مشاهده نسخه کامل
: مونتاژ و ادد چند مینی دی وی دی در یک دی وی دی 4.7 گیگابایتی
hamed-pc
17-01-2008, 00:39
ا سلام
دوستان من میخوام که چند تا می نی دی وی دی رو در یک دی وی دی 4.7قرار بدم . به صورتی که هرفیلمی رو که انتخاب کنیم پخش کنه . مانند فیلم دی وی دی هایی که تا 3 تا فیلم توشون هست . اما چون فایلهای داخل هر دی وی دی به یک اسم هستش در هنگام اضافه کردن قبول نمیکنه
چیکار باید بکنم؟
ممنونم
Javad_Ed
17-01-2008, 12:26
دوست عزیز
شما باید با نرم افزار هایی که برای dvd منو میسازن اینکارو بکنی
یکی از ساده ترین هاش ulead dvd movie factory 6 هست که منوی پیش فرض زیادی هم داره
برای این کار با یک برنامه میکس
مثله video studio یا همین nero از dvd هاتون capture بگیرید که در عرض چند دقیقه تبدیل به یه فایله mpeg بشن بعد اونارو توی مووی فکتوری add کنید
منو ساختنم راحته ،اگه مشکلی بود در خدمتیم
فقط درباره capture فیلمتون برنامه های مختلفی میتونید این کار رو انجام بدین
اگه نحوه کارر رو خواستسن بگین چه برنامه ای تا بگم
موفق باشید
Javad_Ed
hamed-pc
17-01-2008, 15:01
با سلام
دوست عزیز بسیار متشکرم از راهنماییتان. لطفا در صورت امکان روش این کار را با هر برنامه ای که به نظر شما بهتره مر حله به مرحله بفرمایید .
البته اجازه بدهید که من مشگل رو واضحتر خدمت شما عرض کنم
فرض کنید که من 2 عدد می نی دی وی دی دارم که داخل هر کدومشون مقداری فیلم با دوربین رکورد کردم . حالا میخوام که فیلمهایی که داخل این دی وی دی ها است رو در داخل 1 عدد دی وی دی 4.7 گیگی قرار بدم . اما از اونجایی که اسمها در هر مینی دی وی دی یکی است در هنگام اد کردن می نی دی وی دی دوم ایراد میگیره و اجازه نمیده.
حالا شما لطفا به سلیقه خودتون با نرم افزار روش این کار رو بفرمایید .
متشکرم
Javad_Ed
18-01-2008, 01:15
با سلام
دوست عزیز بسیار متشکرم از راهنماییتان. لطفا در صورت امکان روش این کار را با هر برنامه ای که به نظر شما بهتره مر حله به مرحله بفرمایید .
البته اجازه بدهید که من مشگل رو واضحتر خدمت شما عرض کنم
فرض کنید که من 2 عدد می نی دی وی دی دارم که داخل هر کدومشون مقداری فیلم با دوربین رکورد کردم . حالا میخوام که فیلمهایی که داخل این دی وی دی ها است رو در داخل 1 عدد دی وی دی 4.7 گیگی قرار بدم . اما از اونجایی که اسمها در هر مینی دی وی دی یکی است در هنگام اد کردن می نی دی وی دی دوم ایراد میگیره و اجازه نمیده.
حالا شما لطفا به سلیقه خودتون با نرم افزار روش این کار رو بفرمایید .
متشکرم
سلام عکس ها زیاد بود pdf کردم با حجم 605 KB
لینک مستقیم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
hamed-pc
18-01-2008, 04:48
خیلی ممنونم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.