ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چگونه گوشی تلفن همراه سرقت شده تان را غیر قابل استفاده نمایید؟

secretman
16-01-2008, 08:58
برای این که شماره سریال تلفن همراه تان را چک نمایید، کاراکترهای زیر را به ترتیب از چپ به راست از طریق صفحه کلید تلفن همراه تان وارد نمایید: #06#* . پس از وارد نمودن کاراکترهای بالا، یک کد دیجیتالی 15 رقمی بر روی صفحه نماش تلفن همراهتان ظاهر می شود. این شماره 15 رقمی برای گوشی شما منحصر بفرد می باشد. این شماره را یادداشت و در مکان امنی نگاهداری و حفظ نمایید. زمانی که تلفن همراهتان سرقت شد، می توانید به فراهم کننده خدمات یا اپراتور تلفن همراه تان تلفن زده و به آنها این کد 15 رقمی شماره سریال تلفن همراه تان را بدهید. اپراتورتان سپس قادر خواهد بود که گوشی سرقت شده را مسدود و غیر قابل استفاده نماید و از اینرو حتی اگر سارق سیم کارت درون تلفن همراه تان را نیز عوض نماید، تلفن همراه تان کاملا" غیر قابل استفاده خواهد بود. احتمالا" تلفن همراه سرقت شده تان را مجددا" پس نخواهید گرفت، اما حداقل مطمئن خواهید شد که هر شخصی آن را سرقت نموده قادر به استفاده و یا فروش آن نخواهد بود.
اگر موارد ذکر شده در بالا را انجام دهید، دیگر دلیلی برای سرقت تلفنهای همراه وجود نخواهد داشت

Highbury
16-01-2008, 09:01
بابا دمت گرم ای ول اینا رو باید به کسایی بگی که گوشیشون سونی اریکسونه
یو600 من برنامه ی دزدگیر داره یارو اگه برداشت اولا نمیتونه با گوشیم صحبت کنه چون روی کلیدتماسش پسورد گذاشتم اگه خاموشش هم بکنه موقع روشکن کردن پسورد داره.
اگه سیم کارتش رو عوض کنه اونوقت گوشیم برام پیام میفرسته (به دو شماره موبایلی که توش نوشته بودم)و میگه که شخصی با شماره سیم کارتی به شماره Xxxxxxxxxxxx الان با گوشی شما استفاده کرده.
منم بهش زنگ میزنم میگم مثل بچه آدم گوشی رو بیار دم خونمون سالم تحویلم بده و گرنه زنگ میزنم 110 اونوقته که...

secretman
16-01-2008, 09:17
آره اون برنامه رو شنیدم خیلی باحاله بهتره از این روشی که شما گفتید استفاده بشه
ولی اونایی که دسترسی به این برنامه رو ندارن میتونن از این روش استفاده کنند
هر چند این نکته رو باید در نظر گرفت که سریال گوشی با یه change عوض میشه
ممنون

rezaete
16-01-2008, 09:25
بابا دمت گرم ای ول اینا رو باید به کسایی بگی که گوشیشون سونی اریکسونه
یو600 من برنامه ی دزدگیر داره یارو اگه برداشت اولا نمیتونه با گوشیم صحبت کنه چون روی کلیدتماسش پسورد گذاشتم اگه خاموشش هم بکنه موقع روشکن کردن پسورد داره.
اگه سیم کارتش رو عوض کنه اونوقت گوشیم برام پیام میفرسته (به دو شماره موبایلی که توش نوشته بودم)و میگه که شخصی با شماره سیم کارتی به شماره Xxxxxxxxxxxx الان با گوشی شما استفاده کرده.
منم بهش زنگ میزنم میگم مثل بچه آدم گوشی رو بیار دم خونمون سالم تحویلم بده و گرنه زنگ میزنم 110 اونوقته که...
شما برنامه mGuard رو نصب کردین ؟ امتحانش کردین که واسه گوشی ضرری نداشته باشه؟

rezaete
16-01-2008, 09:32
این برنامه روی گوشی های جاوا نصب میشه ؟؟؟ من k800 دارم . اگه امکان نصب هست لطفا آموزش رو بنویسید . :11:

