ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل با كانكتور ATX 8-pin 12V مادربرد Abit AN52S

SDis
11-01-2008, 15:43
سلام
مادر بورد من ABIT_sn52s هست چرا برق اون به جای 4 پین 8 پین هست؟ اگه فقط 4 پین وصل باشه مشکلی داره؟؟؟ پاور من فقط 4 پین دارد............. عکس مادر بوردمو گذاشتم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mezzo
11-01-2008, 16:50
SDis جان دو تاپيك ديگه هم زدي ولي تو هيچ كدوم عنوان مناسب براي تاپيك انتخاب نكردي. لطفا دقت كن!

مادر برد منم كانكتور 8pin 12v داره ولي روي 4پين يك سمتش يك محافظ داشت كه اگه پاور با كانكتور 4پين موجود بود بشه ازش استفاده كرد. مين شما هم بايد همينطور باشه. به دفترچه يا Manual برد مراجعه كني حتما راجع بهش نوشته. ولي اگه پردازنده Dual Core داري بهتره پاور داراي كانكتور 8pin تهيه كني.

shahab_blaster
11-01-2008, 18:03
سلام
اين مشكلي نيست كانكتور 8 pin براي به حداقل رسوندن نويز برق هستش

m_a_h_n_o
11-01-2008, 21:13
سلام

میشه بیشتر درمورد نویز برق توضیح بدی.ممنون

////////////////////
SDis از دوستان من هستند .ایشون الان با مادربوردشون به راحتی کار میکنن..و کانکتور 4 پینو دقیقا سر جاش با توجه به راهنمایی های دفترچه ، نصب کردن !
بذارین مسئله SDis رو من بیشتر برای دوستان شفاف کنم ....
با اجازه محمدجان (SDis) :
دوستان الان خودم Kn9 Ultra Abit دارم و کانکتور 12 ولتش 4 پینه نه 8 پین ! بنا به تجربیاتی که نسبت به این برند بازار یعنی Abit داشتم و بنا به کیفیت بالای محصولاتش ، برین شدیم که یک برد ارزون و خوب برای SDis تهیه کنیم..(با توجه به بودجه و وضعیت بازاربهترین انتخاب AN52s بود). بگذریم....
من خودم پاور ACbel 450 وات دارم.پاورم کانکتور 8 پین نداره و همچنین مادربوردم. برقرسانی این پاور در مینبورد خودم که Kn9 Ultra هستش به صورت بیشینه تر از مقدار واقعی است مثلا برق 12+ رو 12.28+ میده و به همین ترتیب....حالا همین پاور روی مادربورد AN52s به صورت فوق الذکر برق نمیده یعنی خیلی کمتر میده گاهی هم زیر 12 ....این مسئله زمانی نگران کننده شد که مادربورد AN52s دو تا پاور نامرغوب و معمولی رو سوزوند.پاورها با توجه به دفترچه به مینبورد متصل شده بودند !) توجه شود که پاور کنونی SDis هم پاور نسبتا معمولی است و همچنین کانکتور 8 پین نداره.به دلایل مالی نتونستیم پاور مرغوب و خیلی خوبی برای ایشون تهیه کنیـــم...! رو همین حساب اینا رو نوشتم.حالا به نظر شما فقدان 4 پین 12 ولت اضافه در پاور که باعث میشه 4 پین در مادربورد خالی بمونه علّت کمبود برق رسانی نیست؟ شاید مادربورد برای کارکرد بهتر به اون 4 تا پین بیشتر نیاز داره !!!
نظر من اینه که اگه پاور دارای 8 پین 12 ولت باشه شاید برقرسانی Real تر و بیشتر بشه .
راستش این بورد (AN52s) آورخور خوبیه میگن....ی روز خواستیم آور کنیم دیدیم تا اونجایی که دلمون میخواد راه نداره ...به نظرتون علتش نبودن اون 4 تا پین 12 ولت دیگه نیست؟ رو همین حساب SDis جان این تاپیکو زدن تا ...البته اگر هم بخواهیم به صورت دستی انشعاب برق اضافی از پاور بکشیم با توجه به پاور نامرغوب روی پاور فشار میاد ....البته این مسئله انشعاب روی هر پاوری فشار میره ولی خوب ریسکش توی پاورهای نامرغوب بیشتره !!!

jeyran65
12-01-2008, 01:16
سلام

دوستان منم cpu E6750 و M.B Asus P5K-E دارم و پاورم هم480 گرین هستش و 2تا 4 پین داره که من فقط یکی ار این 4 پین ها رو به مادربورد وصل کردم (مادربوردم 8 پین جا داره) چون 4 تاش آزاد بود و 4تای دیگش روکش گذاشته بود.

آیا باید 4 پین دوم هم به مادربورد وصل کنم ؟

davsep
12-01-2008, 13:24
سلام
مادر بورد من ABIT_sn52s هست چرا برق اون به جای 4 پین 8 پین هست؟ اگه فقط 4 پین وصل باشه مشکلی داره؟؟؟ پاور من فقط 4 پین دارد.

تقذیه پردازنده های این نسل به خاطر مصرف بیشتر جریان برق به صورت 8 پین طراحی شده.
بهتره که 8 پین استفاده کنی ولی با چهار پین هم کار میکنه.

میشه بیشتر درمورد نویز برق توضیح بدی.

به خاطر مصرف زیاد جریان برق، تلفات و به دنبال اون نویز هم زیاد میشه. در طراحی 8 پین این اشکال جبران شده.

