ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : جريمه سنگين براي شش شركت‌آمريكايي به علت استفاده غيرقانوني ازنرم افزارها!

keylogger-A
12-01-2008, 18:00
شش شركت آمريكايي به دنبال استفاده غيرقانوني از نرم‌افزارها و عدم رعايت قانون كپي رايت، مجبور به پرداخت ‪ ۷۰۰‬هزار دلار جريمه شدند. به گزارش پايگاه اينترنتي آي تي ايران، اين شركت‌ها به دنبال استفاده غيرقانوني از نرم‌افزارها، راهي دادگاه عالي واشنگتن شدند.
شركت "آي بي‌جي" به دنبال استفاده غيرقانوني از محصولات شركت‌هاي مايكروسافت و سيمانتك، مجبور به پرداخت ‪ ۱۷۵‬هزار دلار جريمه شد.
شركت "آمريكن مورت گيج" نيز با نقض قانون كپي رايت و استفاده غير قانوني از نرم‌افزارهاي "آدوب" و مايكروسافت ‪ ۱۳۶‬هزار و ‪ ۷۵۰‬دلار پرداخت كرد.
شركت "نووا استار" نيز ‪ ۱۱۲‬هزار دلار جريمه را براي استفاده غيرقانوني از نرم‌افزارهاي "اووت دسك" ، "آدوب" و سيمانتك روي كامپيوترهاي خود متحمل شد.
در اين ميان، شركت "اوور سيز مديا" نيز با پرداخت ‪ ۱۱۵‬هزار دلار جريمه براي استفاده غيرقانوني از نرم‌افزارهاي "اووت دسك" ، "آدوب" و سيمانتك خود را تبرئه كرد.
شركت وكتا نيز براي نقض قانون كپي رايت در نرم‌افزارهاي آدوب، مايكروسافت و سيمانتك ‪ ۹۹‬هزار دلار جريمه داد و شركت "اله‌ري هوم استايلز" نيز براي استفاده غيرقانوني از نرم‌افزارهاي آدوب و مايكروسافت ‪ ۵۵‬هزار دلار جريمه پرداخت كرد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

rezaete
12-01-2008, 19:13
چه جالب . فکر کنم اگه من بودم برام ابد میبریدن یا اینکه آمپول هوا و میفرستادنم هوا.

dizgah
13-01-2008, 14:45
من را احتمالا خاکسترم را هم میسوزاندند :27:

eMerald1
13-01-2008, 14:55
ایرا ن چون جزو کشور هایی نیست که با آمریکا در ارتباط باشه هم کپی رایت کردنش مشکل دار نمیشه و هم اگه کسی ازش کپی رایت کنه کسی از ایران نمی تونه ایراد بگیره مثل فیلم خانه ی دوست کجاست که 3 کشور اون رو از ایران کپی کردند و حتی یک جمله نگفتند که این فیلم بر گرفته از فلان فیلم ایرانی هست
ما هم خیلی کپی ها ی جور دیگه کرده ایم ولی کسی چیزی نگفته

Pario
14-01-2008, 17:00
ایرا ن چون جزو کشور هایی نیست که با آمریکا در ارتباط باشه هم کپی رایت کردنش مشکل دار نمیشه و هم اگه کسی ازش کپی رایت کنه کسی از ایران نمی تونه ایراد بگیره مثل فیلم خانه ی دوست کجاست که 3 کشور اون رو از ایران کپی کردند و حتی یک جمله نگفتند که این فیلم بر گرفته از فلان فیلم ایرانی هست
ما هم خیلی کپی ها ی جور دیگه کرده ایم ولی کسی چیزی نگفته

یه ضرب المثل هست که میگه کاری که عوض داره گله نداره

n صد ساله که ما تمام محصولات غربی رو از تیغ اصلاح و دی وی دی فیلم تا ... هلی کوپتر و تانک رو کپی میکنیم کی اومده پاچه ما رو بگیر؟؟ حالا اونها یه بار یه فیلم از ما کپی کردن .یه مقدار open source باشیم:31::31: