مشاهده نسخه کامل
: لینک مستقیم ؟...
lord_ashkan_z
16-01-2008, 03:14
سلام ...
من دیدم که بعضی از افراد لینکی که می زارن مستقیم هست یعنی آدرس رو داخل کد قرار ندادن.
من هر وقت خواستم لینک مستقیم بزارم خود به خود برای اینکه لینک حساب نشه یه سری حرف به سر و ته ش اضافه می کرد.
می خواستم ببینم راهی هست که ما هم از این کارا بکنیم یا این فقط ماله رده بالاهاست؟
samanvilli
16-01-2008, 03:21
من كه ميزارم اينه :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خبر رسمی غیر فعال کردن تگ های url برای لینک های فعال ! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
™Enter_The_Love
16-01-2008, 10:05
Virgil حالا صاف باید با لینک بگی ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به این میگن فخر فروشیییییییییی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Virgil حالا صاف باید با لینک بگی ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به این میگن فخر فروشیییییییییی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابا من فقط عنوان تاپیک رو کپی کردم گذاشتم اینجا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فخر فروشی کجا بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.