
این یا کال او جدیده براش مثل کانتر سرور ایرونی هست ؟؟؟
لطفا توي تاپيك خودش سوالت رو مطرح كن! ولي تا اونجايي كه من اطلاع دارم هنوز درست و حسابي مثل چهار راه اندازي نشده. بازم از تاپيك خودش پيگير شو چون من زياد باهاش حال نكردم!
سلام به دوستان عزیز.
من از دو روز پیش هر بار رفتم تو COD 4 multiplayer باز نشد.
گفتم ویندوز عوض کنم شاید خوب بشه اما نشد.
ویندوز هم 7 (سون)
چی کار کنم؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Squall Leonhart
09-02-2010, 14:46
سلام به دوستان عزیز.
من از دو روز پیش هر بار رفتم تو COD 4 multiplayer باز نشد.
گفتم ویندوز عوض کنم شاید خوب بشه اما نشد.
ویندوز هم 7 (سون)
چی کار کنم؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميشه دقيق تر توضيح بدي كجاش اشكال داري؟ اگه اروري ميده يه عكس بگير بزار اينجا ببنم چيه. فايل راهنما رو م از پست قبليم بگير كامل بخون.
ميشه دقيق تر توضيح بدي كجاش اشكال داري؟ اگه اروري ميده يه عكس بگير بزار اينجا ببنم چيه. فايل راهنما رو م از پست قبليم بگير كامل بخون.
ALI SAGHI
09-02-2010, 23:43
با سلام. دوستان كسي كرك call of duty modern warfar2 رو داره؟
اگه داريد يه لفي بكنيد لينكش رو بذاريد من تا چند مرحله بازي كردم ولي تو لودينگ يكي از مرحله ها ارور ميده و بازي رو ميبنده.
ممنون ميشم.
Electronic-Arts
10-02-2010, 00:24
از تو single player میری تو مالتی یا خود مالتی رو اجرا میکنی؟ چون از تو single بخوای بری ارور میده بعدش هم که بخوای خود مالتی رو اجرا کنی اولش ارور میده بعد درست میشه
Squall Leonhart
10-02-2010, 00:30
ارور خيلي ناجوري هست. اصلا مشخص نيست ايراد از چي هست. رفع اشكال كردنش كاره خيلي سختيه. ميتوني يه كاري كني : روي يه كامپيوتر ديگه نصب كن و امتحان كن اگه بازم اشكال داشت معلوم ميشه كه بازيت خرابه يا لااقل فايل اجرايي MP خرابه. ولي اگه روي يه سيستم ديگه جواب داد احتمالا يه ويندوز عوض كني حل بشه. اين تنها راحي هست كه بنظرم مياد.
با سلام. دوستان كسي كرك call of duty modern warfar2 رو داره؟
اگه داريد يه لفي بكنيد لينكش رو بذاريد من تا چند مرحله بازي كردم ولي تو لودينگ يكي از مرحله ها ارور ميده و بازي رو ميبنده.
ممنون ميشم.
آخه اين تاپيك چه ربطي به كرك داره؟ تازه ماله كد شش هم نيست ماله چهار هست اونم آنلانش. سعي كن هر سوال رو توي تاپيك خودش مطرح كني. اين طوري نتيجه بهتري ميگيري. ميدوني چرا؟ چون افرادي كه به اون تاپيك مربوطه سرميزنن توي جريان كار هستن. و راحتتر ميتونن مشكلت را رفع كنن.
به هر حال اگه از نسخه چهار دي وي دي استفاده ميكني بايد يه پچ نصب كني كه ماله بويز تيم هست. من لينكش رو ندارم توي تاپيك خودش مطرح كن.
ولي اگه فكر ميكني مشكل از كرك هست ميتوني يه سري به اينجا بزني :
ارور خيلي ناجوري هست. اصلا مشخص نيست ايراد از چي هست. رفع اشكال كردنش كاره خيلي سختيه. ميتوني يه كاري كني : روي يه كامپيوتر ديگه نصب كن و امتحان كن اگه بازم اشكال داشت معلوم ميشه كه بازيت خرابه يا لااقل فايل اجرايي MP خرابه. ولي اگه روي يه سيستم ديگه جواب داد احتمالا يه ويندوز عوض كني حل بشه. اين تنها راحي هست كه بنظرم مياد.
ویندوز هم عوض کردم....
