PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ايا حذف virtual memory ويندوز ميتونه مشكل ايجاده كنه ؟

golmohammadi
16-01-2008, 19:16
ويندوز يه درايو مجازي داره كه بطور پيش فرض درايو نخست را انتخاب ميكنه طوري كه موقع كم اوردن رم ، بتونه از فضاي خالي هار ديسك بعنوان رم استفاده كنه
اسم فايل pagefile.sys هست كه بطور مخفي در درايو C قرار داره
خواستم ببينم آيا حدف كردن درايو مجازي ويندوز ميتونه مشكل ساز باشه يا نه ؟
با حذف كردن اين فايل فضايي خوبي معادل 1.5 گيگ آزاد ميگردد
البته رم سيستم من 2 gig هست

sin2x=2sinxcosx
17-01-2008, 15:15
مطمئن باش مشكلي پيش نمي آيد . چون خود ويندوز يه جايي داره كه اگه فعال باشه هنگام شات داون محتويات اون فايلو پاك مي كنه بعد خاموش ميشه .

golmohammadi
17-01-2008, 17:50
من الان غير فعالش كردم
و تا حالا هم هيچ مشكلي بوجود نيومده
خوبيش اينه كه 1.5 گيگ فضا آزاد شد

rsh
17-01-2008, 17:54
مشکلی ایجاد نمیکنه
که هیچ سرعت ویندوزت هم میره بالا
البته به شرطی که رمت بالا باشه دو گیگ بد نیست
اما با 512 مگابایت رم حذف کردن اون ممکنه باعث مشکل در اجرای برنامه ها به دلیل کمبود رم بشه

sin2x=2sinxcosx
18-01-2008, 12:33
اگه رمش 256 هم باشه مشكلي پيش نمياد .

golmohammadi
18-01-2008, 20:36
فكر كنم بايد رم بيشتراز 512 مگابايت باشه
يا 1 گيگ
در اينصورت نبايد مشكلي پيش بياد
ولي يه توصيه به دوستان ميكنم
هركس كه رمش پايينه و بايد از درايو مجازي ويندوز استفاده كنه بهتره بره و اين درايو را غير از درايو C انتخاب كنه

mahdimp5
18-01-2008, 23:13
من الان غير فعالش كردم
و تا حالا هم هيچ مشكلي بوجود نيومده
خوبيش اينه كه 1.5 گيگ فضا آزاد شد

میشه بگی دقیقا چطوری حذفش کردی؟؟ مال من هم یک گیگ رم داره میخوام حذفش کنم.

golmohammadi
19-01-2008, 01:57
میشه بگی دقیقا چطوری حذفش کردی؟؟ مال من هم یک گیگ رم داره میخوام حذفش کنم.

اين مسير را طي كن :
روي My Computer راست كليك كن و بعد Properties را بزن بعد Advanced بعد از قسمت Performance گزينه Settings را بزن بعد يه صفحه مياد تب دوم يعني Advanced را باز كن حالا قسمت پايين صفحه از قسمت Virtual Memory گزينه Change را بزن تا وارد تنظيمات درايو مجازي بشي بعد درايو C را انتخاب كن و سپس تيك مربوط به گزينه No paging file را بزن و بعد Set را بزن اخر سر هم OK بزن براي اعمال تغييرات هم بايد سيستم يه بار ريستارت بشه
هر كسي هم خواست از درايو مجازي استفاده كنه حتما بايد بجاي درايو C از درايو ديگه اي استفاده كنه (مايكروسافت بخاطر اين دليل گزينه پيش فرض را C انتخاب كرده كه چون احتمال دارد هارد سيستم كسي پايين باشد و يا فقط يك درايو داشته باشد) براي اينكار درايو مورد نظر را انتخاب بعد گزينه Costum size را انتخاب بعد در داخل initial size و Maximum size مقادير را بر حسب مگابايت تعريف ميكنيد
دقت كنيد مقدار Inital size بايد به اندازه 1.5 برابر رم انتخاب بشه و مقدار Maximum size به اندازه دو برابر Initial size
مثلا در سيستم با رم 1 گيگ بايد Initial size 1.5 گيگ و Maximum size 3 گيگ تعريف بشه
سعي كنيد درايوري را انتخاب كنيد كه فضاي آزاد بيشتري داشته باشد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sin2x=2sinxcosx
19-01-2008, 12:15
چرا مي خواهيد اين امكان مفيد را حذف كنيد . شما مي توانيد تغييراتي كه من مي گويم اعمال كنيد تا هنگام شات داون محتويات فايل pagefile را حذف كند تا حافظه شما بي جهت اشغال نشود . با اين كار هم مي توانيد از حافظه مجازي استفاده كنيد و هم محتويات آن مانند حافظه رم پس از خاموش شدن كامپيوتر پاك شود . البته با اين كار زمان شات داون شدن طولاني تر مي گردد . ولي ارزشش را دارد .
به قسمت Administrative Tools در Control Panel رفته قسمت Local Security Policies سپس قسمت Local Polices از اين قسمت به قسمت Security Option برويد حال در پنجره سمت راست عبارت Shoutdown:ClearVirual Memory Pagefile را پيدا كنيد .آنرا باز كرده و آنرا از حالت Disabled به Enabled تغيير دهيد .

golmohammadi
19-01-2008, 20:54
چرا مي خواهيد اين امكان مفيد را حذف كنيد . شما مي توانيد تغييراتي كه من مي گويم اعمال كنيد تا هنگام شات داون محتويات فايل pagefile را حذف كند تا حافظه شما بي جهت اشغال نشود . با اين كار هم مي توانيد از حافظه مجازي استفاده كنيد و هم محتويات آن مانند حافظه رم پس از خاموش شدن كامپيوتر پاك شود . البته با اين كار زمان شات داون شدن طولاني تر مي گردد . ولي ارزشش را دارد .
به قسمت Administrative Tools در Control Panel رفته قسمت Local Security Policies سپس قسمت Local Polices از اين قسمت به قسمت Security Option برويد حال در پنجره سمت راست عبارت Shoutdown:ClearVirual Memory Pagefile را پيدا كنيد .آنرا باز كرده و آنرا از حالت Disabled به Enabled تغيير دهيد .

هر كاري كه موجب كند شدن سيستم بشه صلاح نيست
بعدشم فكر كنم موقع خاموش اين فايل پاك ميشود
پس موقع بالا امدن ويندوز دوباره اين فايل ايجاد ميشود
پس چه فايده اي داره ؟
بعدش ما اينكارو براي كساني كه رمشون بالا هست توصيه مكنيم