PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هنگ موس

TEC
16-01-2008, 20:58
سلام دوستان..
2-3 روزی میشه موس من هنگ میکنه، زمان مشخصی نداره، و نمیدونم علتش چیه؟
خودم حدس میزنم ممکنه ویروس باشه، البته روی سیستم من نود نصب هستش که مرتب آپدیت میشه.
برنامه ی خاصی هم اخیرا نصب نکردم..

موس هم از نظر سخت افزاری تقریبا مطمئنم که مشکلی نداره، هنوز درایورش رو مجدد نصب نکردم، که فکر نمیکنم همچین کاری موثر باشه.

یه چیز عجیب که دیدم این بود که موقع اسکن با نود، این فایل ها رو نمیتونست باز کنه، یعنی تعداد فایل هایی که میگفت قفل هستن و نمیتونه باز کنه زیاد بودن:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه احتیاج باشه یه بار هم از زبانه ی پروسس، در تسک منیجرم عکس میگیرم تا فایل مشکوکی اگه بود و شناساییش کردید رو بهم بگید.:46:

مرسی از همتون.:11:

mehdi_halla
16-01-2008, 21:12
کیبوردت هم قفل می شه یا نه؟

winxp
16-01-2008, 21:29
سلام عزیزم

منم همین مشکل رو داشتم و خوشبختانه حل شد

یعضی مواقع این مشکل به خاطر خرابیه موسه و بعضی مواقع به خاطر اتصالیه بدنه کیسه

شما میتونید برا موستون یه تبدیل به usb بگیرین تا مشکلتون حل بشه

موفق باشی عزیزم

TEC
16-01-2008, 23:27
کیبوردت هم قفل می شه یا نه؟
نه دوست من.:10:

سلام عزیزم

موفق باشی عزیزم
من فکر نمیکنم مشکل از اینها باشه.
مرسی از راهنمائیت دوست خوبم، ولی به نظر من مشکل از جای دیگست، دوست دارم اونو پیدا کنم.:46::10:

nightmare
16-01-2008, 23:35
سلام TEC ، خوبی ؟
گفتی زمان مشخصی نداره ، اما فکر می کنم تا به الان که هنگ می کرده یه ماکسیموم زمانی داشته . مثلا نهایتا 2 ساعت ...
خب اگه میانگینی از زمان هنگش داری و احتمال میدی که مشکل نرم افزاری باشه ، یکبار با حالت Safe Mode وارد ویندوز شو و اونجا با موس کار کنن ببین آیا بازم هنگ می کنه ؟

تا بعد ...

TEC
16-01-2008, 23:42
سلام TEC ، خوبی ؟
گفتی زمان مشخصی نداره ، اما فکر می کنم تا به الان که هنگ می کرده یه ماکسیموم زمانی داشته . مثلا نهایتا 2 ساعت ...
خب اگه میانگینی از زمان هنگش داری و احتمال میدی که مشکل نرم افزاری باشه ، یکبار با حالت Safe Mode وارد ویندوز شو و اونجا با موس کار کنن ببین آیا بازم هنگ می کنه ؟

تا بعد ...

سلام nightmare، مشتاق دیدار..
خوبم من.

همونطور که گفتم زمان مشخصی نداره، ماکسیموم زمانی هم نداره، مثلا از غروب تا الآن که سیستم روشن بوده هنگ نکرده، ولی ظهر حتی با روشن و خاموش کردن سیستم هم باز هنگ بود، تا اینکه چند دقیقه ای گذاشتم خاموش بمونه، و بعد درست شد.

nightmare
17-01-2008, 00:01
فکر نمی کنم ویروس باشه . ممکنه یه کانفلیکت با یه نرم افزار باشه . از کی اینطور شده ؟ آخرین کارایی که قبل از هنگ شدن موس تو سیستم انجام دادی ؟ برنامه ای ؟ تنظیمی ؟

System Restore کردی ؟

بازهم تو حالت Safe Mode بذارش روی تست . ببین آیا اونجا هنگ می کنه ؟

TEC
17-01-2008, 00:21
فکر نمی کنم ویروس باشه . ممکنه یه کانفلیکت با یه نرم افزار باشه . از کی اینطور شده ؟ آخرین کارایی که قبل از هنگ شدن موس تو سیستم انجام دادی ؟ برنامه ای ؟ تنظیمی ؟

