PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : همه پرسی: در مواقع گوش دادن به موسیقی در اکثر موارد به چه نکاتی دقت دارید؟

DaRiOuShJh
17-01-2008, 13:23
دوستان خسته نباشید
در مواقعی که music در هر سبکی که دوست دارید گوش میدید کدومیک از موارده زیر رو بیشتر مده نظر دارید؟

1. فقط موزیک (موسیقی)
2. فقط لیریک (متن ترانه)
3. بستگی به شرایط هر دو
4.هیچ کدام! صرفا برایه پر کردنه فضا

بدیهی است که گزینه 3 در شرایطه مختلف و بستگی به زبان، سبک و ... ممکنه تغییر کنه:46:

Creeping Death
17-01-2008, 16:57
والا ما که گزینه ای در نظر سنجی ندیدیم ...

miss_ava7
17-01-2008, 17:08
فقط حسی که آهنگ و صدای خواننده بهم میده مهمه
اصلا به لیریک دقت نمی کنم.واسم مهم نیست خواننده به چه زبونی شعرو میخونه چون اگه خواننده خوب باشه با لحن صداش میفهمونه که درباره چی داره حرف میزنه.
صدای سازها هم خیلی مهمن مثلا پیانو خیلی روم تاثیر میذاره.

DaRiOuShJh
17-01-2008, 20:11
والا ما که گزینه ای در نظر سنجی ندیدیم ...

اصلا به لیریک دقت نمی کنم.واسم مهم نیست خواننده به چه زبونی شعرو میخونه چون اگه خواننده خوب باشه با لحن صداش میفهمونه که درباره چی داره حرف میزنه.

دوستان خسته نباشید
در مواقعی که music در هر سبکی که دوست دارید گوش میدید کدومیک از موارده نظرسنجی رو بیشتر مده نظر دارید؟

اگر خواستید مقداری هم توضیح بدید:46:

Sorry![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که انصراف رو زدم پس چرا این تاپیک درست شد!!!؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در اولین فرصت پشته اول رو درست میکنم!
چه کار کنیم دیگه جلویه کاره انجام شده قرار گرفتیم!!!:11:

DaRiOuShJh
18-01-2008, 15:29
پسته اول آپدیت شد....

miss_ava7
19-01-2008, 13:57
گزینه یک:موسیقی

moein_drj
19-01-2008, 15:13
به قول خودت : هه هه هه.....

حداقل 4 تا گزینه یا زیر گزینه (!) ی دیگه هم میزاشتی. مثلا من در زمینه موسیقی به ملودی و گیتار ریتم بیشتر توجه میکنم.

لیریک هم که .......حالا....

ولی در کل به گزینه اول بیشتر توجه میکنم.

ولی خوب مثلا باب دیلن مبخوای گوش بدی بدون توجه به لیریک فایده نداره....

Doyenfery
19-01-2008, 20:38
من اکه با آهنگ حال کنم علاوه بر شعر (اگه انگلیسی یا فارسی باشه ) به تک تک ساز های بکاررفته تو اون توجه می کنم .. مثل : لید - بیس - پیانو - ویولون ، ویولون سل و ....

Hectorist
19-01-2008, 20:48
من کلا نظر خاصی ندارم ، فقط همون وقتش رو اگه یه خورده اضافه نمایند خوبه ، فرهاد جان کجایی آقا ؟؟؟ توجه کن دوتاییمون تو تایپیک این داریوشه هستیم. اما جدا از شوخی من موسیقی رو تو خواب هم گوش میدم. زندگی بدون موسیقی یعنی Imperceptible Dead !!! ( چه واژه ای ساختم !!! )

a vampire
19-01-2008, 21:26
خوب هر کسی هر آهنگی رو که گوش میده موزیک خیلی براش مهم هست
اما من خودم به شخصه لیریک هم برام مهمه
و گزینه 3 رو انتخاب میکنم

Metalzadeh
20-01-2008, 01:36
سلام داریوش جان
چطوری پسر ؟
من هم به تزتین اول موزیک و بعد لیریک برام مهمه ;)
خوش باشی

DaRiOuShJh
20-01-2008, 01:53
به قول خودت : هه هه هه.....

حداقل 4 تا گزینه یا زیر گزینه (!) ی دیگه هم میزاشتی. مثلا من در زمینه موسیقی به ملودی و گیتار ریتم بیشتر توجه میکنم.

لیریک هم که .......حالا....

ولی در کل به گزینه اول بیشتر توجه میکنم.

ولی خوب مثلا باب دیلن مبخوای گوش بدی بدون توجه به لیریک فایده نداره....

ممنون
اصولا من سعی میکنم نظرسنجی ها و این جور چیزا رو طوری بدم که موضوع باز باشه
یعنی کاربر خودش چیزی خواست اضافه کنه!
مثلا فقط یه تیک نزنه و تمام:46:

من اکه با آهنگ حال کنم علاوه بر شعر (اگه انگلیسی یا فارسی باشه ) به تک تک ساز های بکاررفته تو اون توجه می کنم .. مثل : لید - بیس - پیانو - ویولون ، ویولون سل و ....

