مشاهده نسخه کامل
: معرفی یک پلیر به دوستان
roger waters
19-01-2008, 19:16
سلام
میخوام یه مارک پلیر رو بهتون معرفی کنم که هم ظاهر قشنگی داره و هم کیفیت خوبی.
اسم اون transcend هستش که به نظر من از کرتیو بهتر البته باید دید نظر اهل فن و اساتید چیه. میتونید مدل های اونو در ادرس زیر ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مارو از نظرات خودتون محروم نکنید.
متشکرم
مدل خوبیه ... بالاتر از متوسط و حتی خوب ... اما دیگه به creative نمی رسه ...
roger waters
20-01-2008, 18:21
مدل خوبیه ... بالاتر از متوسط و حتی خوب ... اما دیگه به creative نمی رسه ...
چرا؟
یعنی کرتیو چه مزیتی داره که این نداره؟
چرا شما به کرتیو انقدر احترام میگذارید؟
من صرفا نظرم رو براساس تجربه گفتم ... creative مارک فوق العاده معتبرتریه نسبت به transcend ... شما اصلا فرض کن من دروغ میگم ، خودت سایت های معتبر review سخت افزار رو چک کن (مثلا Cnet) ببین اونایی که از من واردتر هستن ، چی رو توصیه می کنن .. اکثرا روی مارک هایی مثل creative - Iriver - cowon و ipod مانور میدن ... یعنی رقبای اصلی ...
مزیت مارک های معتبر ، مثل creative ، کیفیتشونه ... و این چیزیه که براحتی واسه ما قابل اندازه گیری نیست .. بله ؛ هردوشون عمر باتری شون یه مقداره تقریبا ، و یه سری امکانات مشابه دارن (اصلا فرض کن transcend ، دوبرابر امکانات داره) ، مساله اینه که کدومشون کارشون رو بهتر و با کیفیت تر انجام میدن ...ظاهرا creative ...
roger waters
21-01-2008, 16:29
من صرفا نظرم رو براساس تجربه گفتم ... creative مارک فوق العاده معتبرتریه نسبت به transcend ... شما اصلا فرض کن من دروغ میگم ، خودت سایت های معتبر review سخت افزار رو چک کن (مثلا Cnet) ببین اونایی که از من واردتر هستن ، چی رو توصیه می کنن .. اکثرا روی مارک هایی مثل creative - Iriver - cowon و ipod مانور میدن ... یعنی رقبای اصلی ...
مزیت مارک های معتبر ، مثل creative ، کیفیتشونه ... و این چیزیه که براحتی واسه ما قابل اندازه گیری نیست .. بله ؛ هردوشون عمر باتری شون یه مقداره تقریبا ، و یه سری امکانات مشابه دارن (اصلا فرض کن transcend ، دوبرابر امکانات داره) ، مساله اینه که کدومشون کارشون رو بهتر و با کیفیت تر انجام میدن ...ظاهرا creative ...
قانع شدم!!!
متشکرم!!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.