ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : معرفی یک پلیر به دوستان

roger waters
19-01-2008, 19:16
سلام
میخوام یه مارک پلیر رو بهتون معرفی کنم که هم ظاهر قشنگی داره و هم کیفیت خوبی.
اسم اون transcend هستش که به نظر من از کرتیو بهتر البته باید دید نظر اهل فن و اساتید چیه. میتونید مدل های اونو در ادرس زیر ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مارو از نظرات خودتون محروم نکنید.
متشکرم

seymour
19-01-2008, 19:23
مدل خوبیه ... بالاتر از متوسط و حتی خوب ... اما دیگه به creative نمی رسه ...

roger waters
20-01-2008, 18:21
مدل خوبیه ... بالاتر از متوسط و حتی خوب ... اما دیگه به creative نمی رسه ...
چرا؟
یعنی کرتیو چه مزیتی داره که این نداره؟
چرا شما به کرتیو انقدر احترام میگذارید؟

seymour
20-01-2008, 19:55
من صرفا نظرم رو براساس تجربه گفتم ... creative مارک فوق العاده معتبرتریه نسبت به transcend ... شما اصلا فرض کن من دروغ میگم ، خودت سایت های معتبر review سخت افزار رو چک کن (مثلا Cnet) ببین اونایی که از من واردتر هستن ، چی رو توصیه می کنن .. اکثرا روی مارک هایی مثل creative - Iriver - cowon و ipod مانور میدن ... یعنی رقبای اصلی ...

مزیت مارک های معتبر ، مثل creative ، کیفیتشونه ... و این چیزیه که براحتی واسه ما قابل اندازه گیری نیست .. بله ؛ هردوشون عمر باتری شون یه مقداره تقریبا ، و یه سری امکانات مشابه دارن (اصلا فرض کن transcend ، دوبرابر امکانات داره) ، مساله اینه که کدومشون کارشون رو بهتر و با کیفیت تر انجام میدن ...ظاهرا creative ...

roger waters
21-01-2008, 16:29
من صرفا نظرم رو براساس تجربه گفتم ... creative مارک فوق العاده معتبرتریه نسبت به transcend ... شما اصلا فرض کن من دروغ میگم ، خودت سایت های معتبر review سخت افزار رو چک کن (مثلا Cnet) ببین اونایی که از من واردتر هستن ، چی رو توصیه می کنن .. اکثرا روی مارک هایی مثل creative - Iriver - cowon و ipod مانور میدن ... یعنی رقبای اصلی ...

مزیت مارک های معتبر ، مثل creative ، کیفیتشونه ... و این چیزیه که براحتی واسه ما قابل اندازه گیری نیست .. بله ؛ هردوشون عمر باتری شون یه مقداره تقریبا ، و یه سری امکانات مشابه دارن (اصلا فرض کن transcend ، دوبرابر امکانات داره) ، مساله اینه که کدومشون کارشون رو بهتر و با کیفیت تر انجام میدن ...ظاهرا creative ...
قانع شدم!!!
متشکرم!!!