مشاهده نسخه کامل
: چرا آپدیت نمیشه؟؟؟؟
nima_949
10-01-2008, 15:11
دانلود منیجر ورژن 5.11 دارم میخوام آپدیت کنم
پیغام سرور به شما اجازه دانلود این فایل را نمیدهد
میده چرا ؟؟؟کسی چنین مشکی نداره؟؟
djsystem
10-01-2008, 20:08
شاید اینم از اون نرم افزارهایی که تو ایران update نمیشه قبلا update میکردی؟
اگه حل نشد راهی جز دانلود ورزن جدیدش نداری
nima_949
10-01-2008, 21:21
با این اینترنت ذغالی که من دارم دو ساعت طول میکشه راهی نداره دوستان؟؟
K A R I M I
11-01-2008, 10:20
نیما جان اگه ویندوزت رو عوض کردی چی ؟
آخرین ورژن رو از این لینک با سرعت بالا بگیر :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
nima_949
11-01-2008, 16:01
ممنونم کریمی عزیزم
با سپاس از تو
nima_949
11-01-2008, 17:09
کریمی جان یه مشکل ورژن قبلی من cracker این نام بود Al-Kasierالان این Patch که گذاشتی با مال من همخونی نداره نصب میشه ولی کرک نمیشه
کسی از بچه ها این کرک Kasier-Al رو داره ؟؟؟؟؟
nima_949
11-01-2008, 17:45
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید این سایت چقدر مطمئنه ؟؟؟
یکی از دوستان گفتش اینجا بگرد کسی پیدا کرده ؟؟
K A R I M I
11-01-2008, 19:35
نیما جان شما خود برنامه رو نصب کن و بعد کرک کن ( هر دو داخل پوشه هستند )
من خودم با همین کرکش کردم ...
djsystem
12-01-2008, 10:23
این سایت چقدر مطمئنه ؟؟؟
یکی از دوستان گفتش اینجا بگرد کسی پیدا کرده ؟؟عالیه crackcrew.com هم خوبه
djsystem
12-01-2008, 10:27
سلام
یه راه داره ، شما یکی از برنامه های فیل+ تر شکن رو نصب کن مثل : _________و _________
راستش از نام بردن اسم برنامه ها معذورم چون قبلا نام بردم پست رو پاک کردن ، به هر حال بعد از نصب
می ری تو قسمت Proxy Server برنامه و ip و port ی که توی مرورگرت وارد شده رو ، وارد Proxy Server
برنامه می کنی و با خیال راحت Update می کنی
موفق باشیدشما مطمئنی جواب میده ؟خودت همتحان کردی ؟
hide ip یا چیزهایی مثل این چطور؟
djsystem
12-01-2008, 10:31
من اینو از توی یه فروم دیگه پیدا کردم ببین کارت راه میافتهInternet Download Manager 5.12
--------------------------------------------------------------------------------
يکي از دانلود منيجرهاي خوب و محبوب برنامه Internet Download Manager يا همون IDM هست.
برنامه اي با قابليتهاي بسيار عالي و سرعت بالا براي مديريت دانلود . نرم افزار IDM با تمامي مرورگرهاي موجود هماهنگي داره و شما از هر مرورگري که استفاده ميکنيد ( Opera-FireFox-IE-...) ميتونيد از اين دانلود منيجر استفاده کنيد . اين برنامه به طور خودکار لينک دانلود رو از داخل مرورگرشما شناسائي ميکنه (با کپي کردن لينک دانلود) و اگر شما به اون اجازه بديد دانلود رو شروع خواهد کرد. همچنين از سيستم دانلود شکسته يا همون Resume هم پشتيباني ميکنه که خيال شما رو از قطع ارتباط اينترنت و يا دانلود فايلهاي حجيم راحت ميکنه. از تمامي پروتکل هاي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] FTP و همچنين [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پشتيباني ميکنه و شما ميتونيد از اين گونه سايتها هم دانلود کنيد .
همچنين اين برنامه از بسياري از فرمتهاي معتبر جهان پشتيباني ميکنه که اين کار شما رو براي دانلود راحت خواهد کرد. يکي ديگه از نکات ويژه اين برنامه پشتيباني از اکثر زبانهاي دنياست. با توجه به حجم کم برنامه (2.2 مگ) ميتونه انتخاب بسيار خوبي براي دانلود باشه.از لینک دانلود مستقیم میتونید دانلود کنید .
Download 2.4 MB
كد:
كد:
K A R I M I
12-01-2008, 14:35
آقا شایعه نکنید ! کرکی رو که من تو پستم گذاشتم کار میکنه ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.