اما جواب نداد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو یه سیستم دیگه هم اجرا شد
Squall Leonhart
10-02-2010, 19:09
ويدوزت چيه؟ از XP استفاده بكن.
ALI SAGHI
11-02-2010, 00:14
آخه اين تاپيك چه ربطي به كرك داره؟ تازه ماله كد شش هم نيست ماله چهار هست اونم آنلانش. سعي كن هر سوال رو توي تاپيك خودش مطرح كني. اين طوري نتيجه بهتري ميگيري. ميدوني چرا؟ چون افرادي كه به اون تاپيك مربوطه سرميزنن توي جريان كار هستن. و راحتتر ميتونن مشكلت را رفع كنن.
به هر حال اگه از نسخه چهار دي وي دي استفاده ميكني بايد يه پچ نصب كني كه ماله بويز تيم هست. من لينكش رو ندارم توي تاپيك خودش مطرح كن.
ولي اگه فكر ميكني مشكل از كرك هست ميتوني يه سري به اينجا بزني :
ببخشيد ديگه تاپيك مرتبط تري با cod war2 نتونستم پيدا كنم. به هر حال از بابت لينك ممنون اميدوارم جواب بده.
Squall Leonhart
11-02-2010, 09:53
ببخشيد ديگه تاپيك مرتبط تري با cod war2 نتونستم پيدا كنم. به هر حال از بابت لينك ممنون اميدوارم جواب بده.
تاپيك هر بازي رو كه بخواهي ميتوني از اينجا پيدا كني :
nabil2010
12-02-2010, 16:40
سلام . اگه لطف کنید بهم بگید که چرا دکمه ی کنسول وقتی من cod4 multiplayer
را اجرا میکنم کار نمیکنه ؟! لازم این نکته رو اضافه کنم که من cod4 رو online بازی میکنم و پچهای 1.6 & 1.7 این بازی نصب کردم برای انکه بتونم آنلاین بازی کنم و تا قبلش یادم که کلید کنسول کار میکرد .
تا کنسول فعال نباشه نمیتونم server بسازم . چون هیچ کنترلی رووش ندارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشحال میشم راهنمایم کنید . ممنوون
amin.t_71
12-02-2010, 23:19
options - game options - Enable Consol = yes
Squall Leonhart
13-02-2010, 01:41
سلام . اگه لطف کنید بهم بگید که چرا دکمه ی کنسول وقتی من cod4 multiplayer
را اجرا میکنم کار نمیکنه ؟! لازم این نکته رو اضافه کنم که من cod4 رو online بازی میکنم و پچهای 1.6 & 1.7 این بازی نصب کردم برای انکه بتونم آنلاین بازی کنم و تا قبلش یادم که کلید کنسول کار میکرد .
تا کنسول فعال نباشه نمیتونم server بسازم . چون هیچ کنترلی رووش ندارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشحال میشم راهنمایم کنید . ممنوون
منم اوايل از كنسول داخل بازي براي كنترل سرورم استفاده ميكردم ولي بعد فهميدم استفاده از خط فرمان خود پنجره سرور راحت تر هست. ميتوي با Alt + Tab از بازي بيايي بيرون بعد از خط فرمان پنجره خود سرور استفاده كني.
البته اگه بخواهي از راه دور سروري كه روي يه كامپيوتر ديگه اجرا ميشه رو كنترل كني بايد از كنسول داخل بازي استفاده بكني ولي قبلش بايد پسورد آركنش رو هم بدوني.
haniehjan
13-02-2010, 09:21
وقتی در حالت انلاین بازی میکنم این ارور رو میده .و kick میشم
haniehjan
13-02-2010, 09:31
Squall Leonhart
13-02-2010, 10:31
عکس ارور دیده نمیشه! ولی اگه از چیت خاصی استفاده نمیکنی به احتمال قوی اشکال از سرور هست. از یه سرور دیگه استفاده کن حل میشه.
haniehjan
13-02-2010, 12:19
اولا ایران 2 یا 3 تا سرور داره . اینی که من توش بازی میکنم از همه بهتره . یعنی درست و حسابیتره نسبت به اون یکیها
دوم اینکه مگه میشه از چیت استفاده کرد فورا بنت میکنن.
