ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چرخوندن فیلم

GnuHDL
13-01-2008, 00:11
دوستان من چند کلیپ موبایل دارم (فرمتش مهم نیست) میخوام Rotate کنم تا حالا هم با برنامه های مشابه توی ویندوز کار نکردم........

۱.لطف کنید و یه برنامه معرفی کنید که این کار رو انجام بده هرچه کم حجمتر و مهمتر ازین سریعتر باشه بهتره
:11:

پانویس:
۲.کلا یه برنامه واسه کارهای میکس و ادیت تصویری چه نرم افزرای پیشنهاد میکنید؟ منظورم بهترین هست مثلا از Adobe Primier بهتر .....

google_mz
13-01-2008, 01:00
با ادیوس کار کن ، یه نرم افزار حرفه ای که هم سرعت بالایی داره و هم محیط نسبتا ساده ای داره.
برای آشنایی با این نرم افزار لینک زیر رو دنبال کن.
آموزش ادیوس از پایه : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

GnuHDL
15-01-2008, 01:27
ممنون دوست عزيز......

با Adobe Primier ميشه Rotate كرد..؟

Javad_Ed
18-01-2008, 20:13
ممنون دوست عزيز......

با Adobe Primier ميشه Rotate كرد..؟
آره
ولی ادیوس یچیزه دیگس

GnuHDL
19-01-2008, 17:09
ممنون دوست عزیز سعی میکنم گیرش بیارم.......شما هم اگه لینک دانلودی دارین ممنون میشم اگر هم نه گیرش میارم ولی فعلا دم دست ندارمش با این ادوبی پرایمیر چه جوری روتیت میشه کرد؟ چون چند روز پیش یکم باش سروکله زدم نمیشد......بهرحال ممنون

Javad_Ed
21-01-2008, 01:01
ممنون دوست عزیز سعی میکنم گیرش بیارم.......شما هم اگه لینک دانلودی دارین ممنون میشم اگر هم نه گیرش میارم ولی فعلا دم دست ندارمش با این ادوبی پرایمیر چه جوری روتیت میشه کرد؟ چون چند روز پیش یکم باش سروکله زدم نمیشد......بهرحال ممنون
توی این تاپیک لینک دانلود

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای چرخش هم گزینه rotate رو بیاب و کیفریم بساز...
دوستان پریمیری جواب دقیق بدین دیگه ؟!
دوست عریز اما اگه میتونی دان کنی حتما دانلود کن
موفق باشید

Hossein_nasa62
21-01-2008, 01:40

سلام دوست عزيز

براي چرخوندن فيلم در پريمير كافيه فيلم رو وارد تايم لاين كني وبعد روي فيلم در پنجره مانيتور كليك كني بعد هم يك كي فريم بساز
به اينصورت كه رو ي فيلم در تايم لاين كليك كن تا انتخاب بشه بعد در پنجره افكت كنترل روي مثلث كنار motionكليك كن بعد در قسمت روترشن روي عكس شبيه ساعت كوچك(togle animition) كليك كن بعد در پايين روي دايره خط رو بچرخون
اين نكته مهمه كه بايد براي چرخوندن در فيلم بايد بعد از زدنtogle animition بايد اهرم خط زمان رو به جلو تر ببري و بعد فيلم رو بچرخوني
موفق باشيد