مشاهده نسخه کامل
: کمک: iphone or htc touch
the_god_of_3dsmax
15-01-2008, 00:41
سلام
می خواستم بدونم شما کدوم رو پیشنهاد می کنین با توجه به قیمتاش و یه سوال دیگه هم داشتم که شنیدم iphone یه سری مشکلم داره درسته ؟؟؟
1 - iphone 760 تومن
2 - htc touch 570 تومن با 1 سال گارانتی
3 - htc touch 500 تومن بدون گارانتی
B L A S T E R
15-01-2008, 10:16
گارانتی رو ولش کن زیاد جالب نیست...به نظر من ایفون خیلی بهتره.
RezaTayebiJ
15-01-2008, 12:30
من با هر دو تا کار کردم. iPhone خیلی بهتره.
ضمنا با گارانتیش (بعلاوه ی پشتیبانی آپگرید سیستم عامل و نصب برنامه و ...) که حدود ۸۳۰ تومن !!!! قیمت داره.
hamkar1981
15-01-2008, 12:44
ايفون فعلاً در دسر داره نرم افزار براش خيلي كمه(سيستم عاملش mac)
htc يه چيز ديگست.(كاريي دوم موبايله)
با گارانتي رو ولش كن
موفق باشي
RezaTayebiJ
15-01-2008, 12:57
ايفون فعلاً در دسر داره نرم افزار براش خيلي كمه(سيستم عاملش mac)
htc يه چيز ديگست.(كاريي دوم موبايله)
با گارانتي رو ولش كن
موفق باشي
نرم افزارهای iPhone از روی خود گوشی نصب می شن نه کامپیوتر (که حالا PC باشه یا Mac )
درحالیکه هنوز چند ماه بیشتر از ورود این گوشی به بازار نمی گذره تا حالا بیش از ۴۵۰۰ نرم افزار براش اومده.
توجه داشته باشین که هنوز بسته ی نوشتن نرم افزار برای iPhone ارائه نشده و حدود یه ماه دیگه اپل این بسته رو در اختیار برنامه نویسان خواهد گذاشت. من به شما اطمینان می دم تا کمتر از سه ماه دیگه انفجار نرم افزاری iPhone خواهد بود... .
راستی نرم افزارهای آنلاین رو فراموش کردم ...
iphone بهتره در ضمن گارانتی را ولش کن!
the_god_of_3dsmax
15-01-2008, 15:46
با تشکر از راهنمایی همگی ...............مخصوصا داش رضا ......... با در نظر گرفتن اینکه انگار نظر اکثریت رو آیفونه یه سوال دیگه هم داشتم ............... به نظرتون برای خریدن آیفون صبر کنم یا نه ؟؟؟ به نظرتون ارزونتر نمی شه ؟؟؟ البته منظورم از صبر یکی دو ماهه
GiggleClub
15-01-2008, 16:40
HTC Touch سرعت بسیار پایینی داره.... آیفون اگه با چند تا مشکلش ( که در اینده بع احتمال زیاد حل میشه) کنار بیای خیلی خوبه. اگه نه تا چند وقت دیگه Touch Cruise میاد که خیلی عالیه. قیمتشم 680 دلازه
RezaTayebiJ
15-01-2008, 18:30
با تشکر از راهنمایی همگی ...............مخصوصا داش رضا ......... با در نظر گرفتن اینکه انگار نظر اکثریت رو آیفونه یه سوال دیگه هم داشتم ............... به نظرتون برای خریدن آیفون صبر کنم یا نه ؟؟؟ به نظرتون ارزونتر نمی شه ؟؟؟ البته منظورم از صبر یکی دو ماهه
چاکریم :11:
امشب ساعت ۸:۲۰ کنفرانس مک ورلد اپل هست ... احتمالا خبرای جدیدی راجب iPhone هم باشه. گزارش زنده ی کنفرانس رو می تونی از وبلاگ زیر دنبال کنی:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
rainysky50
15-01-2008, 19:27
به نظر شما رضا جان ممکنه که ایفون رو برای اسیا (ورژن اسیا)امشب در این کنفرانس معرفی کنند؟؟؟
RezaTayebiJ
15-01-2008, 19:34
به نظر شما رضا جان ممکنه که ایفون رو برای اسیا (ورژن اسیا)امشب در این کنفرانس معرفی کنند؟؟؟
نمی دونم ... تا چند ساعت دیگه معلوم می شه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.