مشاهده نسخه کامل
: 4 تا سوال در مورد پردازنده
bookworm
10-01-2008, 21:54
الف)بهترین پردازنده کدومه؟و قیمتش چنده؟
1)intel corp.:intel celeron d 330 2. 66 ghz processor
2)AMD Athlon 64 X2 5200+ / 2.6 GHz processor - AM2
3)AMD Athlon 64 X2 4600
4)Intel Celeron D 336 2.8 GHz processor
5)Intel Core 2 Duo E6400 - 2.13 GHZ
6)Intel Core 2 Duo E6850 / 3 GHz processor
7)Intel Core 2 Duo E6750 / 2.66 GHz processor
الف) قیمت های این ها چقدر با هم متفاوته من تو سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید دیدم که واسه ی گزینه ی 6) نوشته
:قیمت(ریال): 30500000 اما مثلا واسه ی 1) نوشته قیمت(ریال): 370000 مگه میشه این قدر قیمتش با اون یکی فرق کنه؟
مگه سرعتش چقدر با این یکی فرق می کنه؟
ج)اگه cpu رو ارتقا بدم باید رم رو هم ارتقا بدم؟
د)منظور از دوال کور چیه و دوال کور چه فرقی با بقیه داره، سرعتش بهتره؟ چقدر بهتره؟ قیمتش چقدر با بقیه فرق می کنه؟
سلام دوست من
مطمئین برای سلرون اینقدر نوشته ؟؟
الان توی این گزینه ها قویترین پردازنده شماره 6 می باشد ، قیمت شماره 7 هم 280 تومنه و گزینه بسیار مناسبیه
پردازنده دو هسته ای یا دوال کور از دو هسته تشکیل شده ولی باقی پردازنده ها تک هسته ای هستن.هم سرعتش بهتره و هم قیمتش بالاتره.
الف) قیمت های این ها چقدر با هم متفاوته من تو سایت
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید که واسه ی گزینه ی 6) نوشته
:قیمت(ریال): 30500000 اما مثلا واسه ی 1) نوشته قیمت(ریال): 370000 مگه میشه این قدر قیمتش با اون یکی فرق کنه؟
مگه سرعتش چقدر با این یکی فرق می کنه؟
ج)اگه cpu رو ارتقا بدم باید رم رو هم ارتقا بدم؟
د)منظور از دوال کور چیه و دوال کور چه فرقی با بقیه داره، سرعتش بهتره؟ چقدر بهتره؟ قیمتش چقدر با بقیه فرق می کنه؟
اول مشخص كن مادربردت چي هست. ارتقاي پردازنده به رم ربط مستقيم نداره و بيشتر به مادربرد مربوط ميشه. اين مقايسه اي هم كه گذاشتي اصلا مقايسه خوبي نيست مثل اينه كه بپرسي 300 هزار تومن بهتره يا 30 هزار تومن!
بجاش حداكثر هزينه رو مشخص كن.
bookworm
11-01-2008, 17:06
اول مشخص كن مادربردت چي هست. ارتقاي پردازنده به رم ربط مستقيم نداره و بيشتر به مادربرد مربوط ميشه. اين مقايسه اي هم كه گذاشتي اصلا مقايسه خوبي نيست مثل اينه كه بپرسي 300 هزار تومن بهتره يا 30 هزار تومن!
بجاش حداكثر هزينه رو مشخص كن.
منظور من اینکه اولا سرعتش بهتر باشه بعد قیمتش مناسب باشه
bookworm
11-01-2008, 17:11
سلام دوست من
مطمئین برای سلرون اینقدر نوشته ؟؟
الان توی این گزینه ها قویترین پردازنده شماره 6 می باشد ، قیمت شماره 7 هم 280 تومنه و گزینه بسیار مناسبیه
پردازنده دو هسته ای یا دوال کور از دو هسته تشکیل شده ولی باقی پردازنده ها تک هسته ای هستن.هم سرعتش بهتره و هم قیمتش بالاتره.
تو سایت قیمت دات کام نوشته بود شاید هم اشتباه نوشتند.
منظور من اینکه اولا سرعتش بهتر باشه بعد قیمتش مناسب باشه
اينجا رو يه نگاه بنداز شايد كمكت كنه (نسبت قيمت به كارايي در پردازنده هاي مختلف - هرچه كمتر بهتر):
Toms Hardware CPU Charts ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ولي بازم ميگم شما حداكثر بودجه رو مشخص كن و بعد بهترين پردازنده رو با اون بودجه انتخاب كن...
