مشاهده نسخه کامل
: AlphaControls 5.36
NoneForce
18-01-2008, 12:19
سلام
مجموعه اي از كامپوننت ها
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اطلاعات بيشتر :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لينك دريافت : (به همراه سورس)
حجم : 2 مگابايت
توجه : روي دلفي نبايد كامپوننت AppControl نصب باشد تا بتوانيد اين كامپوننت را نصب كنيد.
با تشكر از romixery
romixery
18-01-2008, 14:10
سلام
نانفورس جان تشكر از كامپوننتي كه گزاشتين ولي هر دو نسخه اي كه در سايت گزاشتين يه مشكلي داره. اونم اينكه هر كامپوننتي رو كه روي فرم مي زاري وقتي ميخواي برنامه رو اجرا كني ارروري به شكل زير از يكي از يونيتهاي مورد استفاده كامپوننت مي گيره:
حالا چي كار كنم؟ ممنون ميشم نسخه درستش رو بزارين. شما نصب كنيد ببينين مي تونيد مشكلش رو رفع كنيد؟
باي
NoneForce
18-01-2008, 14:48
سلام
نانفورس جان تشكر از كامپوننتي كه گزاشتين ولي هر دو نسخه اي كه در سايت گزاشتين يه مشكلي داره. اونم اينكه هر كامپوننتي رو كه روي فرم مي زاري وقتي ميخواي برنامه رو اجرا كني ارروري به شكل زير از يكي از يونيتهاي مورد استفاده كامپوننت مي گيره:
حالا چي كار كنم؟ ممنون ميشم نسخه درستش رو بزارين. شما نصب كنيد ببينين مي تونيد مشكلش رو رفع كنيد؟
باي
سلام
يه جايي توي كدتون اينها را تعريف كنيد :
اين توابع داخل acUtils.pas تعريف شده اند. اين فايل را به Uses اضافه كنيد.
romixery
21-01-2008, 13:30
سلام
نانفورس جان تغييراتي كه شما گفتين انجام دادم و مشكل ارورر از اون توابع حل شد.
ولي از دو تا تابع ديگه هم همون ارورر رو مي گيره. توابع : Wordcount و تابع ExtractWord. اين توابع كجا تعريف شدن؟
فكر كنم اگه اين دوتا رو درست كنيم ديگه حله.
NoneForce
21-01-2008, 13:58
سلام
نانفورس جان تغييراتي كه شما گفتين انجام دادم و مشكل ارورر از اون توابع حل شد.
ولي از دو تا تابع ديگه هم همون ارورر رو مي گيره. توابع : Wordcount و تابع ExtractWord. اين توابع كجا تعريف شدن؟
فكر كنم اگه اين دوتا رو درست كنيم ديگه حله.
سلام
داخل پست بالا ذكر كردم : acUtils.pas
romixery
22-01-2008, 19:37
سلام
داخل پست بالا ذكر كردم : acUtils.pas
سلام بر نانفورس جان عزيزم
منم توي پستم گفتم كه تمام مراحلي رو كه گفتين رو انجام دادم. acUtils رو هم اضافه كردم. ولي درست نشد. اگر الان هم از توابع widthof و Heightof ارورر نمي گيره به خاطره اينه كه من همون توابعي رو كه دادين رو توي يونيت تعريف كردم. توي يونيت acUtils من تابعي به نام widthof, Heighof,Wordcount نيست. براي همين ارورر مي گيره. اگه ميشه متن تابع wordCount و ExtractWord رو بزارين ممنون ميشم. يا لا اقل فايل acUtilse خودتون رو برام آپلود كنيد. تا بريزم جاي اين يكي.
بازم تشكر ازتون.
موفق باشين
afshinaghasi
22-01-2008, 23:10
مرسی دستت درد نکنه خیلی باحال بود
NoneForce
23-01-2008, 09:50
سلام بر نانفورس جان عزيزم
منم توي پستم گفتم كه تمام مراحلي رو كه گفتين رو انجام دادم. acUtils رو هم اضافه كردم. ولي درست نشد. اگر الان هم از توابع widthof و Heightof ارورر نمي گيره به خاطره اينه كه من همون توابعي رو كه دادين رو توي يونيت تعريف كردم. توي يونيت acUtils من تابعي به نام widthof, Heighof,Wordcount نيست. براي همين ارورر مي گيره. اگه ميشه متن تابع wordCount و ExtractWord رو بزارين ممنون ميشم. يا لا اقل فايل acUtilse خودتون رو برام آپلود كنيد. تا بريزم جاي اين يكي.
بازم تشكر ازتون.
موفق باشين
سلام
romixery
24-01-2008, 12:51
سلام
خيلي ممنون نانفورس جان. خيلي ممنون.
ولي اشكالش رو فهميدم. من روي دلفي خودم كامپوننت AppControl هم نصب كرده بودم. كه اتفاقاً اون هم يونيتي به نام acUtils داشت. لذا كامپوننتها Alpha هم از اون استفاده مي كردن. Appcontrol رو كه پاك كردم درست شد. بازم ممنون نانفورس جان. بهتره به پست اولتون اين رو هم اضافه كنيد كه: روي دلفي نبايد كامپوننت AppControl نصب باشد تا بتوانيد اين كامپوننت را نصب كنيد.
موفق باشين
باي
حذف شد:41::41::41::41::41::41:
NoneForce
24-01-2008, 13:10
با تشکر از NoneForce عزیز
می خواستم اگر ممکنه نسخه کامل کامپوننت TMSToolbars رو بگذارید برای دلفی 2007
خیلی متشکرم
سلام
اين موضوع چه ربطي به اين پست دارد؟!
afshinaghasi
24-01-2008, 13:31
دستت درد نکنه عجب کامپوننت باهالی بود واسه بهتر عمل کردنش من رفتم تو منوی tools/envornment option/library و اونجا بهش مسیر دادم دیگه ارور نداد و داره خیلی توپ کار میکنه دستت درد نکنه nonforce
fire-wizard
05-03-2008, 01:41
دوستان هیچ راهی وجود نداره که همراه با App Control این مجموعه هم نصب کرد ؟؟؟؟؟
romixery
05-03-2008, 19:31
خير مگه اينكه نام چندين يونيت مشترك رو عوض كني كه كار مشكليه و آخرش هم چي از آب در بياد خدا مي دونه.
mojtaba-design
08-03-2008, 07:24
حخواهش ميكنم تو يه جا ديگه آپ كن ، اين ريپايدر اخه چي داره كه همه اونجا آپ ميكنيد.
NoneForce
08-03-2008, 11:00
حخواهش ميكنم تو يه جا ديگه آپ كن ، اين ريپايدر اخه چي داره كه همه اونجا آپ ميكنيد.
سلام
سرعت، امنيت، پوينت.
F A R H A D
09-03-2008, 08:26
پوينت
اصل مطلب همين بود
دوستاني كه لطف مي كنند و ابزار چندين دلاري رو به صورت مجاني قرار ميدن، بايد يه نفعي از اين كار ببرند ديگه
NoneForce
10-05-2008, 12:13
سلام
AlphaControls 5.45b
لينك دريافت :
NoneForce
20-05-2008, 08:35
سلام
AlphaControls 5.46b
لينك دريافت :
romixery
20-05-2008, 08:52
ممنون نانفورس جان.
Password داره. پسوردش چيه؟
بازم ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.