مشاهده نسخه کامل
: GeexBox-Open Media Centerلینوکس 9 مگا بایتی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه جورش رو دیده بودیم٬ این مدلی رو ندیده بودیم!
این سیستم عامل 8.9 مگا بایتی! به صورت لایو اجرا می شه و خودش رو تو رم بار می کنه و دیگه حته به سی دی هم احنیاج نیست! وقتی که بار شد می تونید سی دی رو در بیارین و با منویی که جلوی شماست موزیک ها٬ فیلم ها٬ VCD ها و DVD هاتون رو با کیفیتی عالی پخش کنید. این Media Center با قدرتی عالی سختافزار های شما رو میشناسه و تمامی فرمت های زیر رو وشتیبانی می کنه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
می تونید برای توضیحات بیشتر به این لینک برین:
و صفحهخانگی:
و در نهایت صفحه ی دانلود:
امیدوارم استفاده کنید و ازش خوشتون بیاد. من فیلم هایی رو که دانلود می کنم با این سیستم عامل می بینم. چون سبک و سریعه.:10:
مرسی , خیلی باحال بود .
البته بعد از آزمایش بیشتر از این ازش تعریف می کنید:31:
با سلام
امکان فارسی نویسی داره یا می تونه اضافه بشه
دوست عزیز! اگه منظورت زیرنویس فارسیه که چون بحث یونیکده حتی چینی رو هم ساپورت میکنه. من فیلم های زیر نویس فارسی رو باش دیدم. اگه منظورت تایپ فارسیه که باید بگم حتی en هم توش نمی تونی تایپ کنی! مگه برنامهی واژه پردازه که بخوای تایپ کنی؟!
فکر می کنم بهترین کاربرد این توزیع ۹ مگابایتی استفاده در ماشین مجازی باشه ! چون رایت کردن ۹ مگابایت بروی یک سی دی و ریست کردن و بوت کامپیوتر با سی دی مدت زمانی رو طول می کشه. ولی در داخل سیستم خیلی سریع میشه از این توزیع در ماشین مجازی استفاده کرد.
حسین خان! رو یه مینی سیدی رایت کنید و بذارین تو جیبتون! هرجا که میخواستین آهنگ گوش کنید یا فیلم ببینید اون رو بذارین تو سیستم و ...
در ضمن جاهایی که کدک ها رو نصب نیست، به نظر من این بهترین گزینست.
حسین خان! رو یه مینی سیدی رایت کنید و بذارین تو جیبتون! هرجا که میخواستین آهنگ گوش کنید یا فیلم ببینید اون رو بذارین تو سیستم و ...
در ضمن جاهایی که کدک ها رو نصب نیست، به نظر من این بهترین گزینست.
بله این مواردی که گفتید واقعا ایده آل هستند. ولی منظور من در مورد سیستم شخصی بود.
دوست عزیز! اگه منظورت زیرنویس فارسیه که چون بحث یونیکده حتی چینی رو هم ساپورت میکنه. من فیلم های زیر نویس فارسی رو باش دیدم. اگه منظورت تایپ فارسیه که باید بگم حتی en هم توش نمی تونی تایپ کنی! مگه برنامهی واژه پردازه که بخوای تایپ کنی؟!
با سلام
فکر کردم می تونه به اینتزنت وصل بشه(مرورگر داره) می خواستم بدانم فارسی سایت معلوه یا نه اما ظاهرا اینطور نیست
m a j r i x
15-01-2008, 20:52
با سلام
فکر کردم می تونه به اینتزنت وصل بشه(مرورگر داره) می خواستم بدانم فارسی سایت معلوه یا نه اما ظاهرا اینطور نیست
سلام
البته یه نسخه کامل هم داره حجمش 230MB هست
geexbox-1.1-full.tar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
geexbox-1.1-full.tar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Majrix جان با geexbox-generator میشه این فایل رو به iso تبدیل کرد ؟
سلام
با سلام
یعنی فارسی رو ساپورت می کنه
m a j r i x
16-01-2008, 20:40
آره امکانش هست
یه نکته خیلی جالب
اگر شما بخواهید توی ویندوز فیلمهای HD-DVD نگاه کنید امکانش نیست
اولا باید ۵۰ دلار پول لایسنس بدهید
دوما این کدک هنوز بخوبی کار نمیکنه دچار jump یا flicker میشه
فیلمهای HD دو نوع کدک دارن کدک EVO و کدک مخصوص سونی
ولی همهی اینها بخوبی در این توزیع کار میکنه و در بقیه پلیرها مثل Kaffeine یا Mplayer مثل ساعت سوئیسی کار میکنه:26:
آره امکانش هست
یه نکته خیلی جالب
اگر شما بخواهید توی ویندوز فیلمهای HD-DVD نگاه کنید امکانش نیست
اولا باید ۵۰ دلار پول لایسنس بدهید
دوما این کدک هنوز بخوبی کار نمیکنه دچار jump یا flicker میشه
فیلمهای HD دو نوع کدک دارن کدک EVO و کدک مخصوص سونی
ولی همهی اینها بخوبی در این توزیع کار میکنه و در بقیه پلیرها مثل Kaffeine یا Mplayer مثل ساعت سوئیسی کار میکنه:26:
کف می کنیم ... :20::5::5::40::31:
چطور؟ من که نتونستم!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.