PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دو رم در کنار هم؟

Parsester
17-01-2008, 21:54
من در حال حاضر یک رم کینگ استون 256 مگ با باس 333 دارم می خواستم یک رم جدید یک گیگ بخرم اما مثل این که رم DDR1 گران تر از رم DDR2 هست.حالا می خواستم بدونم می تونم یک رم Apcer که DDR1 و 512 مگ با باس 400 هست رو بخرم و بزارم کنار رم قدیمیم. آیا کار می کنه؟ یا در حالت دیگه آیا من می تونم یه رم یک گیگ رو با مشخصات قبلی در کنار رم 256 قبلیم قرار بدم.آیا جواب می ده. من چند روز پیش یک رم 256 مگ کینگ مکس با باس 400 رو گذاشتم کنار رم خودم جواب داد. مادر برد من MSI PX8 Neo-V P4X533 هست که توی دفترچه اش نوشته تا 2 گیگ رو می تونه ساپورت کنه ولی نمی دونم تا چه میزان باسی رو پشتیبانی می کنه ؟ ممنون می شم از پاسختون.

musa
26-01-2008, 23:08
مين شما مموري باس 400 رو ساپورت ميكنه و ميتونيد روي هر اسلات هم 1 گيگ رم بزاريد .
اگر مموري ها يكي باشن بهتره ولي اگر هم يكي نباشن موردي پيش نمياد .

rasool1
27-01-2008, 09:09
سلام دوست عزیز مادر برد شما از جمله مادربرد هایی است که رمهای خاصی روی اون سوار میشه توی خرید دقت کن رم حتما اصل باشه apcer که نوشته بودی بد نیست البته اگه اصلش باشه یا علی

Parsester
28-01-2008, 16:17
خیلی ممنون.
پس musa جان من نمی تونم رمی با باس بالای 400 بخرم.؟
می تونم از شما بخوام یه رم خوب به من معرفی کنید.واقعا رم فعلیم خیلی باهام کنار اومد و هنوز هم با این که جدیدا کم میاره و بعضی جاها سیستم هنگ می کنه ولی بد نیست.اما من می خواستم یه رمی داشته باشم که اگر خواستم ویندوز ویستا نصب کنم سرعت سیستم مثل لاکپشت کند نباشه و برنامه ها روان اجرا بشن.و در زمان کار با نرم افزاری مثل Ulead Video Studio قفل نکنه.لازم می دونم بگم که من از کارت --- استفاده می کنم و تازگی ها زمان داونلود آفلاین سیستم قفل می کنه.
ممنون می شم اگه یه رم با ظرفیت و باس و برند خوب بهم معرفی کنید.

Actros
28-01-2008, 19:20
رمهای ddr نسبت به قیمت اصلا نمیارزن
شما میتونی kingston یا apacer بگیری
فقط اگه kingston گرفتی چیپ hinix بگیر .