ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه شاهکار دیگه از Lg

sarmast65_ata
17-01-2008, 01:00
جدیدآ دارم با ال جی خیلی خیلی حال میکنم مطمئنم تا چند ماه دیگه رقیب جدی نوکیا و سونی اریکسون این شرکت میشه اینم یه شاهکار دیگه که امروز معرفی شده.
گوشی معرفی شده LG KF600 هستش.
این گوشی touch sensitive هستش یه چیزی تو مایه های شوکولات ال جی که مدادی نیست ولی صفحه ال سی دی این گوشی کاملآ لمسی هستش که بسیار جالب به نظر میرسه.
از فاکتورهای مهم این گوشی طراحی و سایز این گوشی هستش که خودتون تو عکس ها مشاهده میکنید.
دوربین این گوشی 3 مگاپیکسل هستش درباره جزییاتت دیگه دوربین این گوشی توضیحی داده نشده.
بلوتوث ورژن 2 یو اس پی ورژن 2 مشاهده فایل های آفیس و صفحه لمسی از قایلیت های دیگه این گوشی بشمار میره.
درباره قابلیت های دیگه این گوشی چیزی عنوان نشده.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این عکس رو هم ببینید جالبه این گوشی این قابلیت رو داره که عکس رو بصورت 2 لاین نشون بده یعنی در بالای صفحه عکس رو نشون بده و در لاین پایین بتونی ویرایش یا زوم یا کارهای دیگه با عکس انجام بدی.

اینم قابلیت نشون دادن انیمیشن که خیلی جالبه

درباره اینکه این گوشی کی وارد بازار میشه گفته شده که این گوشی در حال وارد شدن به بازارهای چین مکزیک برزیل و ترکیه هستش اگه تو این کشورها امتیاز کمی بگیره تولید این گوشی یه چند ماهی متوقف میشه و عیب های این گوشی برطرف میشه و بعد از چند ماه وارد جهان میشه که به نظر من این شیوه شیوه جدیدی هستش.قیمت این گوشی هم مشخص نشده.

rainysky50
17-01-2008, 10:33
بابا ای ول الجی!از وضعیت حافظه ی داخل و سیستم عاملش حرفی نزده شده؟؟؟؟

sarmast65_ata
17-01-2008, 14:12
اینم توضیحات بیشتر
پس از موفقیت در تولید 2 طرح از گوشی های لمسی مانند Chocolate همچنان این روند را با تولید مدل KF600 را دنبال کرده است.

همانطور که می دانید بازارها در سال گذشته مدلی مشابه با KF600 را به خود دید و در حقیقت امسال مدل LG KF600 در شبکه GSM ، رقیب مدل LG VENUS VX 880 در شبکه CDMA خواهد بود که دوربین قوی تری را ارائه خواهد داد.

جذابیت حقیقی LG KF600 تنها به خاطر سایز و طراحی آن نیست بلکه به خاطر ابعاد مناسب و تنظیمات نمایشگر در منظوره این گوشی کشویی است.نمایشگر پایینی آن کوچکتر، حساس به لمس و برای تعیین جهت به کار می رود.

این قسمت با نام Interact pad بر اساس ساختارهای مختلف تغییر کرده و جهت نمای خوبی را به کاربران ارائه می دهد.

LG KF600 تم های متنوعی را در خود گنجانده که توسط بهترین طراحان تم، طراحی شده است.

سایر ویژگیهای آن شامل دوربین 3 مگاپیکسل،GPRS/EDGE ، بلوتوث2،USB2 ، قابلیت مشاهده فایلهای Office و واکنشی لمسی است.
منبع:جی اس ام

sarmast65_ata
17-01-2008, 14:20
بابا ای ول الجی!از وضعیت حافظه ی داخل و سیستم عاملش حرفی نزده شده؟؟؟؟

نه عزیز درباره حافظه و سیستم عامل این گوشی حرفی زده نشده چون هنوز این گوشی بطور رسمی رسمی معرفی نشده اگه خبری شد چشم حتمآ میزارم

R@R#M@N
17-01-2008, 16:29
ببخشید
واقعآ گجای این شاهکاره ؟؟؟
ان95 و پ1 و دبلیو 960 که از این بهترن
چیش شاهکاره ؟؟

B L A S T E R
17-01-2008, 17:29
به نظر من فقط به خاطر اون قسمت لمسيش ميگن شاهكار.

rainysky50
17-01-2008, 18:32
بالاخره همین که یک نو اوری ایجاد کرده خودش شاهکاره!سونی اریک که مدتیه تعطیله و نو اوریهاش فقط مربوط میشه به عدد گذاری در جلوی اسم واکم:واکمن 1 واکمن 2!!!!!!خیلی کلاس داره که نصف ال سی دی گوشی لمسی باشه!!این هم یه نوع تنوع میتونه باشه برای کسانی که خیلی پول دارند و دلشون از هر چی گوشی صفحه لمسی و صفحه بدون لمسیه زده شده و حالا گوشیشون نصف لمسیه نصفش معمولیه و از قرار معلوم کار گرافیکی زیادی در منوهای این گوشی انجام دادند!!!!!!!!

perjixen
17-01-2008, 18:49
نوآوری جالبی هست ! ولی فقط همین.

sarmast65_ata
18-01-2008, 15:42
بخدا اگه می دونستم این تاپیک اینطوری می خواد بشه این تاپیک رو نمی زدم حالا چرا دارین دعوا میکنید؟مگه شما ها سهام دار شرکت سونی اریکسون یا نوکیا یا ........ هستین؟بابا من خودم طرفدار نوکیا هستم ولی نمی تونم چشممو ببندم و تولید شرکت های دیگه رو ندید بگیرم مگه من وقتی سونی اریکسون w960 رو معرفی کرد خودم یکی از خوشحال ترین بچه های این کلوپ بودم.
P@R#M@N جان یادمه روزی که w960.............. معرفی شد تو تاپیک زده بودی و من و تو یک شبه 3 صفحه تاپیک رو بردیم جلو فکر میکنم باید یادت باشه نه؟
نمی دونم چرا اینقدر تعصبی روی یک موضوع برخورد میکنید یعنی این گوشی ال جی بد درست شده؟نمی فهمم این موضوع رو
سونی اریکسون 2 سال تبلیغ و تمام سرمایشو گذاشت رو p990 آخرشم اون از آب در اومد خوشحال میشم منم بازی بدید تا شاید بفمم این گوشی ال جی چیش بده که اینقدر دارید سرش دعوا میکنید

dizgah
19-01-2008, 09:34
در کل ال جی کیفیتش از سونی اریکسون خیلی بیشتره مخصوصا سری kو w سونی اریکسون که واقعا اشغالند