Highbury
16-01-2008, 09:36
من همچین برنامه ای رو تا به حال اسمش رو نداشتم وقتی من کا800 داشتم فقط یک دیکشنری و برنامه ی رهیاب تهران و چند بازی توش انداختم همین و بس.
این امکان در گوشیهای جدید سامسونگ (دی820 هم فکر کنم داشت)وجود داره و اسمش (یابنده گوشی)است به زبان فارسی.
خیلی خوبه.
مال جاوا فکر نکنم همچین برنامه هایی باشه.
وقتی میگم سیمباین بگیرین یعنی همین دیگه.تازه اون راهی که دوستمون گفتن خودش جواب داد با چینج کردن سریال طرف میتونه استفاده کنه ولی این امکانی که توی گوشی من هستش یارو تا سیم کارت بذاره من خرش رو گرفتم اونوقت به شمارش زنگ میزنم تهدیدش میکنم که توی گوشی Gps هست و هر کاری کنی پیدات میکنم و آبروت رو میبرم(هوووووووووووووووووو وووووووووووو)

Highbury
16-01-2008, 09:39
متاسفانه اینترنت قاطی کرد سه تا شد.ببخشید

GnuHDL
16-01-2008, 09:52
احتياجي به يادداشت هم نيست گوشي هاي غير سوني كه چينج نيستن روي جعبه نوشته......
ولي باز ميتونن يه كاريش كنن غير قابل استفاده نميشه.
Zimka ي عزيز ميتوني اسم اون برنامه رو بگي (حالا كه سيمبيان هم هست)......

M@hdi-B
16-01-2008, 20:57
برای این که شماره سریال تلفن همراه تان را چک نمایید، کاراکترهای زیر را به ترتیب از چپ به راست از طریق صفحه کلید تلفن همراه تان وارد نمایید: #06#* . پس از وارد نمودن کاراکترهای بالا، یک کد دیجیتالی 15 رقمی بر روی صفحه نماش تلفن همراهتان ظاهر می شود. این شماره 15 رقمی برای گوشی شما منحصر بفرد می باشد. این شماره را یادداشت و در مکان امنی نگاهداری و حفظ نمایید. زمانی که تلفن همراهتان سرقت شد، می توانید به فراهم کننده خدمات یا اپراتور تلفن همراه تان تلفن زده و به آنها این کد 15 رقمی شماره سریال تلفن همراه تان را بدهید. اپراتورتان سپس قادر خواهد بود که گوشی سرقت شده را مسدود و غیر قابل استفاده نماید و از اینرو حتی اگر سارق سیم کارت درون تلفن همراه تان را نیز عوض نماید، تلفن همراه تان کاملا" غیر قابل استفاده خواهد بود. احتمالا" تلفن همراه سرقت شده تان را مجددا" پس نخواهید گرفت، اما حداقل مطمئن خواهید شد که هر شخصی آن را سرقت نموده قادر به استفاده و یا فروش آن نخواهد بود.
اگر موارد ذکر شده در بالا را انجام دهید، دیگر دلیلی برای سرقت تلفنهای همراه وجود نخواهد داشت

این کار رو زمانی میشد کرد که سریال گوشیها تو مخابرات ثبت می شد اصطلاحا رجیستر می شد ولی الان که قضیه رجیستر کنسل هست و اکثر گوشیها قاچاق هستند.

Sasan Info
16-01-2008, 21:03
اون ریجیستر ها با دزدی بحثش جداست

ولی این فقط برای گوشی های نوکیا خوبه چون بقیه اگر سریالشون رو چنج کنن دیگه تمومه

PLAΨMID
17-01-2008, 02:27
يعني سريال نوكيا ها رو نميشه چينج كرد ؟؟؟