مشاهده نسخه کامل
: عکس و تصویر
afshinaghasi
12-01-2008, 22:03
h:\sdf.jpgچطوری میتونم وسط نوشته هام یا آخرش یا هر جایی یه تصویر بزارم
با کلیک روی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و Paste کردن آدرس عکس.
pesareabi4000
13-01-2008, 17:19
من كردم ولي نميشه
البته قبل از این کار باید عکس رو تو سایتی مثل ------------- آپلود کنی :46:
چجوري ميشه زير يوزرم عکس بندازم ؟ تو تيني پيک بايد عکسه رو آپلود کنم ؟
حتما بايد عکس خودمون باشه يا ميشه عکس ديگه هم گذاشت ؟
تو قسمت تنظیمات کاربر -->ویرایش آواتار . یا به عکس لینک میدی یا از رو کامپیوتر آپلود میکنی.
mostafa rahmati
17-01-2008, 08:15
:41:سلام.من تازه عضو اين سايت شدم .ميتونيد بگيد عكسارو چه جوري دانلود كنم.متشكرم
:41:سلام.من تازه عضو اين سايت شدم .ميتونيد بگيد عكسارو چه جوري دانلود كنم.متشكرم
اگه منظورت عکسهاییه که کاربرا تو نوشتههاشون میذارن:
راست کلیک > انتخاب Save Image یا Save picture یا همچین چیزی...
اما اگه منظورت عکسهاییه که بعضی کابرا تو قسمت ضمیمهها میذارن:
کلیک چپ روی اونا > راست کلیک > انتخاب Save Image یا Save picture یا همچین چیزی...
یا کلیک راست > انتخاب Save target as ...
سلام این حرفها چیه که میگید بعد از 3 ماه عضویت عکس میاد . من با نظر یکی از همکاران گرامی موافقم باید در تنظیمات کاربری برید و در قسمت ویرایش اواتار میرید . یا از فایلهای کامپیوتر خودتوناپلود میکنید یا به عکس یک لینک میدید. البته پاسخم را به تاپیکی دادم که میخواستند در کنار نام کاربریشون عکس بگذارند . در ضمن هر عکسی که دوست دارید میتونید بگذارید. موفق باشید
سلام من تازه عضو اين سايت شدم و بلد نيستم باهاش كار كنم و اگه بهم بگيد بايد از كجا شروع كنم ممنون ميشم:41::45::sad::worried::question:
سلام دوست عزیز. منظور شما چه کارهایی ایجاد پست یا تنظیمات کاربری اگه میشه روشنتر و واضح تر توضیح بدید تا مشکلتون را برطرف کنیم. موفق باشید:46:
winter+girl
18-01-2008, 18:12
برای شروع که خودت میدونی چون فعلا شروع کردی بعدشم دیگه باید ببینی کجا دوست داری شرکت کنی یا کجا به درد دیگران میخوری البته من برای شروع انجمن متفرقه رو بهت پیشنهاد میکنم اما خارج از اینا واضح تر بگو دقیقا کجا ایراد داری مثلا من خودم هنوز پیام خصوصی بلد نیستم هزار نفر هم برام توضیح دادن سعی کن خودت همه چیزو تجربه کنی
DaRiOuShJh
18-01-2008, 18:35
برای شروع که خودت میدونی چون فعلا شروع کردی بعدشم دیگه باید ببینی کجا دوست داری شرکت کنی یا کجا به درد دیگران میخوری البته من برای شروع انجمن متفرقه رو بهت پیشنهاد میکنم اما خارج از اینا واضح تر بگو دقیقا کجا ایراد داری مثلا من خودم هنوز پیام خصوصی بلد نیستم هزار نفر هم برام توضیح دادن سعی کن خودت همه چیزو تجربه کنی
اینجا که همچین چیزه مشکلی هم نداره
همه چیزم تو یه قسمتی توضیح داده شده بود همین ورا بود یادن نیس دقیق
یه مدت کار کنید میاد دستتون
سخت نیس:46:
این انجمنها یکی رو یاد بگیرید بقیه هم مشابهه همن
winter+girl
18-01-2008, 18:48
چه ربطی به من داشت؟؟؟؟؟
DaRiOuShJh
18-01-2008, 19:06
مثلا من خودم هنوز پیام خصوصی بلد نیستم
هه هه هه
به این قسمتش یه ربطهایی همچین بگی نگی داشت!
winter+girl
18-01-2008, 20:09
سلام عزیزم نگاه اینم لابد نمیدونی که وقتی یکی یه چیز میفرسته یعنی نه اینکه همون لحظه منتظرته
winter+girl
18-01-2008, 20:10
salam, winter_girl
عزیزم من + هستم لطفا منفی در منفیش نکن:46:
Danoosh Pichgahe
31-01-2008, 14:08
با کلیک روی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و Paste کردن آدرس عکس.
اما برای گذاشتن عکس از کامپیوترم چه کنم؟
Saman-tci
31-01-2008, 15:44
اما برای گذاشتن عکس از کامپیوترم چه کنم؟
حتما باید اون عکس رو در یه سایت مثل 4shared آپلود کنی و بعد آدرس رو Paste کنی ....
حتما باید اون عکس رو در یه سایت مثل 4shared آپلود کنی و بعد آدرس رو Paste کنی ....
آپلود کردن درسته؛ اما روی 4shared نمیشه:
-------------
Tinypic.com
Danoosh Pichgahe
05-02-2008, 20:14
حالا واسه ی امضا باید چه کار کنم اگر پا یین امضا ام رو ببینی به جای عکس من ادرسش می یاد؟
عکس بنده با پسوندِ:GIFاست
حالا واسه ی امضا باید چه کار کنم اگر پا یین امضا ام رو ببینی به جای عکس من ادرسش می یاد؟
عکس بنده با پسوندِ:GIFاست
اینجارو ببین:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Danoosh Pichgahe
05-02-2008, 21:34
مرصی ممنــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــون!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.