من 2 بار بازی رو از اول نصب کردم ولی نشده
Squall Leonhart
13-02-2010, 13:57
پانک باسترت آپیدت هست؟ بعضی وقت ها هم بچه ها یه سری قوانین میزارن که هر کی رعایت نکنه کیکش میکنن! راستی یاهو تو بده میخوام ادت کنم.
haniehjan
13-02-2010, 20:53
haniehjan
13-02-2010, 20:59
ویندوز رو عوض کردم
بازی رو دوباره نصب کردم.2بار
پانک باستر آپدیت بود دوباره کردم
10 بار سریالش رو عوض کردم
10 بار پروفایل رو عوض کردم
اخرش Kick شدم :2:
Squall Leonhart
13-02-2010, 21:14
ویندوز رو عوض کردم
بازی رو دوباره نصب کردم.2بار
پانک باستر آپدیت بود دوباره کردم
10 بار سریالش رو عوض کردم
10 بار پروفایل رو عوض کردم
اخرش Kick شدم :2:
گفتم که اشکال از سرور هست. از یه سرور دیگه استفاده بکن. منم قبلا فکر میکردم که اشکال از من هست ولی خیلی وقت ها میدیدی یه روز خیلی راحت بازی میکنم فرداش همون سرور بهم گیر میده. بیخیالش میشه دوباره بعد از چند روز توی همون سرور راحت بازی میکردم! توی شبکه گاهی مشکلاتی پیش میاد که معلوم نیست از کجا پیداشون شده! نباید زیاد سخت بگیری. :10:
haniehjan
13-02-2010, 22:22
از سرور نیست چون تو همشون همینه:41:
---------- Post added at 10:19 PM ---------- Previous post was at 10:16 PM ----------
باور کن بدتری اوقاتمه . بگو چرا ؟
جنرالم مسخره در میاره . کالاف که اینجور . تراوین بازداشتم .
نمیدونم چیکار کنم:41:
---------- Post added at 10:22 PM ---------- Previous post was at 10:19 PM ----------
Squall Leonhart
13-02-2010, 22:52
از سرور نیست چون تو همشون همینه:41:
---------- Post added at 10:19 PM ---------- Previous post was at 10:16 PM ----------
باور کن بدتری اوقاتمه . بگو چرا ؟
جنرالم مسخره در میاره . کالاف که اینجور . تراوین بازداشتم .
نمیدونم چیکار کنم:41:
---------- Post added at 10:22 PM ---------- Previous post was at 10:19 PM ----------
اگه هستی بیا مقابل هم بازی کنیم. بهم پی ام بده تا 12 هستم.
haniehjan
14-02-2010, 08:14
loollllool@yahoo.com
mbatlagh
16-02-2010, 00:25
آقا من هر وقت میخوام کالاف بازی کنم بعد از 10مین سیستمم میهنگه وباید از کیس ری استارت کنم پینگمم بالا نیست سیستمم بدک نیست آفلاین مشکلی ندارم اما آنلاین میهنگم؟
اگه کسی میتونه کمکم کنه
Squall Leonhart
16-02-2010, 20:14
آقا من هر وقت میخوام کالاف بازی کنم بعد از 10مین سیستمم میهنگه وباید از کیس ری استارت کنم پینگمم بالا نیست سیستمم بدک نیست آفلاین مشکلی ندارم اما آنلاین میهنگم؟
اگه کسی میتونه کمکم کنه
کارهای زیر رو انجام بده شاید درست شد :
1. درایور کارت گرافیکت رو آپدیت کن. (منم قبلا این مشکل برام پیش می اومد ولی بعد از آپدیت درایور کارت گرافیک حل شد)
2. دات نت فریم ورک 3.5 رو نصب کن
3. پانک باسترت رو آپدیت کن.
دوستان اگه ممکنه چند تا سرور کرک شده خوب معرفی کنید
بغیر از این سرور rEaCTION که همش S & D باز می کنند سرور دیگه ای نیست؟!!!!