به نظر شما فقدان 4 پین 12 ولت اضافه در پاور علّت کمبود برق رسانی نیست؟ نظر من اینه که اگه پاور دارای 8 پین 12 ولت باشه شاید برقرسانی Real تر و بیشتر بشه .
راستش این بورد (AN52s) آورخور خوبیه میگن....ی روز خواستیم آور کنیم دیدیم تا اونجایی که دلمون میخواد راه نداره ...به نظرتون علتش نبودن اون 4 تا پین 12 ولت دیگه نیست؟
البته اگر هم بخواهیم به صورت دستی انشعاب برق اضافی از پاور بکشیم با توجه به پاور نامرغوب روی پاور فشار میاد ....البته این مسئله انشعاب روی هر پاوری فشار میره ولی خوب ریسکش توی پاورهای نامرغوب بیشتره !!!

کمبود برق رسانی نمیشه گفت! در اثر جریان زیاد تغذیه cpu تداخل هایی پیش میاد که این 4 پین اضافه برای جبران اون در نظر گرفته شده.
برای اور کردن نیاز به پاور قوی هست. شما در حال حاضر تغذیه رو فقط برای شرایط عادی cpu ایجاد کردی. یه خورده که بخوای مصرف رو بالا ببری پاورت با مشکل مواجه میشه.
انشعاب دستی رو متوجه نشدم یعنی چی!!

m_a_h_n_o
12-01-2008, 14:57
سلام

تغذیه پردازنده های این نسل به خاطر مصرف بیشتر جریان برق به صورت 8 پین طراحی شده.
به نظر من علتش ساپورت نسل پردازنده نبوده چون سوکت این مادربورد Am2 است نه +Am2 ... //
نظر شخصیم اینه که علتش بهینه شدن مادربورد از نظر برق رسانییه که تبعا باعث performance بالاتره ...

shahab عزیز بهتر بود به جای نویز برق توضیح کاملتری میدادید مثل نویز قطعات یا نویز سخت افزاری که علتش جریان برق هسستش...اینجوری بهتر بود ..لااقل جهت انظار عمومی بهتره...هرچند ...

m_a_h_n_o
12-01-2008, 15:00

نیازی نیست..در دفترچه مادربورد حتما اشاره کرده مبنی براینکه بسته به پاور باید حالت 4 پین یا 8 پین انتخاب کنید.
یا علی

davsep
12-01-2008, 15:19
دوستان منم cpu E6750 و M.B Asus P5K-E دارم و پاورم هم480 گرین هستش و 2تا 4 پین داره که من فقط یکی ار این 4 پین ها رو به مادربورد وصل کردم (مادربوردم 8 پین جا داره) چون 4 تاش آزاد بود و 4تای دیگش روکش گذاشته بود.

علت اینکه یه کانکتور روکش زده، یه جور راهنمایی برای استفاده مادر بورد های 4pin12V هست. شما که مادر بوردت 8pin هست بهتره از کانکتور 8pin استفاده کنی.

davsep
12-01-2008, 15:46
به نظر من علتش ساپورت پردازنده نبوده چون سوکت این مادربورد Am2 است نه +Am2 ...قبلا از ارائه این مادربورد در اخبار گفته میشد که سوکتش +Am2 است ولی بعدا خلافش ثابت شد. //
نظر شخصیم اینه که علتش بهینه شدن مادربورد از نظر برق رسانییه که تبعا باعث performance بالاتره ...

کسی از ساپورت پردازنده صحبت نکرد. علتش جبران تاثیرات ناشی از مصرف زیادتر این نسل از پردازنده ها گفته شد.

shahab عزیز بهتر بود به جای نویز برق توضیح کاملتری میدادید مثل نویز قطعات یا نویز سخت افزاری که علتش جریان برق هسستش...اینجوری بهتر بود ..لااقل جهت انظار عمومی بهتره...هرچند منم گیج شدم...

نویز اگر در قطعه یا قطعاتی باشه باز هم نویز برق هست. نویز قطعات یا نویز سخت افزاری نداریم!!

m_a_h_n_o
13-01-2008, 01:29
تقذیه پردازنده های این نسل به خاطر مصرف بیشتر جریان برق به صورت ...
نقل فوق مربوط به پست 6 است.
سلام
دوست من توضیحی که در پست 10 دادید خیلی رساتر بود ..من منظورتونو در پست 10 متوجه شدم...پست قبلیش ی کم صریح نبود و ممکنه یکی مثل منو گیج کنه.ولی با این حال همین الان مادربوردای بسیار گرون و رده بالایی هم هستند که حتی با توجه به اینکه از نسل جدیدتری مثل Phenom بهره میبرند ولی با این وجود ATX دوازده ولتشون 4 پینه ! عجیب نیست...؟
چون تولید کنندگان مینبورد دارای رقابت تنگاتنگی در زمینه مصرف پایین تر ، اتلاف کمتر برق و راندمان بیشتر و دوام بیشتر اجزای الکترونیکی هستند...حالا پس چرا بازم کانکتور 4 پین تولید میشه ؟ مادربوردهایی وجود دارند که کانکتور 12 ولتشون فقط و فقط 4 پینه !
فکر کنم منظور جفتمون در نهایت یکی باشد ولی در 2 کالبــد متفاوت !!!
...من نسبت به جمله بندی خیلی حساسم نه تنها نسبت به جملات دیگران بلکه خیلی وقتها پستهای خودمو بارها و بارها ویرایش میکنم مثلا یک ویرگول میتونه معانی متفاوتی به جمله ببخشه ! نه ؟
علت اینکه بحث ساپورت پردازنده رو پیش کشیدم اینه که شما در پستتون عبارت ( تغذیه پردازنده های این نسل) رو مطرح کردید...///

در کل زیاد سخت نگیریم...
موفق باشی.
ارادتمندیم