مشاهده نسخه کامل
: فايل gcc را مي خواهم!
nobody_no
15-01-2008, 23:24
با سلام
تاپيكهاي ديگر را در اين مورد جستجو كردم ولي كسي آدرسي كه از آن بشود اين فايل را دانلود كرد ذكر نكرده بود. فايل gcc را براي اجراي برنامه ام در nasm لازم دارم. سي دي برنامه را خريدم ولي اين فايل را كم داشت و اجرا نشد. خود برنامه را هم از سايتش گرفتم ولي همين مشكل را داشت. اگر كسي مي تواند اين فايل را براي من بفرستد ممنون مي شوم. اگر هم اشكال از جاي ديگر است لطفاٌ مرا راهنمايي كنيد كه چرا برنامه ام اجرا نمي شود و از فايل gcc ايراد مي گيرد.
با تشكر
nobody_no
16-01-2008, 22:50
يعني كسي تا حالا با اين مساله برخورد نكرده؟
يا اينكه ....
__Genius__
16-01-2008, 23:02
برای لینوکس یا برای ویندوز ؟
nobody_no
18-01-2008, 17:12
ممنون از توجه شما
براي ويندوز xp مي خواهم.
منتظرم
__Genius__
18-01-2008, 23:48
سلام ،
میتونین برای ویندوز از dev CPP استفاده کنین :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داخل پکیج وقتی نصب کنین gcc رو میتونین از خط فرمان اجرا کنین .
nobody_no
19-01-2008, 18:26
سلام از راهنمايي تون ممنونم.
از شما سوالي دارم: از اين فايل gcc ميشه براي nasm استفاده كرد؟
چون بايد پروژه ام را با nasm تحويل دهم اين مساله برايم اهميت دارد.
البته بعيد ميدانم....
__Genius__
19-01-2008, 21:10
جزئیات رو واضحتر بگین تا بهتر بتونم راهنماییتون کنم .
nobody_no
21-01-2008, 18:40
سلام . من يك برنامه به زبان برنامه نويسي nasm نوشته ام كه اين برنامه را وقتي اجرا مي كنم تمام مراحل اجرا را به درستي طي مي كند . اما وقتي به قسمت object كردن فايلم مي رسد چون فايل gcc ندارد اين كار را انجام نمي دهد . نه تنها برنامه nasm خودم بلكه هر nasm اي كه داشتم ( download, cd و ... ) هيچ كدام اين فايل را ندارند . و اجراي اين برنامه حتما بايد با استفاده از gcc صورت بگيرد . از شما خواهش مي كنم در صورتيكه مي توانيد به من كمك كنيد هر چه سريعتر پاسخ خود را براي من بفرستيد . چون من تا پايان امشب فرصت دارم. در ضمن عكس اجراي برنامه ام را هم برايتان فرستادم . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.