ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بيشتر كردن سرعت موس از نهايت سرعتي كه در ويندوز دارد

ommyd
21-10-2005, 07:10
سلام دوستاني كه ازتون خيلي چيزا ياد گرفتم
بچه ها كسي بلده سرعت موس از نهايتي كه در ويندوز وجود داره بيشتر كنه
اگه كسي بلده خيلي ممنون مي شم به من مبتدي هم ياد بده

مهمان
21-10-2005, 12:31
سلام

این سرعتی که میگید کجا کاربرد داره؟

mpsjavad
21-10-2005, 20:31
با سلام ..

اميد جان منظور شما تنظيمات سرعت موس درون ويندوز هست ؟!

سرعت موس از نهايتي كه در ويندوز وجود داره بيشتر كنه

سرعت حركت موس و تنظيمات ديگر از طريق رفتن به Control Panel و انتخاب گزينه Printesr And Other Hardware قابل دسترس هست .. به اين صورت كه با رفتن به ادرس ذكرشده و انتخاب Muose پنجره اي پيش روي شما باز ميشه كه از طريق اون ميتونيد تغييرات دلخواه خودتون رو اعمال كنيد ..

اگر مايل به افزايش سرعت حركت موس در صفحه نمايش باشيد به سربرگ Pointer Options بريد و بعد در قسمت Motion با تغيير دستگيره مربوطه سرعت حركت موس خودتون رو تغيير بديد ...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشيد .

ommyd
22-10-2005, 10:04
amir جان من عادت دارم با سرعت بالا با موس كار كنم موسمم ليزريه ولي بازم اون سرعتيرو كه باب ميلمه نداره
تو ويندوزم كه سرعتشو تا آخر بردم بالاولي دوست دارم سرعتش از نهايت سرعتي كه تو ويندوزه بازم بيشتر بشه
همه اينا به خاطر اينه كه من دستم خيلي تند شده تو كار با ويندوز به خاطر همين به سرعت بالا تري نياز دارم در هرحال به خاطر اينكه به سوالم توجه كرديد ممنون

ommyd
22-10-2005, 10:41
آقا جواد گل ازشما هم خيلي ممنون ولي من اگه گفتم مبتدي هستم منظورم اين بود كه در مقابل افرادي مثل شما مبتدي هستم نه ديگه اونقدر مبتدي كه نتونم سرعت موسو از تو ويندوز كمو زياد كنم
همونطوري كه تو سوالم پرسيدم من مي خوام سرعت موسمو (از نهايت سرعتي كه تو ويندوزه) بيشتر كنم اگه دوستان كسي بلده ممنون مي شم كه به منم ياد بده

ommyd
22-10-2005, 10:44
راستي آقا جواد يادم رفت به خاطر جواب كامل و شكيلي كه واسه سوال اولم داده بوديد تشكر كنم دستت درد نكنه داش جواد

mpsjavad
22-10-2005, 13:27
با سلام ..

اميد جان خواهش ميكنم .. من راه ديگه اي به ذهنم نميرسه . اما شما اگر روي Fast تنظيم كنيد نبايد مشكلي داشته باشيد . چون با تنظيم كردن سرعت حركت موس روي Fast به راحتي ميتونيد با يك موس اپتيكال قطر يك مانيتور 19 اينچ LCD رو در فضايي در حد نصف يك پد موس استاندارد پيمايش كنيد ..

شاد و پيروز باشيد .

ommyd
23-10-2005, 15:59
جواد جون با معرفت همه جوره ازت ممنونم حال دادي همينكه تحويلمون ندادي تحويلمون گرفتي از بالا رفتن سرعت موسمون به ميزان سرعت نور هم ارزشش بيشتره حالا شايد كسي ديگه از رفقا بلد بود جواب مارو داد