PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نکاتی درباره ی نگهداری گوشی(موبايل)



secretman
16-01-2008, 09:05
حفظ و سلامت گوشي موبايل يكي از مسائلي است كه بايد اكثر افرادي كه به تازگي يك گوشي موبايل خريداري كرده‌اند, رعايت كنند. علاوه بر آن كه بايد مانع ضربه خوردن گوشي خود باشيد, حفظ و نگهداري صحيح باتري گوشي هم جزو موارد بسيار مهم هر گوشي به شمار مي‌رود. به خصوص اين كه اگر از همان ابتدا, باتري خود را درست محافظت نكنيد, هم طول عمر آن را كاهش داده‌ايد و هم زمان كمتري را براي استفاده مداوم از گوشي در اختيار خواهيد داشت. قصد داريم شما را با چند نكته درباره حفظ باتري موبايل خود آشنا كنيم.
هميشه دقت كنيد قبل از شارژ مجدد گوشي خود, باتري به طور كامل خالي شده باشد. زماني كه علامت هشدار خالي بودن باتري را شنيديد زمان مناسبي براي اين كار است. هنگاميکه شارژ موبايل به پايان رسيد حتما آن را از شارژ قطع کنيد تا عمر باطري شما کم نشود .چراکه باعث خورده شدن باطري گوشي شما خواهد شد...اين يکي از بيشترين مشکلات کاربران در استفاده از موبايل خود هست..تا حد امكان سعي كنيد هنگام پخش هشدار باتري هيچ مكالمه و تماس تلفني نداشته باشيد!!!! با توجه کردن به اين نکات همواره عمر باطري گوشي خود را بالا ببريد !!!
اگر باتري خود را براي شارژ نيز به برق متصل كرده‌ايد, تا وقتيكه باتري به طور كامل شارژ نشده‌ است, اتصال برق آن را قطع نكنيد. رعايت اين نكات باعث مي‌شود كه شما از تمام ظرفيت باتري خود استفاده كنيد. در هر باتري قسمتي به نام حافظه موثر وجود دارد. چنانچه باتري تا آخرين حد خالي شود و سپس شارژ شود, اين حافظه بالاترين بازده خود را خواهد داشت. ولي اگر به مرور زمان تمام باطري پر نشود, قسمتي از باتري در اصطلاح تنبل شده و باعث مي‌شود كه گوشي قبل از آنكه از تمام ظرفيت خود استفاده كند, خاموش شود !!!!
تميزي محل اتصال شارژر يكي از نكات بسيار مهم در نگهداري باتري است. هرچند روز يك بار اين قسمت را با مقدار كمي پنبه و الكل تميز كنيد. همچنين در برخي از گوشي‌ها, درزهاي كنار درب باتري محل بسيار مناسبي براي جذب گرد و خاك است. اين قسمت را حتما با برس با مسواك تميز كرده و به خصوص قسمت اتصال باتري به گوشي را با پنبه و الكل از آلودگي پاك كنيد !!!!

KING OF SPEED
29-01-2008, 14:32
آی به روی چشم...

jamali
29-01-2008, 14:40
میخوای شبا براش لالایی هم بخونم یهو بد شارژ (همون بد خواب) نشه؟
بابا بی خیال من اگه اینقدر حوصله داشتم به خودم اینقدر میرسیدم!

actooor
31-01-2008, 13:32
سود بردیم...ممنون...