من هرچی key code می زنم میگه in use
چی کار کنم ؟
haniehjan
25-02-2010, 18:47
xfire نصب کنید
xfire نصب کنید
من نصب کنم ؟
papillon11
25-02-2010, 20:10
سلام دوستان . xfire بازی رو نمی شناسه میشه منو راهنمایی کنید
asskicker56
26-02-2010, 12:09
من وقتی می خوام patch 1.6 رو نصب کنم هر چی space تو درایو c هست پر میشه و میگه درایو c جا نداری
در ضمن من دارم تو یه درایو دیگه نصبش میکنم :41: :19:
Squall Leonhart
26-02-2010, 13:02
من وقتی می خوام patch 1.6 رو نصب کنم هر چی space تو درایو c هست پر میشه و میگه درایو c جا نداری
در ضمن من دارم تو یه درایو دیگه نصبش میکنم :41: :19:
اول اکستراکتش میکنه توی درایو C بعد از اونجا نصب میکنه. دیسک کلین آپ رو اجرا کن تا توی درایو سی یه کم جا باز بشه. اگه لازم شد پی جی فایل هیدن رو هم ازش حذف کن.
asskicker56
28-02-2010, 16:27
سلام دوستان . xfire بازی رو نمی شناسه میشه منو راهنمایی کنید
مال منم همینطور لطفا راهنمایی کنید:37::42::47:
jericho-sina
07-03-2010, 23:23
دوستان معذرت میخوام ولی میشه یه دور از اول مراحل لازم برای online بازی کردن cod4 بگین؟
و در ضمن برنامه های لازم رو هم link اونا رو بزارین
مرسی
دوستان معذرت میخوام ولی میشه یه دور از اول مراحل لازم برای online بازی کردن cod4 بگین؟
و در ضمن برنامه های لازم رو هم link اونا رو بزارین
مرسی
.................................................. .................................................. .......
خوب به پست اول مراجعه کن .............سوال هم داشتی بپرس .من دارم الان بازی می کنم .......فقط یادت باشه برای آن لاین بازی کردن داخل خود بازی نرو یعنی بازی رو برای آنلاین بازی کردن اجرا نکن ( البته بعد از اینکه شماره سریال رو وارد کردی و یه پروفایل به نام خودت توی بازی ساختی دیگه نمی خواد بازی رو اجرا کنی ) ....بلکه باید از طریق نرم افزار Xfire بازی رو آن لاین بازی کنی ......
به این صورت :
تمام مراحل پست اول رو که رفتی ......نرم افزار Xfire رو بار کن و از منوی tools به قسمت option برو و از اونجا به تب game برو و در قسمت Not install game بازی رو با نرم افزار Add کن ..بعدش سمت چپ نرم افزار دوتا آیکون کامپیوتر میبینی روشون کلیک کن و به قسمت All برو و روش دوتا کلیک کن تا سرور ها رو برات لود کنه بعد روی سرور مورد نظر کلیک کن تا بازی رو برات لود و اجرا کنه.......
موفق باشی
jericho-sina
08-03-2010, 13:08
برای online بازی کردنش به چه سرویس اینترنتی با چه سرعتی نیاز دارم؟
و مثلا برای 1 ساعت بازی چقدر از حجم adsl به طور میانگین کم میشه؟
مرسی
والا من سرویس اینترنتم 128 نامحدود هستش و از اینکه چقدر کم میشه بی اطلاعم ..........ولی با 128 بدون مشکل بازی می کنم .......مگه اینکه خود سرور دچار مشکل بشه که کم و بیش پیش میاد.......
xerxes_black
10-03-2010, 00:11
بزرگترین و قوی ترین تیم cod 4 در ایران.تیم گیم نت ارام واقع در اصفهان(خانه اصفهان).برای هرگونه مسابقه با هر تیمی و از هر جای ایران اماده ایم:5:
دوستان من تازه میخوام بازی آنلاین شروع کنم ... چند تا سوال دارم ...
مهمترینش اینکه چقدر حجم از ترافیک کم میکنه بازی آنلاین Cod 4...؟؟
من بازی رو نصب کردم سریال نامبر نیمخواد فقط یه سری فایل کرک داره که باید کپی بشه...!!! نصبی نیست در حقیقت فقط یه سری فایل از حالت فشرده خارج میکنه...
amirchifekkardi
17-03-2010, 15:25
.................................................. .................................................. .......
خوب به پست اول مراجعه کن .............سوال هم داشتی بپرس .من دارم الان بازی می کنم .......فقط یادت باشه برای آن لاین بازی کردن داخل خود بازی نرو یعنی بازی رو برای آنلاین بازی کردن اجرا نکن ( البته بعد از اینکه شماره سریال رو وارد کردی و یه پروفایل به نام خودت توی بازی ساختی دیگه نمی خواد بازی رو اجرا کنی ) ....بلکه باید از طریق نرم افزار Xfire بازی رو آن لاین بازی کنی ......
