مشاهده نسخه کامل
: یه کد
aquaquest
15-01-2008, 16:16
سلام
می خواستم ببینم کسی می تونه یه کد Html طراحی کنه که لیست موضوعات وبلاگ را مثل سایت میکسیران کنه ؟
ببخشید کد رو نشون نمی داد ، عکسش را آپلود کردم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
aquaquest
16-01-2008, 14:59
یعنی هیچ کدوم از دوستان چیزی به ذهنشون نرسید
من فقط می خوام یه جوری باشه که منوی درختی باشه ، یعنی با کلیک روی +زیر شاخه ها باز بشه ؛ اگه تونستید این کد را بنویسید ، بقیه ی کاراش را خودم می کنم .
با تشکر از همه ی دوستان
tabriz-info
17-01-2008, 11:43
تو گوگل سرچ کن حتما پیدا میکنی
aquaquest
21-01-2008, 14:18
سلام
اینو بی خیالش شدم هیچکی نمی دونه
کسی نیست به من بگه چطوری تو نیوک 8.1 مشهد تیم آر اس اس بسازم ؟
tabriz-info
21-01-2008, 19:36
آها حالا این شد یه سوال خوب که ارزش جواب دادن رو داره
میدونی چرا سوال قبلی رو جواب دادم برای اینکه خیلی ساده بود 3000000 تا سایت اینطوریه اگه یه کم به خودت زحمت بدی میتونی کدشو از اون سایتها برداری
اما این سوالت شما میخوای برا سایت خودت ار اس اس داشته باشید یا اینکه ار اس اس سایتهای دیگه رو نشون بدی/
چون نیوک خودش همچین امکاناتی رو داره و لازم نیست کدی به کار ببرید
مثلا وقتی لوگین میشید یا اینکه میری به قسمت تنظیمات کاربری اون پایین ار اس اس ها رو نشون میده و میتونید با وارد کردن سایت خودتون ار اس اس سایتتون رو مشاهده کنید
در ضمن عصبانی نشو اگه توضیح بیشتر میخوای سوالت رو جزئی تر کن
من خودم بدم میاد کسی بهم بگه سرچ کن
tabriz-info
21-01-2008, 19:38
در ضمن من ترجمه ی ماژول مولتی هد لاین رو دارم که باهاش میتونی ار اس اس سایتها یا وبلاگ های اعضا سایتت رو نشون بدی تو سایت خودت که برای جستجو گرها خیلی مفید میتونه باشه
در ضمن خودم ترجمش کردم
aquaquest
21-01-2008, 22:27
سلام
خیلی ممنون
فقط اگه بگی چطور میشه یه کاری کرد که به صفحه ی آر اس اس ها لینک داد ممنون میشم ( یه چیزی شبیه میهن بلاگ که یه لینک داره و توی اون آر اس اس اون وبلاگ وجود داره ) من می خوام اینو در پایین صفحات سایتم قرار بدم .
در مورد سوال اول هم من خیلی جستجو کردم ولی تنها چیزی که بدست آوردم موضوعات درختی شبیه وبلاگ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بود که بدون کد حتی تو فرانت پیج هم میشه ساختش .
منظور من موضوعات سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بود که اگه شما رفته باشید متوجه میشید که شاخه ی درختی آن شبیه رجیستری می مونه یعنی با کلیک روی + زیر شاخه های آن باز می شد ؛ با گرفتن کدش هم چیزی بدست نیاوردم .
در ضمن من این موضوعات را تا به حال تنها در این سایت دیده ام .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.