مشاهده نسخه کامل
: بوت کردن از روی یه کامپیوتر دیگه!
سلام!
خواستم ببینم راهس هست که بشه کامپیوتر را از روی ویندوز یه کامپیوتر دیگه بوت کرد؟
آخه من یه لپ تاپ داشتم کهع مشکل براش پیش اومد ، برای همین دیگه ندارمش ، ولی هاردش را برداشتم و الان میتونم از طریق بو اس بی بهش دسترسی داشته باشم
الان میخوام روی کامپوتر جدیدم ، همون ویندور کامپیوتر قبلیم را بالا بیارم تا از برنامه هام بک آپ بگیرم
امتحان کردم که توی ستینگ کامپیوتر ؛ بوت را روی یو اس بی قرار بدم . ولی اینجوری ویندوز میاد بالا ، ولی به محض اینکه به صفحه ولکام ویندوز میرسه(قسمت پسورد ها و نام کاربری ) رست میشه کامپیوتر .
سیف مود را هم امتحان کردم ولی تاثیری نداشت!
ممنون
سلام عزیزم
همچین کاری نمیشه به دلیل اختلاف سخت افزارها
شما میتونی هاردت دومت رو به عنوان usb و یه حافظه جانبی وصل سیستم کنی و اطلاعاتتت رو ورداری
موفق باشی عزیزم
Angel Of Darkness
19-01-2008, 18:36
winxp عزیز به نظر شما در حالت Safemode نمیشه این کار انجام داد ؟
winxp عزیز به نظر شما در حالت Safemode نمیشه این کار انجام داد ؟
سلام
نه نمیشه
:11:
ممنون
safe mode را راستش امتحان کردم ولی نشد
میگما ولی باید راحی باشه ، مقه ویندوز لایو هایی که اجرا میشن روی کامپیوتر . اونام تنظیم شدن که بشناسن سخت افزار ها رو
راستی راحی نیست که اون ویندوز را داخل خود ویندوز اصلی بالا آورد؟ برنامه ای چیزی؟ شبیه همون ویندوز لایو ها!
ممنون
سلام پرنس جان
شما میخوای چه فایلی رو از تو اون هاردت برداری ؟
آخه بعضی از برنامه ها را داشتن فایلهاشون کافی نیست و نمیشه توی برنامه جدید ازشون استفاده کرد ، یعنی خود برنامه باید از اطلاعاتش بک آپ بگیره تا بشه توی یه کامپیوتر دیگه ازش استفاده کرد
مفلا فایلهای توی نوکیا لایف بلاگ را میتونم بردارم خودم ، ولی اینجوری تاریخها و فرستنده های اس ام اس ها و تگ ها و اینها از بین میره ، یا مثلا مایکروسافت مانی[/b]
به نظر من بر روی همون هارد لپ تاپ که ریست میشه اگه بتونی دوباره ویندوز نصب کنی و در مرحله ی نصب تعمیر (repair) رو انتخاب کنی مشکل سخت افزار و بالا نیومدن حل میشه, چون ویندوز درایورهای سخت افزار جدید رو نصب میکنه.
البته مطمئن نیستم به درستی انجام بشه.یه وقت همه چیز رو به هم نریزی بندازی گردن ما :)
دوستان متخصص نظر بدن
آخه مشکل این نیست که نمیشه ویندوز نصب کرد
مشکل اینه که ویندوز اصلا بالا نمیاد که من بتونم تعمیر ش کنم!
نمیدونم! شاید من بد متوجه شدم
ممنون در هر صورت ;)
به نظر من بر روی همون هارد لپ تاپ که ریست میشه اگه بتونی دوباره ویندوز نصب کنی و در مرحله ی نصب تعمیر (repair) رو انتخاب کنی مشکل سخت افزار و بالا نیومدن حل میشه, چون ویندوز درایورهای سخت افزار جدید رو نصب میکنه.
البته مطمئن نیستم به درستی انجام بشه.یه وقت همه چیز رو به هم نریزی بندازی گردن ما :)
دوستان متخصص نظر بدن
والا اینم نظر خوبیه ولی ریسکش بالاست :5:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.