به این صورت :
تمام مراحل پست اول رو که رفتی ......نرم افزار Xfire رو بار کن و از منوی tools به قسمت option برو و از اونجا به تب game برو و در قسمت Not install game بازی رو با نرم افزار Add کن ..بعدش سمت چپ نرم افزار دوتا آیکون کامپیوتر میبینی روشون کلیک کن و به قسمت All برو و روش دوتا کلیک کن تا سرور ها رو برات لود کنه بعد روی سرور مورد نظر کلیک کن تا بازی رو برات لود و اجرا کنه.......
موفق باشی
به من هی گیر میده که code داره استفاده می شه چند تا code هم عوض کردم از کجا بفهمم کدم سالمه؟
amirchifekkardi
17-03-2010, 16:04
همین الان بازی کردم اما یه error اومد گفت واسه 2 دقیقه kick شدم! چرا؟
alireza2099
26-03-2010, 11:03
یه سرور خیلی باحال کرک شده هم هست . حتما بیاین من همیشه اینجا بازی میکنم چون از سرورهای وطنی خیلی دل خوشی ندارم.
85.25.9.72:28960
CK|TDM Schlachtfeld|CK
سلام به همگی
یکی بگه چطوری میشه Cod4 آنلاین بازی کرد
من گیم نت دارم و ADSL 128 صبا دارم
ممنون
Squall Leonhart
08-04-2010, 19:26
سلام به همگی
یکی بگه چطوری میشه Cod4 آنلاین بازی کرد
من گیم نت دارم و ADSL 128 صبا دارم
ممنون
بیا این رو با حوصله بخون تا کارت راه بی افته :
بزرگترین و قوی ترین تیم cod 4 در ایران.تیم گیم نت ارام واقع در اصفهان(خانه اصفهان).برای هرگونه مسابقه با هر تیمی و از هر جای ایران اماده ایم:5:
LOL .... البته ما به همه دوستان باید احترام بگذاریم .. چون امروز خیلی دموکراسی شدم :31:
شما لینک زیر رو چک کن ! این فقط یکی از تیمهای قدیمیه COD4 هست که البته از 2 سال پیش تقریبا تا الان فعال هست :
بقیه تیم ها رو از رو اعضای همون لینک می تونید پیدا کنید ...
راستی idهای xfire بچه های تیم شما چیه ؟!:10:
worldclass
09-04-2010, 14:33
سلام
دوستان مشکل سریال رو برای join شدن به سرور ها چطور میشه حل کرد؟
بیا این رو با حوصله بخون تا کارت راه بی افته :
سلام
آقا دستت درد نکنه فقط یک چیزی :-)
لینک پچ های 1.6 و 1.7 توی این آموزش خراب بود اگه میشه پچ ها رو واسم لینک کنید ممنون
safa_enet
14-04-2010, 19:39
Salam
من همه کارش رو کردم ولی این نرم افزار XFIRE بازی COD4 من رو نمیشناسه ، ویندوز هم عوض کردم نشد. بصورت دستی یا همون Manual هم نمیشه بهش اضافه کرد. مشکل چیه ؟ برنامه دیگه ای هست که کار این رو انجام بده ؟
Squall Leonhart
15-04-2010, 16:15
سلام
آقا دستت درد نکنه فقط یک چیزی :-)
لینک پچ های 1.6 و 1.7 توی این آموزش خراب بود اگه میشه پچ ها رو واسم لینک کنید ممنون
میتونی با استفاده از خود ایکس فایر هم دانلود کنی. یا اینکه برو به سایت ایکس فایر و از اونجا دانلود کن.