System Restore کردی ؟

از نود مطمئنم.. ولی خب احتمال میدم فایل مخربی باشه..
برنامه ای اخیرا نصب یا دانلود هم نکردم، فقط آهنگ جدیدا دانلود کردم.
شاید هم از مبایل داداشم باشه، مبایلشو به سیستم وصل کردم که یه سری آهنگ براش بریزم و از مبایلش هم به کام خودم بریزم.. شایدم از این باشه!
من حدود 10 روزی فرصت سیستم روشن کردن هم نداشتم، بعد این مدت که روشنش کردم این کارا رو روش انجام دادم و اینطور شده!

TEC
19-01-2008, 22:27

System Restore کردی ؟

تو Safe Mode هم چک کردم.. اونجا هم هنگ میکنه.

فکر نمیکردم مشکل سخت افزاری باشه nightmare، اما حالا دیگه ظاهرا نرم افزاری نیست.
به نظرت در مرحله ی اول بهتر نیست بازش کنم و داخلش رو با پنبه ای چیزی تمیز کنم؟

و اینکه من سیستم ری استور نکردم، به 2 دلیل: یکی اینکه تو این مدت برنامه ای نصب نکردم. یکی هم اینکه هنگ موس زمان خاصی نداره، یه روز چند بارم که در روز سیستمم رو روشن خاموش کنم همش هنگه، و یه بارشم که هنگ نمیکنه یه مدت بعد از کار قفل میکنه. (این 2-3 روزه اخیر بیشتر هنگ میکنه! )

حالا بازم اینکارو انجام بدم یا فکر میکنی مشکل سخت افزاریه؟

winxp
19-01-2008, 23:02
سلام عزیزم

موفق باشی عزیزم

nightmare
20-01-2008, 00:15
TEC ، میشه داخل Safe Mode یه عکس از Process های Task Manager قرار بدی ؟ به نظرت خودت پروسس مشکوکی هست ؟

به نظرت در مرحله ی اول بهتر نیست بازش کنم و داخلش رو با پنبه ای چیزی تمیز کنم؟

اگه موس اپتیکال هست پیشنهاد می کنم زیاد بازش نکنی ، چون زیرش خیلی حساس هست .

winxp عزیز ، راهی که می گین شاید برای شما جواب داده اما اگر ایراد از موس باشه ، قرار دادن این تبدیل هیچ اثری نداره . در مورد سیستم شما به حتم ایراد از پورت PS2 موس شما بوده که با اتصال تبدیل USB به موستون مشکل بر طرف شده . ( به قول شما اتصالیه بدنه کیس )

اما خب این هم برای TEC عزیز ممکن هست . یعنی خرابی پورت PS2 . اگر برات مقدور هست یه تبدیل PS2 به USB که winxp عزیز فرمودن تهیه کن و تست کن .

و در نهایت : تعویض موس . ( اگه از دوستانت که کامپیوتر دارن میتونی موسشون رو قرض بگیری برای تست کردن تعویض موس به صرفه تره که این کارو بکنی . )

تا بعد ...

Angel Of Darkness
20-01-2008, 00:34
سلام رفقا
مشکل شما به خاطر درایو نیست
اونهایی هم که ویروس کش شما نمیتونه اسکن شده بسته های حفاظتی هستند که یا پسورد دارند یا ....
خوب winxp یا همون آقا بهروز اگه اشتباه نکنم ممکنه درست بگن اما امکانش کم
و اما نظر شخسی من رو سیم موس شما در دو قسمت انتهایی از هر دو طرف هست
یعنی :
گردن قسمتی که وارد PS میشه اتصالی داره و در فواصل زمانی هر چند کوتاه یه قطع و وصل چند میلی ثانیه ای باعث به قول شما هنگ اون میشه در این موارد باید سیم بازبینی بشه و تعمیر اگه خودت میتونی یا علی برو منم کمکت میکنم اما اگه نمیتونی فکر نکنم جایی تعمیر کنن چون قیمت یه موس اوپتیک چیزی حوا هوش 2 تا 3 تمن بیشتر نیست
و در آخر موس باز کن و از 2 طرف سیماش چک کن
اگه مشکل اتصال بدنه هم باشه با یه سیم ارت مشکلت حل میشه که خواستی بعدا برات توضیح میدم
موفق باشی