اینجا مطرح کن
اطلاع رسانی قیمت ومشورت خرید یا فروش
saeed_golshan
24-01-2008, 20:44
الف) AMD Athlon 64 X2 5200+ / 2.6 GHz processor - AM2 نسبت به کارایی و قیمتی که داره حدود 110 تومان از بقیه بیشتر میصرفه.
ب) اصل سرعت سی پی یو های اینتل به cache شونه.به همین خاطره که اینقدر اختلاف داره.البته تکنولوژیشون هم با هم فرق میکنه.
ج) بایدی وجود نداره اما اگه این کارو بکنی بهتره.یک گیگ کافیه.رم یک گیگ OCZ باس 667 الان 30 تومانه.
د) دوال کور دو تا سی پی یو که هم زمان با هم کار میکنه.مثلا یه 2.8 دوال از دو تا 1.4 سینگل درست شده.
مثلا یه 2.8 دوال از دو تا 1.4 سینگل درست شده.
اينو ميشه توضيح بدي ؟ من نگرفتم جريانش چيه ..
اصل سرعت سی پی یو های اینتل به cache شون
براي اينم يه دليل بياري خيلي عالي ميشه ..
منتظرم /.
shahab_blaster
25-01-2008, 11:26
الف) AMD Athlon 64 X2 5200+ / 2.6 GHz processor - AM2 نسبت به کارایی و قیمتی که داره حدود 110 تومان از بقیه بیشتر میصرفه.
ب) اصل سرعت سی پی یو های اینتل به cache شونه.به همین خاطره که اینقدر اختلاف داره.البته تکنولوژیشون هم با هم فرق میکنه.
ج) بایدی وجود نداره اما اگه این کارو بکنی بهتره.یک گیگ کافیه.رم یک گیگ OCZ باس 667 الان 30 تومانه.
د) دوال کور دو تا سی پی یو که هم زمان با هم کار میکنه.مثلا یه 2.8 دوال از دو تا 1.4 سینگل درست شده.
چرا بنده خدا رو به اشتباه ميندازي
سرعت cpu به cache مربوط ميشه و فركانس كاري
بعدشم يه 2.8 دوال برابر 2 تا 1.4 سينگل نيست كاملا تكنولوژي ها شون فرق داره
آقا شما همون قيمت رو مشخص كن بعد جواب سوالاتتو بگير
قيمت هم زياد تفاوت داره به خاطره نوع و مدل و ميزان حافظه cache و تعداد هسته و ...
mobile6600
07-02-2008, 15:32
من میخوام یه همچین سیستمی بگیرم، منتها فروشنده ها بهم میگن AMD نگیر! چونکه زود داغ میکنه، این حرف تا چه حد درسته؟ ما تو خونه صبح تا شب با کامپیوتر ور میریم و خیلی اذیتش میکنیم.
حالا این AMD رو بگیرم یا یه چیز دیگه پیشنهاد میکنین؟ اگه نه، پس چی بگیرم؟ مگه این سیستم مشکلی داره؟
cpu: amd am2 4000+
main: asus m2n sli delux
ram: 2 gb patriot 800
hard: 250 segate sata with 16 mb cache
vga: xfx 8600 gts 256 mb ddr3
power: silverstone (usa), 400w real
case: atx logic (black(
این مشکل دما برای همه سی پی یو ها هست ولی برای Amd قبلا با معماری قدیمی خودش خیلی بد تر از سایرین بود ولی الان این مشکل نباید وجود داشته باشه ....
من میخوام یه همچین سیستمی بگیرم، منتها فروشنده ها بهم میگن AMD نگیر! چونکه زود داغ میکنه، این حرف تا چه حد درسته؟ ما تو خونه صبح تا شب با کامپیوتر ور میریم و خیلی اذیتش میکنیم.
حالا این AMD رو بگیرم یا یه چیز دیگه پیشنهاد میکنین؟ اگه نه، پس چی بگیرم؟ مگه این سیستم مشکلی داره؟
cpu: amd am2 4000+
main: asus m2n sli delux
ram: 2 gb patriot 800
hard: 250 segate sata with 16 mb cache
vga: xfx 8600 gts 256 mb ddr3
power: silverstone (usa), 400w real
case: atx logic (black(
خيلي خوبه! همينو بگير خيالت هم بابت دما راحت...
shahab_blaster
08-02-2008, 10:01
سيستم خوبيه
مشكل داغ كردن اين cpu ها مال قديم بود الان بر طرف شده
shazdeh23
08-02-2008, 11:40
دوست عزیز شما بستگی به پولی که میخوای خرج کنی بهترین گزینه همین AMDAm2 4200 هستش.
مشکل دما فقط توی سری های قدیمی AMD جود داشت مانند Athlon
مطمئن باش دمای این CPU کمتر از سری های جدیده Intel هستش.
یا حق
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.