ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چند سوال درباره XFX Geforce 8600 GT 256MB

linkinkurd
14-01-2008, 11:02
سلام دوستان
بالاخره ما هم 8600 جي تي رو خريديم البته بعد از کلي بردن و پس دادن مدل 512 و سرعت رم ddr2800 مگاهرتزي ما هم يه 8600 با سرعت رمddr3 1400 تا گيرمون اومد. خوب اين هم مشکلات شهرستاني هاس ديگه
طبق معمول سوال ها بعد از خريد سرازير مي شن. خواهش مي کنم به عکسها نيز توجه کنين که ضميمه کردم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-مطمئن هستم که کارتم اصل نيست. به اين دلايل که اولا جعبه ي کارت بصورت به ايکس هستش و در سايتxfx شکل جعبه مکعب مستطيله و دوما اينکه شکل فن کارتم همونطور که تو عکس ضميمه هم هست با فن کارت اصلي که عکسشم تو سايت رسميش هست فرق داره و سوما اينکه شماره سريالي که تو عکسا هست با شماره سريال من فرق داشت. البته منظور از شماره سريال همون شماره بارکد هست. آيا اين دلايل مي تونن دليل بر غير اصل بودن کارت باشن؟ يا اينکه کارتايي که به اين منطقه ارسال ميشه همينطوره؟

2- با برنامه GPU-Z کارت رو تست کردم که نتيجش رو هم تو عکس مي بينيد. دليل اينکه نتيجه رو کنار 8800 نوشتم اين بود که سرعت رم کارتم 700 مگاهرتز نوشته شده که فکر مي کنم بايد اون دوتا 700 جمع بشه و 1400 تا رو بسازه با استناد به اينکه واسه 8800 هم 1000 تا نوشته شده. آيا همينطوره يا اينکه واقعا سرعت رم کارتم همون 700MHz هست ؟ با توجه به اينکه نتايج gpu-z با مشخصات کارت اصلي يکيه ميشه از اين کارت انتظار يه 8600 جي تي واقعي رو داشت؟

3- آقا من فکر مي کنم اون PCI-E 16x @ 4x دليل بر ضعف سيستمه و از کارايي کارت کم مي کنه ؟ آيا اينطوره ؟ چيکار کنم که اون 4x هم بشه 16x ؟؟؟؟ مادربوردم هم P4-Dual 915 GL ASROCK هست با چيپ اينتل

توضيح اينکه قصد اورکلاک کردنو ندارم و کارت با گارانتي سازگار هست.

linkinkurd
14-01-2008, 11:17
aaaaaaaaaaa

Stream
14-01-2008, 11:30
اگه میشه از BBCode ها استفاده نکنید و متنتون رو ساده بنویسید !

Stream
14-01-2008, 11:48
کارتتون اصله و مشکلی از اون نظر نداره. احتمالا Revision کارتهایی که در ایران به فروش می رسه با کارتهایی که در اروپاست تفاوت داره. به این صفحه بروید و یک Account بسازید و کارتتون رو رجیستر کنید :

2- با برنامه GPU-Z کارت رو تست کردم که نتيجش رو هم تو عکس مي بينيد. دليل اينکه نتيجه رو کنار 8800 نوشتم اين بود که سرعت رم کارتم 700 مگاهرتز نوشته شده که فکر مي کنم بايد اون دوتا 700 جمع بشه و 1400 تا رو بسازه با استناد به اينکه واسه 8800 هم 1000 تا نوشته شده. آيا همينطوره يا اينکه واقعا سرعت رم کارتم همون 700MHz هست ؟ با توجه به اينکه نتايج gpu-z با مشخصات کارت اصلي يکيه ميشه از اين کارت انتظار يه 8600 جي تي واقعي رو داشت؟
عددی که برنامه GPU-Z به عنوان Memory Clock نشون میده برای 8800 یا 8600 باید در 2 ضرب بشه. یعنی Memory Clock شما الان 1400 و Memory Clock اون کارت 8800GTX الان 2000 مگاهرتز است.

3- آقا من فکر مي کنم اون PCI-E 16x @ 4x دليل بر ضعف سيستمه و از کارايي کارت کم مي کنه ؟ آيا اينطوره ؟ چيکار کنم که اون 4x هم بشه 16x ؟؟؟؟ مادربوردم هم P4-Dual 915 GL ASROCK هست با چيپ اينتل
به خاطر مادربورد شماست. ولی اونقدرها از کارایی کارتتون کم نمی کنه.

chaos theory
14-01-2008, 12:03
سلام
ویرژیل جان چطوری باید کارتم رو رجیستر کنم :
asus EN 8600GTS

Stream
14-01-2008, 12:07
سلام
ویرژیل جان چطوری باید کارتم رو رجیستر کنم :
asus EN 8600GTS
این آدرس : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بعد قسمت Registration . بقیه اش رو خودش دقیق توضیح داده. اول Account می سازید و بعدش محصولتون رو رجیستر می کنید.