مشاهده نسخه کامل
: سرنوشت بازار سخت افزار تا قبل از عید؟؟
سلام دوستان
من خودم می خوام تعدادی از قطعات سیستمم را ارتقا بدم ، یک ماه دیگه قادر به این کار خواهم بود به نظر شما قیمت قطعات سخت افزار تا قبل از عید تغییر می کنه ؟
ممنونم دوستان و یا حسین./
2008easy
15-01-2008, 19:17
بازار ايران با تمام دنيا فرق ميكنه
معلوم نيست فقط كافيه گمرك يه كم ناز كنه ....
ولي قيمت مادربرد معمولا دست خوش تغييرات نيست رم هم كه به اندازه كافي افت كرده ...
فقط سي پي يو هست كه افت ميكنه هارد هم كه به روز همش در افت و خيزه
BLACK-BLACK
15-01-2008, 19:24
گمرک ناز هم نکنه همینطوری تعرفا بالای 15 درصده به نظر من ایشون برن با یه متخصص مشورت کنن
کارت gt8800 الان قیمتش خوبه یا بعد عید???
yasser1680
16-01-2008, 00:35
کارت gt8800 الان قیمتش خوبه یا بعد عید???
فکر کنم تا پایان سال تغییری آنچنانی در قیمت این کارت نخواهیم دید شاید بعد عید با آمدن برندهای مختلف و همچنین کارتهای سری جدید قیمتها هم کاهش پیدا کند.
سلام
پس نظر شما دوستان اینه که قبل از عید با اینکه تقاضا بالا میره ولی در قیمت قطعات تغییری به وجود نمیاد ، درسته؟
hamid2006gh
16-01-2008, 03:01
سلام
پس نظر شما دوستان اینه که قبل از عید با اینکه تقاضا بالا میره ولی در قیمت قطعات تغییری به وجود نمیاد ، درسته؟
شما از كجا ميدوني كه تقاضا ميره بالا ؟؟؟
همیشه سه ماهه اول سال جدید میلادی جنسهای زیادی به بازار عرضه میشه ولی جنسهای قبلی هنوز در بازار ایران هستند، شرکتها هم به خاطر اینکه جنسهای قبلی فروش بره جنس جدید وارد نمی کنند و قیمت قطعات بالا میره. از الان تا آخر سال قیمتها رو به افزایش است.
بابا این چه شانسیه من دارم
هفته ی آخر آبان می خواستم سیستم بگیرم یهو قیمتا رفت بالا ( جریان سفر احمی نژاد به دبی و افزایش ارزش درهم و .. . ) الانم می خوام بگیرم میگید قیمتا رو به افزایشه !!!
Virgil حالا نمیدوونی کی احتمال داره قیمتا بیاد پایین ؟
یعنی این شرکتای سخت افزار به هیچ وجهی نمیخوان قطعه جدید وارد کنن؟
شما از كجا ميدوني كه تقاضا ميره بالا ؟؟؟
سلام
از اونجایی که برای تعطیلات عید تقاضا برای خرید رایانه(بیش تر ارتقا) بالا میره.
بابا این چه شانسیه من دارم
هفته ی آخر آبان می خواستم سیستم بگیرم یهو قیمتا رفت بالا ( جریان سفر احمی نژاد به دبی و افزایش ارزش درهم و .. . ) الانم می خوام بگیرم میگید قیمتا رو به افزایشه !!!
Virgil حالا نمیدوونی کی احتمال داره قیمتا بیاد پایین ؟
یعنی این شرکتای سخت افزار به هیچ وجهی نمیخوان قطعه جدید وارد کنن؟
به نظر من شما با خیاله راحت برو بخر. من تو تابستون توی اوج قیمتا خریدم. تفاوت قیمت نهایتا 50 تومنه ولی خودتم میدونی اگر باهاش کار داشته باشی توی همون مدتی که صبر می کنی تا قیمت بیاد پایین می تونی حداقل 2-3 برابرشو در بیاری.
yasser1680
16-01-2008, 18:15
اگه میخوای بخری درنگ نکن!به نظر قطعات جدید هم پیدا خواهد شد!هر چه قدر صبر کنی قطعات جدیدتر میشن و هی باید صبر کنی مثل من که دو ساله دارم سیستم ارتقا میدم ولی هنوزم بازم منتظر قطعات جدید هستم.
hamid2006gh
16-01-2008, 22:18
همیشه سه ماهه اول سال جدید میلادی جنسهای زیادی به بازار عرضه میشه ولی جنسهای قبلی هنوز در بازار ایران هستند، شرکتها هم به خاطر اینکه جنسهای قبلی فروش بره جنس جدید وارد نمی کنند و قیمت قطعات بالا میره. از الان تا آخر سال قیمتها رو به افزایش است.
واقعا از اين بازار نااميد شدم .
من هم ميخواستم اين چند روز سيستم ام رو بخرم .
به نظر چه موقع بخرم ؟ اگه باز م صبر كنم بهتر ميشه يا نه ؟
البته قطعاتی که مد نظر منه ثابته !
مثلا ابان ماه یه بردی که مد نظرم بوود 180 تومن بوود و تازه وارد بازار شده بوود بعد یهو شد 225
سی پی یو و هارد هم همینطور
نشستم حساب کردم با این وضع اگه گروون بشه حدود 150 تومن دارم پوول اضافی میدم ، آخه این قطعاتی که انتخاب کردم یکم گروون و تازه وارد هستن !!!
خلاصه خدا بخیر کنه
مثل اینکه به قوول شما باید دل و به دریا زد و رفت سیستم جدید و گرفت
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.