PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سيس كي هك شده يا نه Syskey

nastarran
10-01-2008, 23:13
با سلام حضور استادان
مي خواستم بدونم آيا هيچ راهي وجود داره كه از سيس كي عبور كنيم يا نه اگه وجود نداره حداقل بهم بگين مي تونم بدون دونستن رمز قبلي سيس كي اون و عوض كنم يا كلا از كار بيندازمش چون مي دونين وقتي بخواهيم عوضش كنيم بايد رمز قبلي رو بلد باشيم اگه راهي هست لطفا راهنمايي كنيد

winxp
11-01-2008, 00:03
سلام عزیزم

فکر نکنم بشه کاری کرد

برات دنبال میگردم اگه پیدا کردم میگم

موفق باشی

AK1
11-01-2008, 10:37
با سلام
اميج سي دي حذف syskey و فايل فلاپي حذف syskeyفايل هاي ضميمه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Floppy syskey ----.zip ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (1.32 مگا بايت, مشاهده : 31) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] cd%20syskey%20hack.zip ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (2.67 مگا بايت, مشاهده : 22)

winxp
29-01-2008, 20:52
اقا کسی اینو تست کرد یا نه ؟

جواب داد یا نه ؟

SR72
31-01-2008, 15:38
با سلام
اميج سي دي حذف syskey و فايل فلاپي حذف syskeyفايل هاي ضميمه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Floppy syskey ----.zip ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (1.32 مگا بايت, مشاهده : 31) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] cd%20syskey%20hack.zip ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (2.67 مگا بايت, مشاهده : 22)
سلام دوست عزیز ....
میشه manually سیس کی رو برداشت ؟ بدون ایمیج

winxp
31-01-2008, 23:35
سلام عزیزم

نه نمیشه , یعنی فعلا راهی براش نیست

پیدا کردی به منم بگو

موفق باشی عزیزم

SR72
01-02-2008, 15:16
سلام عزیزم

نه نمیشه , یعنی فعلا راهی براش نیست

پیدا کردی به منم بگو

موفق باشی عزیزم
یعنی توی این ویندوز اکس پی که هزار تا سوراخ سونبه داره ..نمیشه راهی واسه رد کردن سیس کی کرد ؟
یه چیز دیگه ..دقت کردی وقتی سیسکی میذاری و بعد وین اکس پی رو پاک میکنی و میخوای جدید نصب کنی ... باز ازت سیس کی رو میخواد ...
( این یعنی این که : بازی بازی .. با syskey هم بازی ؟ .... سیکیوریتیش بالان)

mahdi7610
01-02-2008, 15:42
یعنی توی این ویندوز اکس پی که هزار تا سوراخ سونبه داره ..نمیشه راهی واسه رد کردن سیس کی کرد ؟
یه چیز دیگه ..دقت کردی وقتی سیسکی میذاری و بعد وین اکس پی رو پاک میکنی و میخوای جدید نصب کنی ... باز ازت سیس کی رو میخواد ...
( این یعنی این که : بازی بازی .. با syskey هم بازی ؟ .... سیکیوریتیش بالان)
سلام SR72 عزیز
بلاخره ماکروسافت باید یه جاهایی خودشو نشون بده یا نه
ماکروسافت توی بعضی از قسمتهای سیستم عامل واقعا شاهکار کرده و syskey هم در واقع یکی از اونهاست .
من دنبالش هستم تا یه جاهایی رفتم ولی نشد که نشد . اگه موفق شدم حتما خبرشا می دم . ولی زیاد امیدوار نیستم .

SR72
01-02-2008, 22:41
سلام SR72 عزیز
بلاخره ماکروسافت باید یه جاهایی خودشو نشون بده یا نه
ماکروسافت توی بعضی از قسمتهای سیستم عامل واقعا شاهکار کرده و syskey هم در واقع یکی از اونهاست .
من دنبالش هستم تا یه جاهایی رفتم ولی نشد که نشد . اگه موفق شدم حتما خبرشا می دم . ولی زیاد امیدوار نیستم .
سلام مهدی جان ...
آره من با حرفت موافقم ... واقا بیلگیتس اینجارو خوب کار کرده ...
ولی این ایمیجی که دوستمون میگن چی ؟ امتحانش کردی ؟:46:

winxp
02-02-2008, 08:20
سلام عزیزان

من که ندیدم بعد از نصب ویندوز از من syskey بخواد

میشه بیشتر توضیح بدین تو چه حالت پسوورد syskey رو میخواد ؟

اون image هم جدا از ویندوز کار میکنه , ما میخوایم توی ویندوز و بدون نرم افزار جانبی این کار رو انجام بدیم

موفق باشین

SR72
02-02-2008, 10:00
سلام عزیزان

من که ندیدم بعد از نصب ویندوز از من syskey بخواد

میشه بیشتر توضیح بدین تو چه حالت پسوورد syskey رو میخواد ؟

اون image هم جدا از ویندوز کار میکنه , ما میخوایم توی ویندوز و بدون نرم افزار جانبی این کار رو انجام بدیم

