ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : گرفتن شماره 112 با موبایلتان

secretman
16-01-2008, 08:53
اگر متوجه شدید که خارج از شبکه سرویس دهنده یا اپراتور مورد استفاده تان هستید و با یک حالت اضطراری یا اورژانس روبرو شده اید، شماره 112 را شماره گیری نمایید. تلفن همراه یا موبایل تان برای پیدا نمودن هرشبکه موجود جهت برقرار نمودن تماس، جستجو می نماید. جالب است بدانید که اگر صفحه کلید تلفن همراهتان قفل باشد باز هم قادر به گرفتن این شماره خواهید بود

meha
16-01-2008, 09:16
اگر متوجه شدید که خارج از شبکه سرویس دهنده یا اپراتور مورد استفاده تان هستید و با یک حالت اضطراری یا اورژانس روبرو شده اید، شماره 112 را شماره گیری نمایید. تلفن همراه یا موبایل تان برای پیدا نمودن هرشبکه موجود جهت برقرار نمودن تماس، جستجو می نماید. جالب است بدانید که اگر صفحه کلید تلفن همراهتان قفل باشد باز هم قادر به گرفتن این شماره خواهید بود

من خیلی وقته که به این موضوع پی بردم!!!!
من با گوشیهای سونی اریکسون امتحان کردم وقتی صفحه کلید قفل باشد علاوه بر 112 می تونی شماره 911 هم شماره گیری کنی!!!!!!!!!
حالا وقتی سیم کارت روی گوشی باشه بازم می تونی همون شماره های ضروری در ایران مثل 110 و 115 را شماره گیری کنی!!!!
جالب اینجاست یک بار که سیم کارت روی گوشی من نبود و من شماره 119 را گرفتم خواستم بدونم ساعت چنده ولی یک آقایی برداشت و گفت سلام سیستم نمی دونم چی چی بفرمایید!!!!

Sasan Info
16-01-2008, 14:55
این شماره ها تو تمام گوشی ها میشه گرفت
علاوه بر این گوشی های نوکیا میتونن 999 رو هم بگیرن که نمیدونم مال چیه