TEC
20-01-2008, 23:22
سلام عزیزم

موفق باشی عزیزم

مرسی از راهنمائی مجددت winxp عزیز، حتما در اولین فرصت یه تبدیل میگیرم، و نتیجه رو همین جا میگم.
ممنونم.:11:

TEC ، میشه داخل Safe Mode یه عکس از Process های Task Manager قرار بدی ؟ به نظرت خودت پروسس مشکوکی هست ؟

اگه موس اپتیکال هست پیشنهاد می کنم زیاد بازش نکنی ، چون زیرش خیلی حساس هست .

winxp عزیز ، راهی که می گین شاید برای شما جواب داده اما اگر ایراد از موس باشه ، قرار دادن این تبدیل هیچ اثری نداره . در مورد سیستم شما به حتم ایراد از پورت PS2 موس شما بوده که با اتصال تبدیل USB به موستون مشکل بر طرف شده . ( به قول شما اتصالیه بدنه کیس )
.
.
.
و در نهایت : تعویض موس . ( اگه از دوستانت که کامپیوتر دارن میتونی موسشون رو قرض بگیری برای تست کردن تعویض موس به صرفه تره که این کارو بکنی . )

تا بعد ...
لوگین شده با Adminstrator، پروسس ها به نظر من مشکوک نیستن.

دقیقا.. اپتیکاله موسم.

مرسی از راهنمائی هات نایت مر:11:

سلام رفقا
مشکل شما به خاطر درایو نیست
اونهایی هم که ویروس کش شما نمیتونه اسکن شده بسته های حفاظتی هستند که یا پسورد دارند یا ....
خوب winxp یا همون آقا بهروز اگه اشتباه نکنم ممکنه درست بگن اما امکانش کم
و اما نظر شخسی من رو سیم موس شما در دو قسمت انتهایی از هر دو طرف هست
یعنی :
گردن قسمتی که وارد PS میشه اتصالی داره و در فواصل زمانی هر چند کوتاه یه قطع و وصل چند میلی ثانیه ای باعث به قول شما هنگ اون میشه در این موارد باید سیم بازبینی بشه و تعمیر اگه خودت میتونی یا علی برو منم کمکت میکنم اما اگه نمیتونی فکر نکنم جایی تعمیر کنن چون قیمت یه موس اوپتیک چیزی حوا هوش 2 تا 3 تمن بیشتر نیست
و در آخر موس باز کن و از 2 طرف سیماش چک کن
اگه مشکل اتصال بدنه هم باشه با یه سیم ارت مشکلت حل میشه که خواستی بعدا برات توضیح میدم
موفق باشی

سلام Angel Of Darkness
مرسی از راهنمائی های شما دوست من، اجازه بدید فعلا راه های ساده تر رو انجام بدم، تو اینجور کارا یه خورده چلمبه ام !
ممنون.:11:

nightmare
20-01-2008, 23:33
حق با توست ، پروسس مشکوکی به نظر نمیاد . System Idle Process هم طبیعی هست .

بقیه راه هارو امتحان کن .
امیدوارم به زودی مشکل بر طرف بشه .

تا بعد ...

Angel Of Darkness
20-01-2008, 23:49
سلام TEC
winxp هم چیز جالبی گفتن
امتحان کن ببین چجوری هست ؟
ولی اگرم درست گفته باشند با ارت کردن درست میشه
موفق باشی

TEC
21-01-2008, 00:09
حق با توست ، پروسس مشکوکی به نظر نمیاد . System Idle Process هم طبیعی هست .

بقیه راه هارو امتحان کن .
امیدوارم به زودی مشکل بر طرف بشه .

تا بعد ...

سلام TEC
winxp هم چیز جالبی گفتن
امتحان کن ببین چجوری هست ؟
ولی اگرم درست گفته باشند با ارت کردن درست میشه
موفق باشی
سلام
حتما..
مرسی از توجه هر دوتون:11::11: