مشاهده نسخه کامل
: بازی آموزشی زبان انگلیسی
سلام
این بازی که با فلش طراحی شده و از کار های خودمه با محیط زیبا و جذُاب شما رو مجبور می کنه برای سیاحت در جزیره استوایی کلمه های مفید و رایج زبان انگلیسی رو یاد بگیرید
حتماً دانلود کنید ، پشیمون نمی شید
نظر یادتون نره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدطراح و برنامه نویس : امین قلی بیگیان
K A R I M I
12-01-2008, 01:50
سلام
دانلود کردم ، ولی چرا بازی اجرا نمیشه ؟ فقط صفحه اصلیش میاد و دیگه هیچی ! روی بازی جدید کلیک می کنم هیچ اتفاقی نمیافته ، همچنین روی ادامه بازی ...
سلام
دانلود کردم ، ولی چرا بازی اجرا نمیشه ؟ فقط صفحه اصلیش میاد و دیگه هیچی ! روی بازی جدید کلیک می کنم هیچ اتفاقی نمیافته ، همچنین روی ادامه بازی ...
برای منم فقط صفحه ی اصلی میاد !!!!! :13:
اشکال اینجاست که شما روی لینک کلیک می کنید و بازی تو اینترنت اکسپلورر اجرا میشه و ناقص اجرا میشه
ولی باید بازیو دانلود کنید و با فلش پلیر ببینید
K A R I M I
12-01-2008, 14:34
عزیزم منم همین کار رو اول کردم ولی نشون نمیده !!
من با فلش پلیر 9 باز می کنم ، لطفا شما هم اینکارو بکنید
من با فلش پلیر 8 همین مشکل را داشتم .حتی با ورژن 9 که روی مرورگر اپرایم هم بود نیز این مشکل را داشتم.
ببخشید انتقاد می کنم ولی برنا مه ی شما باید انعطاف پذیر باشد. پس لطفا این مورد را بر طرف کنید .
ولی یک راه ساده برای باز کردن و آمدن صفحه ی مورد نظر:کافی است کلیک راست کرده و گزینه ی play را انتخاب کنید.
dc_error691
13-01-2008, 19:01
ممنون ولی واسه منم که با فلش پلیر 9 باز کردم اینجوریه
wow بچه ها من به یه مشکل عجیب رسیدم:
من این بازیو با فلش cs3 طراحی کردم ولی توش action script 2 رو انتخاب کردم و توی کامپیوتر خودم با همون فلش پلیری که همراه خود برنامه فلش نصب شده (flash player 9.0.45) به خوبی اجرا می شه اما هیچکدوم از شما نتونستید اونو تو سیستمتون اجرا کنید و عجیب تر اینکه من یک پروجکتور (.exe) از بازیم درست کردم و بردم ددانشگاه اما اونجا کلر نکردو جلوی استاد حسابی ضایع شدم .تا حالا فکر می کردم فلاشی که پروجکتور بشه همه جا کار می کنه
کسی می دونه اشکال کجاست؟؟؟
flashman
14-01-2008, 16:54
سلام دوسته من
دوسته عزیز من فلش 9 Full Versian رو نصب دارم و بخوبی اجرا میشه .
جالبه موفق باشی . در مورد مشکل شما همون استفاده از Action 3 و البته اگه فلش پلیر همون برنامه باهاش باشه مشکلی نداره .
موفق باشی .
مرسی دوست خوب
بالاخره درستش کردم ، اصلاح شدشو از همون لینک دانلود کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.