milad-bavafa
15-01-2008, 00:32
سلام.
من چند تا سوال داشتم.
تا حالا شاید بتونم به جرئت بگم تو 30 تا فروم عضو شدم هیچکس کمکم نکرد.
اومدم اینجا به این امید که کمکم کنید.شما آخرین امید من هستین.:18:
سوال ها رو می پرسم ولی اونایی که خیلی مهمه رو ستاره می زنم.
*1-می خوام روی یه تصویر با فلش زوم کنم.یعنی اول بزرگ باشه بعد بره جلو.مثلا یه ساختمون رو از بیرون نشون بدم که بعد بره جلو و روی پنجره زوم بشه.
*2-یه دکمه ساختم.اما بلد نیستم چطوری باید بهش فرمان بدم که فریمشو عوض کنه.اگه ممکنه توضیح بدید.(بهش بگم بعد از اینکه روت کلیک کردیم مثلا برو به فریم 18)
*3-چطوری می تونم روی فقط 1 فریم صدا بزارم؟چون من میخوام یه فلش درست کنم که مثلا یه صدای خاصی رو توی فریم 5 بده دوباره یکی دیگرو توی فریم 8 بده و به همین صورت.
*4-به چه صورت میشه روی یه دکمه صدا گذاشت؟که وقتی روش کلیک می کنی صداش دربیاد؟
5-چطوری می تونم یه لودینگ بسازم؟
6-تو بعضی از فلش ها وقتی موس رو تکون میدی یه چیزایی دنبالش هست.مثلا یه جا گله یه جا ستاره و ...می خواستم ببینم اونا چطوری درست میشن؟
ممنون میشم اگه جواب بدید.:11:
من چند تا سوال داشتم.
تا حالا شاید بتونم به جرئت بگم تو 30 تا فروم عضو شدم هیچکس کمکم نکرد.
اومدم اینجا به این امید که کمکم کنید.شما آخرین امید من هستین.:18:
سوال ها رو می پرسم ولی اونایی که خیلی مهمه رو ستاره می زنم.
*1-می خوام روی یه تصویر با فلش زوم کنم.یعنی اول بزرگ باشه بعد بره جلو.مثلا یه ساختمون رو از بیرون نشون بدم که بعد بره جلو و روی پنجره زوم بشه.
*2-یه دکمه ساختم.اما بلد نیستم چطوری باید بهش فرمان بدم که فریمشو عوض کنه.اگه ممکنه توضیح بدید.(بهش بگم بعد از اینکه روت کلیک کردیم مثلا برو به فریم 18)
*3-چطوری می تونم روی فقط 1 فریم صدا بزارم؟چون من میخوام یه فلش درست کنم که مثلا یه صدای خاصی رو توی فریم 5 بده دوباره یکی دیگرو توی فریم 8 بده و به همین صورت.
*4-به چه صورت میشه روی یه دکمه صدا گذاشت؟که وقتی روش کلیک می کنی صداش دربیاد؟
5-چطوری می تونم یه لودینگ بسازم؟
6-تو بعضی از فلش ها وقتی موس رو تکون میدی یه چیزایی دنبالش هست.مثلا یه جا گله یه جا ستاره و ...می خواستم ببینم اونا چطوری درست میشن؟
ممنون میشم اگه جواب بدید.:11: