Masoud.ebi
14-01-2008, 11:41
دوستان سلام
عزضم بخدمتون حدود 7 ماه پیش یه سیستم با مشخصات ذیل تهیه کردیم :
CPu : Athlon X2 3800
Main : Asus M2N-E
Hard : 160 Maxtor sata II , Seagate Design
VGA : Asus Gefource 6200 LE Turbo cache 256
RAM : 2 * 512 Kingstone 667 MHz DDR II
DVD : sony 18 X
Monitor : LCD samsung M1540
بعد از گذشت 3 ماه بی دلیل پاور سوخت و رفتم یه پاور اصلی GREEN 760 w گرفتم .
جدیدا یه مشکلی که با سیستم پیدا کردم البته شاید از نظر شما مشکل نباشه اینه که وقتی بعد یه مدتی مثلا 5 الی 6 دقیقه با سیستم کار نمی کنم توی اولین حرکت ماوس برای آغاز حرکت یه تیک کمتر از 1 ثانیه توی ماوس دارم طوری که برخی مواقع اول ماوس حرکت میکنه بعد یه جای صفحه یه مکث کمتر از 1 ثانیه انجام میشه و من ادامه حرکت ماوس رو حالا بالا یا پایین صفحه نمایش میبینم و برخی مواقع همون ابتدا که ماوس رو حرکت میدم ماوس با یه تاخیری شروع به حرکت میکنه
در کل من این تیک رو توی حرکت ماوس دارم البته کمتر از 1 ثانیه .
در ضمن تمامی درایورهای مین و همچنین درایور مربوط به کارت گرافیک رو بدرستی و با آخرین ورژن نصب کردم
و حتی ماوس رو هم عوض کردم ولی بی نتیجه
و حالا حس میکنم که سخت افزاری هستش و قبل از تعویض گفتم یه مشورتی کنم ببینم آیا واقعا سخت افزاری هستش ؟
عزضم بخدمتون حدود 7 ماه پیش یه سیستم با مشخصات ذیل تهیه کردیم :
CPu : Athlon X2 3800
Main : Asus M2N-E
Hard : 160 Maxtor sata II , Seagate Design
VGA : Asus Gefource 6200 LE Turbo cache 256
RAM : 2 * 512 Kingstone 667 MHz DDR II
DVD : sony 18 X
Monitor : LCD samsung M1540
بعد از گذشت 3 ماه بی دلیل پاور سوخت و رفتم یه پاور اصلی GREEN 760 w گرفتم .
جدیدا یه مشکلی که با سیستم پیدا کردم البته شاید از نظر شما مشکل نباشه اینه که وقتی بعد یه مدتی مثلا 5 الی 6 دقیقه با سیستم کار نمی کنم توی اولین حرکت ماوس برای آغاز حرکت یه تیک کمتر از 1 ثانیه توی ماوس دارم طوری که برخی مواقع اول ماوس حرکت میکنه بعد یه جای صفحه یه مکث کمتر از 1 ثانیه انجام میشه و من ادامه حرکت ماوس رو حالا بالا یا پایین صفحه نمایش میبینم و برخی مواقع همون ابتدا که ماوس رو حرکت میدم ماوس با یه تاخیری شروع به حرکت میکنه
در کل من این تیک رو توی حرکت ماوس دارم البته کمتر از 1 ثانیه .
در ضمن تمامی درایورهای مین و همچنین درایور مربوط به کارت گرافیک رو بدرستی و با آخرین ورژن نصب کردم
و حتی ماوس رو هم عوض کردم ولی بی نتیجه
و حالا حس میکنم که سخت افزاری هستش و قبل از تعویض گفتم یه مشورتی کنم ببینم آیا واقعا سخت افزاری هستش ؟