به به به
منم از فردا مثله شما میشم فرهاد جان!
فقط من اصلا دسترسی به اینترنت ندارم!:31:

من کلا نظر خاصی ندارم ، فقط همون وقتش رو اگه یه خورده اضافه نمایند خوبه ، فرهاد جان کجایی آقا ؟؟؟ توجه کن دوتاییمون تو تایپیک این داریوشه هستیم. اما جدا از شوخی من موسیقی رو تو خواب هم گوش میدم. زندگی بدون موسیقی یعنی Imperceptible Dead !!! ( چه واژه ای ساختم !!! )

:20:چه کنیم دیگه

سلام داریوش جان
چطوری پسر ؟
من هم به تزتین اول موزیک و بعد لیریک برام مهمه ;)
خوش باشی

:10:مرسی
پدرام جان شما هم شدید کم پیدایی ها
منم رفتم تا یکی دوهفته دیگه
see you:11:

mani_2004_2006
20-01-2008, 01:59
4.هیچ کدام! صرفا برایه پر کردنه فضا

Doyenfery
21-01-2008, 00:22
به به به
منم از فردا مثله شما میشم فرهاد جان!
فقط من اصلا دسترسی به اینترنت ندارم!:31:

see you:11:

به قول خودت : هه هه هه کور خوندی
من که منتقل شدم به یه پادگان 10 کیلومتری ِ خونمون :21:
از این به بعد من می شم داوود جان ! :27:

techno
21-01-2008, 00:44
اول کیفیت موزیک و بعد لیریک.

powerslave
31-01-2008, 18:29
باید اول اون موسیقی ارزش داشته باشه. و این مطلب هم برای کسایی که موسیقی رو میشناسن بعد از یک یا دو بار گوش کردن مشخص میشه.
بعدش خوب هر کسی یه سری علایقی داره. و مثلاً از یه آلبوم شاید 1-2 تا آهنگهاش منو جذب کنه.

پس در مرحله اول ملودی. بعد مفهوم آهنگ.بعد احساس وکالیست. بعدش اینکه اون ملودی با چه سازهایی پیاده شدن. من عادت دارم آهنگ هایی رو که خوشم میاد بارها گوش کنم تا در هر بار گوش کردن بتونم به لاین یک ساز دقت کنم.

یه مثال کوچولو میزنم:

تو آلبوم 1996 Richard Wright (کیبوردیست Pink Floyd) یعنی Broken China یه آهنگ هست به اسم Breakthrough که یک خانم اونو میخونه.همین آهنگ رو در کنسرت سال 2002 در رابرت هال لندن David Gilmour ، دوباره اجرا کردن. یعنی خود Richard Wright خونده و David Gilmour واسش یه سولو اضافه کرده که در اصل بر اساس یه سولوی کوچولو هست که در آهنگ اصلی توسط گیتار آکوستیک اجرا شده. اما این دو اجرا غیر قابل مقایسه هستند.

نمیدونمتونستم منظورم رو برسونم یا نه !

Kasra 91
31-01-2008, 19:36
منم درست همینطوریم
لیریک کیلویی چند؟:27:

nist engar2
31-01-2008, 21:38
منم میگم فقط خود موزیک لیریک تنی چنده (اصلا خود خواننده بعضی وقتا اگه نباشه بهتره ) موسیقی بدون کلام رو عشق است

Gita
31-01-2008, 21:46
هم موسیقی و هم lyrics
اما خود موسیقی برام ارجحیت داره. اگه ملودی برام جالب باشه اونوقته که به متن آهنگ دقت میکنم.

farmanfarma
01-02-2008, 01:53
به نظر من ملودي ، ليريك و صداي خواننده 3 عنصر مهم آهنگ .

هر كدوم قوي تر باشه ميتونه ضعف بقيه رو هم پوشش بده .

گاهي وقته رمز موفقيت يه آ هنگ ترانشه . يا حتي بعضي وقتها صدا انقدر شنونده رو جذب ميكنه كه شايد متوجه ملودي و ترانه نشي

Doyenfery
02-02-2008, 14:42
به نظر من ملودي ، ليريك و صداي خواننده 3 عنصر مهم آهنگ .

هر كدوم قوي تر باشه ميتونه ضعف بقيه رو هم پوشش بده .
گاهي وقته رمز موفقيت يه آ هنگ ترانشه . يا حتي بعضي وقتها صدا انقدر شنونده رو جذب ميكنه كه شايد متوجه ملودي و ترانه نشي

این درست ولی اگه مثلا اگه آکورد های یه آهنگ اشتباه باشه گند می زنه به این سه تایی که شما گفتید .

FLOWERWILD
03-02-2008, 21:27
آهنگ و متن هردو اگه باهم مچ نشن جالب نيست

paranoid_android
08-02-2008, 02:24
style>lyric>melody>musicians>singer or vocal

milad_Z
01-03-2008, 13:22
آهنگ و متن هردو اگه باهم مچ نشن جالب نيست
دقیقاً ...البته گزینه 4 هم بعضی وقتها درسته

symk
07-03-2008, 00:00
همه گزینه ها درسته ولی خوب جمله بتهوون رو که میگه " آنجا که زبان از سخن می ایستد موسیقی آغاز می شود " رو فراموش نکنید . تعریف موسیقی با ترانه یه خورده فرق داره .

sepid12ir
11-03-2008, 23:09
آهنگ و متن هردو ولی بعضی اوقات آهنگ انقدر قشنگه که زیاد به متن فکر نمیکنی و بلعکس، ممکنه لایریک انقدر قشنگ باشه که آهنگ زیاد به چشم نیاد

moein_drj
11-03-2008, 23:28
وای نمیدونم چرا جدیدن همش حواسم میره طرف گیتار بیس ؟ عجیبه...
واقعا خوبش خیلی به آهنگ کلاس میده...

eAmin
13-03-2008, 02:44
سلام.

همون گزینه ی 3...

DariushGreat
26-03-2014, 16:14
من خیلی به آلات موسیقی و نحوه نواختنشون دقت می کنم. بعد این که تونستم هماهنگ بشم باهاشون، آلات دیگه رو جایگزین می کنم و صدای متفاوت رو توی ذهنم تجسم می کنم. در کل آهنگ رو در ذهنم بازسازی می کنم. میدونم دیوونگیه ولی من عاشق این کارم... :n29:

eman619rv
28-03-2014, 01:35
من خیلی به آلات موسیقی و نحوه نواختنشون دقت می کنم. بعد این که تونستم هماهنگ بشم باهاشون، آلات دیگه رو جایگزین می کنم و صدای متفاوت رو توی ذهنم تجسم می کنم. در کل آهنگ رو در ذهنم بازسازی می کنم. میدونم دیوونگیه ولی من عاشق این کارم... :n29:

داداش یه 10 روز صبر میکردی میذاشتی جشن 6 سالگی خاک خوردن تاپیک رو دوره همی میگرفتیم:n19:

ببخشید من اصلا اهل آف تاپیک نیستم ولی این یکی رو هر چی با خودم کلنجار رفتم که نگم...نشد:دی
داریوش داداش این چه تاپیک های پر محتوایی بوده که میزدی:)

دل آهنگ
25-04-2014, 04:36
من بیشتر موسیقی نرم و لطیف رو می تونم تحمل کنم ترجیحا بدون کلام.

H a m e e d
30-07-2014, 22:50
برای من از همه مهمتر موسیقیه که در واقع هر دو مولفه ملودی و تنظیم اثر رو در بر میگیره؛ اون قدری که میتونم در برابرش حتی گاهی از ترانه یا صدای نه چندان خوب چشمپوشی کنم، شاید به خاطر اینه که اکثراً موسیقی بیکلام گوش میدم و حین گوش دادن همیشه سعی میکنم سازهای بکار رفته در کار رو از هم تشخیص بدم.
در مورد متن ترانه هم باید بگم برام خیلی فاکتور تعیین کننده ای نیست، به این معنی که ترانه ای که از متنش خیلی خوشم بیاد چندان برام پیش نمیاد، در مورد ترانه های انگلیسی همیشه سعی دارم حین گوش دادن تا حدّ امکان جملاتو درک کنم؛ اما همیشه هم صرف فهمیدن جملات کافی نیست، در موسیقی پاپ معمولا کفایت میکنه، عباراتشون تکراری و آشناست؛ ولی ترانه های راک در موارد زیادی دیدم که یه بحران یا مشکل رو تو زندگی فرد بیان میکنن، و خیلی از اوقات به صورت استعاری سروده میشن که نیاز هست تا بگردی و توی اینترنت تعبیرهای مختلف این ترانه ها رو پیدا کنی، واسه این کار من به Songmeanings.net مراجعه میکنم. درباره Jazz نکته ای که خوشم میاد اینه که ترانه هاشون خیلی موزون و قافیه هاشون خیلی میزونه؛ ولی Country رو چون خیلی تند شعرو میخونن کمتر متوجه میشم، ولی جملات پیچیده ای ندارن. به غیر این چهار سبک، در مورد متن ترانه های سبکای دیگه چون گوش نمیدم نظری ندارم
در مورد صدا هم وقتی که موارد بالا لحاظ شده باشن حساسیتی نشون نمیدم

DariushGreat
31-07-2014, 05:36
داداش یه 10 روز صبر میکردی میذاشتی جشن 6 سالگی خاک خوردن تاپیک رو دوره همی میگرفتیم:n19:

ببخشید من اصلا اهل آف تاپیک نیستم ولی این یکی رو هر چی با خودم کلنجار رفتم که نگم...نشد:دی
داریوش داداش این چه تاپیک های پر محتوایی بوده که میزدی:)
:n04:
باورت میشه الآن متوجه تاریخش شدم؟! شرمندم به خدا نمیدونم چی شد دوباره اومد جلوی چشمم. دیدمش گفتم بیام نظر بدم!
راستی من اون آقا داریوش نیستم یکی دیگه هستم. اون آقا داریوش که کارش خیلی درسته یه زمانی تاپیکایی میزد که ما باهاش زندگی میکردیم :n02:
بازم شرمنده