با سلام........من یه مشکلی دارم
راستش بدون هیچ دستکاری اضافه با گیم رنجر خواستم آنلاین بازی کنم... پچ 1.6 و 1.7 رو دانلود کردم و اضافه کردم
یه بازی کامل هم توی یکی از روم ها انجام دادم اما الان یه چند وقتی پیغام کانکشن تایم اوت یا بیشتر وقتا این پیغام رو میده
punkbuster kicked player 'my nickname!' [for 0 minutes]
Restriction:service communication failure: pnkbstr.exe
وارد بازی میشم ولی بعد از حدود 10 تا 20 ثانیه پیغام بالا رو میده
ممنون میشم راهنمایی کنین...
alireza2099
19-04-2010, 22:35
با سلام........من یه مشکلی دارم
راستش بدون هیچ دستکاری اضافه با گیم رنجر خواستم آنلاین بازی کنم... پچ 1.6 و 1.7 رو دانلود کردم و اضافه کردم
یه بازی کامل هم توی یکی از روم ها انجام دادم اما الان یه چند وقتی پیغام کانکشن تایم اوت یا بیشتر وقتا این پیغام رو میده
punkbuster kicked player 'my nickname!' [for 0 minutes]
Restriction:service communication failure: pnkbstr.exe
وارد بازی میشم ولی بعد از حدود 10 تا 20 ثانیه پیغام بالا رو میده
ممنون میشم راهنمایی کنین...
دوست عزیز نام کاربری تو داخل بازی عوض کن .
شاید هم نوشته نشده.:46:
دوست عزیز نام کاربری تو داخل بازی عوض کن .
شاید هم نوشته نشده.:46:
تست کردم نشد ... راستش این پیغامو فقط توی روم 24 ساعته میده اما تو بقیه رومها بیشتر اوقات ایراد نمیگیره
بچه ها یبی زحمت یه چند تا سرور خوب معرفی کنید.گیر کردیم.بی سرور موندیم
آقایون کسی با گیم رنجر بازی نمیکنه؟ یه تیم تشکیل بدیم بد نیسته ها.... اروپایی ها کنترل بازی رو بدست گرفتن!
delta-pt
28-04-2010, 18:26
سلام چرا درجه ي من توي بازي كم ميشه مثلآ يه گرو هبان كامل هستم ولي وقتي خارج ميشم و دوباره ميخوام بازي كنم فقط يه حلال دارم جريان اين بازي چيه
Squall Leonhart
30-04-2010, 08:56
میشه بگی چرا از Xfire استفاده نمیکنی؟
worldpcgame
15-05-2010, 13:14
می خواهم یک مسابقه COD 4 تو گیم رنجر برگزار کنم . این مسابقه مقدماتی می باشد و جایزه ندارد و فقط تست می باشد که آیا شما واقعا ماهر هستید و توانایی بازی کردن را دارید یا نه ؟ البته من بیشتر خارجی ها رو من راحتی شکست می دهم و شما ها رو هم به راحتی خواهم برد ههههه :)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه اگر مایل به شرکت در مسابقه هستید تا 24 خردادماه فرصت دارید که نامتون رو ثبت نام کنید
برای ثبت لطفا مشخwات خود را برام بفرستین برای فرستادن مشخصات لطفا به مطالب زیر دقت کنین:
1- لطفا نام کاربری اصلی خود را که در نرم افزار Game Ranger دارین حتما ذکر کنین ،
2- لطفا نام ایمیل خود را که برای اطلاع رسانی لازم است ذکر کنین ،
3- لطفا اگر وبلاگ یا وبسایتی دارین هم نامش را ذکر کنین ،
4- در ضمن شما منو می توانین با نام Mega Lord جستجو کنین...
5- اخطار : کسانی که در هنگام بازی از چیت کد یا ترینر یا -- بازی استفده می کنند حذف و از مرحله اخراج خواهند شد.
6- بازی نیز گاهی اوقات نیز DeathMatch و یا Search and Destroy یا Free For All و یا ... خواهند شد.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
تاریخ شروع مسابقه در تاریخ 89/2/25 می باشد تا اون موقع خوتون رو تقویت کنین ببینم چی کار می کنین ؟
در ضمن لطفا مشخصاتتون رو به پست الکترونیکی Worldpcgame@gmail.com بفرستین .
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
mega lord
26-05-2010, 11:04
موافقم با نام من ok
worldpcgame
27-05-2010, 07:36
Salam
من همه کارش رو کردم ولی این نرم افزار XFIRE بازی COD4 من رو نمیشناسه ، ویندوز هم عوض کردم نشد. بصورت دستی یا همون Manual هم نمیشه بهش اضافه کرد. مشکل چیه ؟ برنامه دیگه ای هست که کار این رو انجام بده ؟
بله ، با نرم افزار Game Ranger میشه بازی کرد . و آموزشش رو در تاپیک ( تشکیل مسابقات COD 4 با ADSL ) دادن.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.