ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : sql server 2000 در سی شارپ

totia_yalda
17-01-2008, 16:08
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز و تسلیت ایام عزاداری سید و سالار شهیدانغرض از مزاحمت اینکه می خواستم بگم این لینکه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید از طرفه Majid-Sharp==Soltanisoft--------->True (09-05-2007, 01:45 PM) فرستاده شد خیلی به دردم خورد.می خواستم از آقا مجید که این مثال رو فرستادند تشکر کنم و این که دمش گرم (ببخشید از این که محاوره ای صحبت می کنم) هیچ کتابی از visual c#.net در مورد نحوه ی اتصال به بانک نتونست به اندازه ی این مثال برام مفید باشه.خیلی خیلی ممنونم.من نتونستم ادامه ی صفحه ی مربوط به این لینک پاسخ بدهم این بود که به صورت یه موضوع جدید جواب دادم اگه آقا مجید این پاسخ منو دریافت کردند می خواستم یه خواهشی داشته باشم البته اگه میشه واین که برای اون مثا ل حذف و آپدیتش(یه Button Delete که امکان حذف یه رکورد رو از جداول SQL Server 2000 با سی شارپ فراهم کنه و همچنین Button Update که امکان ویرایش تو رکوردهای جدول رو داشته باشه) رو هم اگه مثالشو به همون صورت لینک بذارند که دیگه واقعا شرمندمون کردن.منتظر جوابتون هستم.شب و روزتون خوش وموفق باشید.

totia_yalda
24-01-2008, 11:30
سلام چطوری میتونم یه برنامه ی نوشته شده با c# و sql server 2000 رو تو یه سیستم دیگه run کنم.
Connection database ارور میده.یعنی اون فرمی که توش datagrid داره که به جداولم وصله تو کانکشن مشکل داره و زمان load شدن فرم error میده.اگه میتونید کمکم کنید با تشکر.

totia_yalda
24-01-2008, 11:31
سلام.
بابا کسی نیست جواب سوالای منو بده.

Ultimator
26-01-2008, 12:48
اولن شما بهتره سوال رو تو عنوان تاپيک بنويسين نه اينکه تو عنوان تشکر کنيد بعد سوال بپرسيد
اينکه کسی جواب نداده به خاطر اينه که احتمالا کسی سوال رو نديده منم اتفاقی ديدم

در مورد سوالتون خب معلومه Connection string هر سيستم ممکنه با بقيه فرق کنه یعنی database name uid و pass دیتابیس sql server 2000 سیستم دوم با سیستم شما فرق داشته باشه اون باید اصلاح شه

.

manibaharlou
14-09-2008, 12:02
سلام چطوری میتونم یه برنامه ی نوشته شده با c# و sql server 2000 رو تو یه سیستم دیگه run کنم.
Connection database ارور میده.یعنی اون فرمی که توش datagrid داره که به جداولم وصله تو کانکشن مشکل داره و زمان load شدن فرم error میده.اگه میتونید کمکم کنید با تشکر.

من هم همين مشكل رو دارم كمكم كنيد

_H2_
14-09-2008, 22:17
سلام
شما از هر دیتابیسی استفاده کنید، باید در زمان نصب برنامه در رایانه جدید حداقل دیتابیستان را attach کنید.

من پیشنهادم را برای sqlserver2000 در تاپیک زیر مطرح کردم و لینکهای توضیحات تکمیلی تحت نسخه 2005 و 2008 را هم داده ام.
forum.p30world.com/showthread.php?t=261050