PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با یک ویروس خطرناک درایو ویندوز فرمت کردم ولی بازم هست

amin2000
17-01-2008, 21:22
سلام دوستانه عزیز تو رو خدا کمک کنید من رو من تو یه درد سر بزرگ افتادم که یه ویرووس امده تو سیستم من و سیستم رو خیلی کند کرده و من یک بار درایو ویندوز را فرمت کردم ولی بازم هست و من رو عصبی کرده و هر وقت مشکل کندیه سیستم پیش میومد با یه فرمت درایو ویندوز حل میشد ولی نمیدونم چرا حالا با اینکه یه بار ویندوز رو فرمت کردم بازم ویروس هست و سیستم کنده تقاضای کمک فوری دارم دوستان به دادم برسید ممنون از همگی

Angel Of Darkness
17-01-2008, 21:30
معلومه که ویروسش احمق نیست و میدونه خودش باید یه جایی کپی کنه که به این آسونیا قابل چشم پوشی نباشه شما یه آنتی ویروس خوب مثل کسپر بگیر و به روزش کن و بعد تمام درایوا رو اسکن کن
تا حا لا هم خوش شانس بودی که با ویندوز عوض کردن مشکلت حل میشد یا شاید ویروس بود تو خبر نداشتی در ضمن اگر ویروسش خیلی چت باشه ممکن نذاره آنی ویروس نصب شه
با این حال موفق باشی

rezaete
17-01-2008, 21:37
وقتی که کاسپراسکای رو نصب کردی یادت باشه حتما آپدیت بشه . در ضمن اگراسم ویروس رو میدونی بنویس . بهتر میشه بهت کمک کرد .

EHSANRF
17-01-2008, 21:58
دوست عزیز وقتی درایوهات رو فرمت کردی مستقیم روشون دابل کلیک نکن! راست کلیک کن بعد اوپن.

شما باید درایواتونو فرمت کنین بعد از کسپر یا نود32 استفاده کنی! فقط بالایی یادت نره!

amin2000
17-01-2008, 22:22
دوستان ممنون از کمکاتون . من وقتی ویندوز رو عوض کردم به محض اینکه وارد ویندوز جدید شدم و بدون اینکه جایی کلیک کنم همونطور کند بود انگار اصلا ویندوز عوض نکردم و از دوستان متخصص در این امر میخوام که کمکم کنن و دوستان اگه میدونن چنین ویروسایی کجای ویندوز مخفی میشن بگن من برم حذفش کنم معمولا دوستان ویروس نویس این چیزا رو خوب بلدن دوستان کمک کنید ممنونمم

shahinfarasystem
17-01-2008, 22:29
سلام دوستانه عزیز تو رو خدا کمک کنید من رو من تو یه درد سر بزرگ افتادم که یه ویرووس امده تو سیستم من و سیستم رو خیلی کند کرده و من یک بار درایو ویندوز را فرمت کردم ولی بازم هست و من رو عصبی کرده و هر وقت مشکل کندیه سیستم پیش میومد با یه فرمت درایو ویندوز حل میشد ولی نمیدونم چرا حالا با اینکه یه بار ویندوز رو فرمت کردم بازم ویروس هست و سیستم کنده تقاضای کمک فوری دارم دوستان به دادم برسید ممنون از همگی

سلام عزيز

برو توي Dos دستور زير رو وارد كن

format c:\ / MBR

حال با يكي دوتا فاصله اين ورو اون ور

اين دستور محل خوندن سكتور ايتدايي براي بالا اومدن ويندوزت رو دوباره بازنويسي مي كنه

mahdi7610
17-01-2008, 23:38

سلام دوست عزیزمن پارتیشن بندی مجدد را برات پیشنهاد می کنم به خاطر این که بسیاری از ویروس های خطرناک در قسمت MBR ذخیره می شوند . بنابراین با نصب مجدد ویندوز مشکل رفع نخواهد شد .سربلند باشید .

omid.sarmad
18-01-2008, 00:57

سلام.دوست عزیز یه کوچولو صبر کن قراره یه نرم افزار توپ برای از بین بردن ویروس به دستم برسه.
بگیرم سریع آپش می کنم.جالب اینه که طرف میگه آنتی ویروس نیست،پس چیه خدا عالم است بر حال بندگان.

amin2000
18-01-2008, 01:37
سلام عزيز

برو توي Dos دستور زير رو وارد كن

format c:\ / MBR

حال با يكي دوتا فاصله اين ورو اون ور

اين دستور محل خوندن سكتور ايتدايي براي بالا اومدن ويندوزت رو دوباره بازنويسي مي كنه

درست متوجه منظورتون نشدم لطفا مبتدیانه توضیح بدین ممنون میشم !!!

amin2000
18-01-2008, 01:39
سلام دوست عزیزمن پارتیشن بندی مجدد را برات پیشنهاد می کنم به خاطر این که بسیاری از ویروس های خطرناک در قسمت MBR ذخیره می شوند . بنابراین با نصب مجدد ویندوز مشکل رفع نخواهد شد .سربلند باشید .

میشه لطف کنید بگین قسمت MBR ویندوز کجاست ؟

shahinfarasystem
18-01-2008, 16:46
میشه لطف کنید بگین قسمت MBR ویندوز کجاست ؟

سلام

MBR مخفف Master boot record هستش كه توي درايو ويندوزوت به قولي قرار مي گيره و شروع بالا آمدن ويندوز بعد از بايوس از اين قسمت ادامه پيدا مي كنه

اين سكتور موقع فرمت معمولي از بين نمي ره يعني محتوياتش تغييري نمي كنه

با اين دستوري كه بهت گفتم اين سكتور كه بعضي از ويروس ها كه يه خرده حرفه اي تر نوشته شده اند و توي اين قسمت جا گرفته اند پاك شده و دوباره سكتور مربوطه بازنويسي مي شه

اگه درست شد به ما هم خبر بده.......:11:

omid.sarmad
18-01-2008, 23:29
سلام.دوستانی که هنوز مشکل دارند به این پست مراجعه کنند.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Arashdn
19-01-2008, 09:03
تو رو خدا یه ذره آسونتر توضیح بدید ما بیسوادا هم بفهمیم

shahinfarasystem
20-01-2008, 23:36
تو رو خدا یه ذره آسونتر توضیح بدید ما بیسوادا هم بفهمیم

عزيز جان با من هستي

كجاشو نفهميدي توضيح بدم؟؟؟:10: