ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : MentalRay&Vray

animator_blred
12-01-2008, 20:22
در یکی از پست ها دیدم که دوستان پستی رو راه اندازی کرده بودند که در اون یکی از کاربران گفته بود که منتال ری وی ری رو می خوره!درست که منتال ری یک سیستم پیش رفته است اما عیب های زیادی دارد و مزیتهایی که وی ری دارد را ندارد.
یکی از اشکالات اساسی منتال ری در سیستم Depth of field است که برای تار کردن اهداف دور هدف در هنگام انجام عملیات Focal می باشد.اما شاید از خودتان بپرسید که خوب این خاصیت در منتال ری نیز هست اما اگر دقت کرده باشید در منتال ری شما باید در منتال ری این عمل را در نمای پرس پکتیو انجام دهید که قطعا یک عیب بزرگ به شمار می رود.اما در موارد دیگر مثلا دیسپلیس در منتال ری خیلی سخت است اما اگر مقداری با وی ری کار کنید حتما در این مورد به نتایج قابل توجه ای خواهید رسید.
اما از دیگر امکانات بسیار جالب وی ری نور پردازی توسط فایل های HDRI می باشد که خیلی راحت انجام میگیرد.
در زیر دو کار از خودم رو گذاشتم که در هردو نور پردازی توسط این فایل ها صورت گرفته شده است.یکی درمحیط شب شهری و دیگری در روز در محیطی سایه دار .البته من نتونستم که به طر کاملا طبیعی کار ها رو در بیارم اما در کل به نظر خودم خوب شده است.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این هم یه کار از خودم که تو پست های قبلی داده بودم

اما دوستان اگر در رابطه با منتال ری یا وی ری ایراد یا مزیتی دیدن لطفا ذکر کنند.تا دوستان دیگر به یک جمع بندی کلی برسند.

Aminzikzak
12-01-2008, 23:19
1 مقایسه دو نرم افزار خلاف قوانینه ...
دوما در مورد منتال ری و وی ری بار ها بحث شده و به هیچ جا نرسیده ...
وی ری برای رندر محیط های بسته مثلا فضای منزل عالیه و منتال ری برای چیزای دیگه مثل آواتارت ... هنوز نمونه کاری از ویری ندیدم که بتونه چهره انسان رو اینقدر طبیعی در بیاره ...

ممنون
لطفا دیگه مقایسه نکنید.
قفلید.