موفق باشین
سلام winxp عزیز ... در مورد قسمت اول سوالت باید بگم که :
اگه رو ویندوزت syskey بذاری ( حالا چه پسورد رقمی چه یه فلاپی پس) دفعه بعد که میخوای ویندوز نصب کنی .. به خاطر مسال امنیتی ازت پسورورد یا فلاپی رو میخواد ..تا بتونی ویندوز جدید نصب کنی
من به دلیل همین هم syskey نمیذارم ...چون ..تاومدیمو گم شد ... بیچاره میشم !!!:19:

mahdi7610
02-02-2008, 10:16
سلام winxp عزیز ... در مورد قسمت اول سوالت باید بگم که :
اگه رو ویندوزت syskey بذاری ( حالا چه پسورد رقمی چه یه فلاپی پس) دفعه بعد که میخوای ویندوز نصب کنی .. به خاطر مسال امنیتی ازت پسورورد یا فلاپی رو میخواد ..تا بتونی ویندوز جدید نصب کنی
من به دلیل همین هم syskey نمیذارم ...چون ..تاومدیمو گم شد ... بیچاره میشم !!!:19:
سلام
کاملا درسته اگه بخوای ویندوز نصب کنی پسوورد اونا ازت می خواد اگه گم کنی کارت زاره .
به خاطر همین من برای هک کردنش هم کلی با ترس پیش می رم . در واقع شاید بی خیالش بشم .
چون برای هک یوزر یک بار با برنامه ای که هک می کردم اشتباها به جای این که پسوورد را ریست کنم اونا تغییر دارم بعد که سیستم بالا اومد هر پسووردی که دادم قبول نکرد مجبور شدم با استفاده از یوزر ادمین وارد سیستم بشم .
اما اگه توی syskey یک اشتباه بکنم . یعنی نابود شدن . به خاطر همین می خوام بی خیالش بشم . ارزش نداره که همه چیزما از دست بدم برا یه چیزی که نمی دونم اخرش بشه یا نشه .

winxp
02-02-2008, 10:36
این حرفا چیه

البته ببخشید , ترس نداره که

من چون همیشه درایو c رو از partiton majic پاک میکنم برا همون همچین مشکلی نداشتم

چیز جالبی بود , نمیدونستم

SR72
02-02-2008, 13:42
این حرفا چیه

البته ببخشید , ترس نداره که

من چون همیشه درایو c رو از partiton majic پاک میکنم برا همون همچین مشکلی نداشتم

چیز جالبی بود , نمیدونستم
قضیه ی این پارتیشن مجیک چیه ؟ یعنی چطوری ؟

Angel Of Darkness
03-02-2008, 00:27
پارتیشن مجیک به صورت بوتیبل هم وجود داره و به صورت مستقل مثل موقع ویندوز عوض کردن میشه ازش استفاده کرد و تغییرات لازم رو داد

SR72
03-02-2008, 08:58
پارتیشن مجیک به صورت بوتیبل هم وجود داره و به صورت مستقل مثل موقع ویندوز عوض کردن میشه ازش استفاده کرد و تغییرات لازم رو داد
:41::13: توضیح بیشتر ...؟؟

Angel Of Darkness
03-02-2008, 09:49
سلام دوست عزیز
پارتیشن مجیک یکی از قوی ترین نرم افزارهای موجود تو بازار هست برای پارتیشن بندی که هم به صورت بوت تو بازار هست هم به صورت نصبی در مورد دوم پس از پایان نصب تقاضای فلاپی برای درست کردن بوت پارتیشن مجیک میکنه که در صورت موافقت 2 فلاپی احتیاج دارین یکی از ویژگیهای خوب این نرم افزار عوض کردن پارتیشن و کانورت اون بدون از دست دادن اطلاعات هست و طرز کار خیلی راحت و تمام ابزارهاش دم دست هست و ....
موفق باشی

SR72
03-02-2008, 12:23
سلام دوست عزیز
پارتیشن مجیک یکی از قوی ترین نرم افزارهای موجود تو بازار هست برای پارتیشن بندی که هم به صورت بوت تو بازار هست هم به صورت نصبی در مورد دوم پس از پایان نصب تقاضای فلاپی برای درست کردن بوت پارتیشن مجیک میکنه که در صورت موافقت 2 فلاپی احتیاج دارین یکی از ویژگیهای خوب این نرم افزار عوض کردن پارتیشن و کانورت اون بدون از دست دادن اطلاعات هست و طرز کار خیلی راحت و تمام ابزارهاش دم دست هست و ....
موفق باشی
سلام angel of darkness عزیز ....
الان فهمیدم این نرم افزار کارش دقیقا چیه !
من فکر کنم میشه این کارو با پارتیشن ویندوز هم انجام داد ؟ نمیشه ؟ خیلی وقت پیش یه چیزایی شنیده بودم که بدون از دست دادن دیتا میتونی پارتیشن بندی کنی ...

Angel Of Darkness
03-02-2008, 17:53
سلام
کاملا درست ولی خوب باید دقت کنی حجم جابه جاییت رو شما اختیار دارین یه درایو کانورت کنید با هر حجمی
اما اگه بخواید حجمش کم کنید نمیتونید از مقداری که هست کمتر کنید چون موجب از دست دادن تمام اطلاعاتتون میشه
موفق باشی

SR72
03-02-2008, 20:44
سلام
کاملا درست ولی خوب باید دقت کنی حجم جابه جاییت رو شما اختیار دارین یه درایو کانورت کنید با هر حجمی
اما اگه بخواید حجمش کم کنید نمیتونید از مقداری که هست کمتر کنید چون موجب از دست دادن تمام اطلاعاتتون میشه
موفق باشی
angel of darkness عزیز ... فهمیدم ...
نهایت حجم جابجایی رو اطلاع داری چقدر هست ؟
ممنون

Angel Of Darkness
03-02-2008, 22:27
بستگی به نیاز خودت و حجم هاردت داره
در ضمن این نرم افزار قابلیت کپی پارتیشن رو هم داره که من باهاش تا به حال کار نکردم

SR72
04-02-2008, 09:48
خیلی ممنونم..........
باید این برنامه رو یه بار امتحانش کنم ... باید جالب باشه !

SR72
04-02-2008, 09:51
شرمنده بچه ها ..اشتباه شد .... بعدا پرش میکنم ..:(